Το καλο ειναι οτι πλεον δεν ειναι μοδα το καπνισμα...
στην παρεα μου τυχαινει και δεν καπνιζει κανεις... χωρις να ειναι κανονας βεβαια... αλλα σε γενικες γραμμες στις νεες ηλικιες το τσιγαρο δεν κανει τη θραυση που εκανε παλιοτερα...
Το καλο ειναι οτι πλεον δεν ειναι μοδα το καπνισμα...
στην παρεα μου τυχαινει και δεν καπνιζει κανεις... χωρις να ειναι κανονας βεβαια... αλλα σε γενικες γραμμες στις νεες ηλικιες το τσιγαρο δεν κανει τη θραυση που εκανε παλιοτερα...
Καπνίζω και δεν γουστάρω…
Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω κάνει στη ζωή μου.
Ξεκίνησα να καπνίζω στα 20, τώρα πια είμαι 23 κ έχω κάνει είδη 2 φορές προσπάθεια να το κόψω την πρώτη φορά άντεξα 2 βδομάδες και την δεύτερη 2 μήνες και κάτι.
Ο λόγος που το ξεκίνησα ήταν το άγχος που είχα στη δουλειά. ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.
Τώρα πια το έχω πάρει απόφαση θα το κόψω μια κ καλή για πάντα διότι δεν μ προσφέρει τίποτα, το σιχαίνομαι και το σημαντικότερο για το καλό της υγείας μου.
Και όσοι θέλετε να το κόψετε και λέτε ότι δεν μπορείτε λέτε ψέματα…
Δεν υπάρχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ μόνο ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
aristent (25-09-11)
aristent (25-09-11)
https://www.asthmahelpline.com/days-...to-smoking.htm
Καλούς υπολογισμούς....
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Δυστυχώς καπνίζω πολλά χρόνια... Έχω όμως διαβάσει τόσα πολλά για όλα αυτά που προκαλεί το κάπνισμα ώσπου τελικά το πήρα απόφαση και ... έκοψα το διάβασμα!!!
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....
Μεγαλος δαιμονας...
με πατερα φαμπρικα εργοστασιου (καπνιζε sante αφιλτρα,astor(3 πακετα) και τωρα καπνο(50γρ ανα δυο μερες),με μητερα επισης καπνιστρια που πιανει το πακετο τη μερα,με ΟΛΟΥΣ τους συγγεκνεις ακομα και μικρα ξαδερφια να καπνιζουν,με ΟΛΟΥΣ τους φιλους να καπνιζουν και μετα απο 15 συνεχομενα χρονια στη νυχτα και στα σκυλαδικα-ροκομπαρα-σκυλομπαρα-κ...μπαρα που δουλευω,με τη συναναστροφη μου εδω και 20φυγε χρονια με τους καλλιτεχνες συναδλφους(μουσικους-ηθοποιους,ζωγραφους)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ.
δεν ειναι καθολου υπερβολη αυτο που σας λεω..
βεβαια ειμαι παθητικος καπνιστης και βαρυς μαλιστα αφου μια ζωη ειμαι μεσα στα τσιγαρα.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
m-power_01 (26-09-11)
αχαχαχαχα άσε τους ρε Πάνο... αφού είναι στημένο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι καπνιστές που το έχουν διακόψει ,δηλώνουν ''μή καπνιστές'' . Όπως και να το πάρεις είναι λάθος!!! Άσε που οι περισσότεροι τα χρόνια που καπνίζανε είναι τα διπλά και τριπλά από αυτά που είναι ''καθαροί''.
Η δημοσκόπηση πρέπει να γίνει ... ποιος έχει πίσσα στα πνευμόνια του?
Ptboul (27-09-11)