Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Καπνιζετε?

Ψήφισαν
87. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Καπνιζω (και γουσταρω....)

36 41,38%
  • Δεν καπνιζω (και ειμαι μια χαρα!!!)

51 58,62%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 55

Θέμα: καπνιζετε ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

....μεχρι στιγμης ειμαστε 40 παλικαρια(για την ακριβεια 38+2 κυριες, η μια from USA) oι μη καπνιζοντες και παιρνουμε χαλαρα την "εξουσια"!!!αυτονομη κυβερνηση λεμε!!!!!!!

Akis Kl, Andreas_E92, aristent, asot, a_garas, Bellof-3, dblade, deepBLUE, DIMITr|S, dimtz, dkdo, Driver M, E60_Arkadia, Eleni, EVERGET, georgepap, GM6, Gregory_///M, konstantinaM3, kplc16, MikeT328E36, Monsta, nfot, nikos ///M, nikos-Mpacket, nikos1400, NionioSE60, panahspasquale, panos90, panosz3, pilot, S8N, Samaro, saulm3, scania124, silent, Skyline_IS, stefm5, Tsakirakos, Z4 DCT

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Eleni (26-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....μεχρι στιγμης ειμαστε 40 παλικαρια(για την ακριβεια 38+2 κυριες, η μια from USA) oι μη καπνιζοντες και παιρνουμε χαλαρα την "εξουσια"!!!αυτονομη κυβερνηση λεμε!!!!!!!
    Αρη,
    Είναι ευχάριστο να διαπιστώνουμε οτι, πλέον, η πλειοψηφία είτε δεν καπνισε ποτέ, είτε το έκοψε !!

Αλλαγή νοοτροπίας θα πω εγώ , αφού το τσιγάρο σταμάτησε να αποτελεί το σύμβολο της χειραφέτησης, της ολοκλήρωσης η και της μαγκιάς !

Επειδή μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι, οι χρήστες ποτέ δεν σταματούν την χρήση, αλλά απλώς την διακόπτουν για κάποιο διάστημα, εύχομαι το διάστημα αυτό για μένα, να είναι μεγαλύτερο απο την υπόλοιπη ζωη μου. !

4. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

aristent (24-09-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP