ανεβασε και κανα video για να καταλαβω πως δουλευει.Λεπτομερειες χειρισμου;
Δουλευουν ολα με τον ιδιο τροπο;
ανεβασε και κανα video για να καταλαβω πως δουλευει.Λεπτομερειες χειρισμου;
Δουλευουν ολα με τον ιδιο τροπο;
Ευχαριστω πολυ παιδια ! Νικο , δεν εχω αγωνιστικες βλεψεις, μου αρκουν καποιες βολτες κοντα στην φυση ! Αλλωστε στην Ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να διοργανωθει κατι τετοιο , πρωτον γιατι δεν υπαρχει συμετοχη και δευτερον γιατι ειμαστε πολυ πισω σε αυτα τα θεματα .... Απο οσο ξερω μονο ενα παιδι κανει αγωνιστικη χειρηλασια ο οποιος ειναι στην Κρητη , προπονειται με την κανονικη ποδηλατικη ομαδα και τρεχει σε αγωνες στο εξωτερικο με δικα του εξοδα φυσικα ....
Καλές βόλτες φίλε!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
georggge46 (24-09-11)
Οι αποριες του asot ειναι και δικες μου!
δωσε πληροφορια στο λαο!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
joseph (25-09-11)
Ευγε και απο εμενα η Δυναμη της Θελησης φαινεται απο το καινουριο σου αποκτημα να εισαι καλα και να το χαρεις πολυ γρηγορα ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΦΙΛΕ!!
georggge46 (24-09-11)
Η θεση εξαρταται απο την παθηση και το επιπεδο βλαβης. Αυτα που βλεπεις και γερνουν μπροστα ειναι τα λεγομενα kneeless και ενδικνονται για βλαβες που εχουν πληρη ισορροποια κορμου οπως πολυ χαμηλες παραπληγιες η ατομα με κομμενα μελη. Τα καθιστα και τα ξαπλωτα ειναι για πιο υψηλα επιπεδα βλαβης οπως υψηλες παραπληγιες και τετραπληγιες. Η αγγλική ονομασία του χειρήλατου είναι HandBike η handcycle.
m-power_01 (25-09-11)
Με γεια σου Γιώργο! Συγχώρεσέ με, δε γνώριζα για την κατάστασή σου και διαβάζοντας το μήνυμά σου αρχικά στεναχωρήθηκα. Βλέπω όμως πως είσαι αισιόδοξος, ασυμβίβαστος και με αστείρευτα ψυχικά αποθέματα! Πραγματικά σε θαυμάζω! Καλοτάξιδο να 'ναι και καλές βόλτες! Είμαι βέβαιος πως θα το χαρείς στο έπακρο! Κρίμα που η ρυμοτομία και οι υποδομές των πόλεων καθώς και η νοοτροπία των νεοελλήνων δε βοηθούν στην περαιτέρω διάδοση τέτοιων δραστηριοτήτων. Μόλις φιλοτιμηθώ να πάρω ποδήλατο και το θες, θα σου κάνω παρέα στις βόλτες, αρκεί να μη τρέχεις και μου βγει η γλώσσα!
aristent (24-09-11), Eleni (25-09-11), gant (25-09-11), georggge46 (24-09-11), m-power_01 (25-09-11), Nino (25-09-11), Ptboul (26-09-11), z3 2.2 (24-09-11)
S8N (24-09-11)
Μπράβο ρε Γιώργο για δύναμή σου..........
Μεγειά το καινούριο σου εργαλείο, να το χαρείς, καλές βόλτες!!!!!!!!!!!!!!![]()
georggge46 (24-09-11)
Γιωργo να το χαρεις με την ψυχη σου ευχομαι! Να εισαι παντα δυνατος και με το καλο να αρχισεις και μπαξιματα.Απ'οτι βλεπω παντως πρεπει να ειναι γνησιο m-pack ετσι??!!
georggge46 (25-09-11)