ξεκινησα το καπνιζμα στα 12.
εφτασα να καπνιζω 3 πακετα την ημερα
τον μαρτιο του 2009 αποφασισα να το κοψω
γιατι δεν πηγενε αλλο
απο τοτε ουτε τζουρα δεν εχω κανει
και ειμαι αρκετα καλα
ξεκινησα το καπνιζμα στα 12.
εφτασα να καπνιζω 3 πακετα την ημερα
τον μαρτιο του 2009 αποφασισα να το κοψω
γιατι δεν πηγενε αλλο
απο τοτε ουτε τζουρα δεν εχω κανει
και ειμαι αρκετα καλα
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
Panos 316T (26-09-11), S8N (24-09-11), stavr (27-09-11)
Απο 14!
2 πακέτα μίνιμουμ!
Πανε 2 χρόνια χωρίς!
ΠΑΝΤΑ θα μου λείπει!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
aristent (23-09-11), Panos 316T (26-09-11), Ptboul (26-09-11)
μέσα στα καπνά από 5 ετών καθότι καπνοπαραγωγοί..δεν το έβαλα στο στόμα μου ποτέ..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
aristent (23-09-11), Eleni (26-09-11), Panos 316T (26-09-11)
καπνιζω απο τα 17
ειναι μεγαλη απολαυση
ειναι το μεγαλυτερο λαθος μου
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
απο 10 ετων τα πουλαω {τσιγαρα}ειμαι 30 κ δεν το εχω βαλει ποτε μ ποτε στο στομα μου ουτε για δοκιμη.........κ τωρα παροτρυνω τουσ πελατεσ μου να το κοψουν...ουτωσ η αλλωσ δεν βαζω τπτ απο την πωληση σιγαρετων......
aristent (23-09-11)
οτι πινετε το πινω και καπνιζω οτι βρω.... το αφεντικο με πιεσε να καπνιζω, γιατι στην εταιρια τα γραφεια ειναι για καπνιζοντες οποτε μου λεει ή καπνιζεις ή απολυεσαι σκεφτηκα να παω στο δημοσιο που ειναι μη καπνιζοντες αλλα λεω δεν θα χω τι να κανω που θα καθομαι ολη μερα οποτε θα το ξεκινησω παλι!
aristent (24-09-11)
Δεν καπνιζω γιατι δεν με αρεσει![]()
S8N (24-09-11)
Δεν καπνιζω, και περαν απο το καλο που κανω στην τσεπη μου.... κανω και καλο στην υγεια μου...
aristent (24-09-11)
Εκανα αποπειρα να το ξεκινησω σαν φανταρος αλλα με χαλαγε.
Μετα απο 5-6 αλιζομουνα και εκανα και εμετο μια φορα...
Δεν το ξανα-επιχειρησα.
Η εικονα που μου'ρχεται στο μυαλο αμα σκεφτω τον πατερα μου (ζωη να'χει) ειναι με το τσιγαρο στο στομα, κι'ας εχει και τα δυο χερια απασχολημενα.
Κοψτε το ρε παιδια, αν οχι για εσας, για τους αλλους.
Δεν εχει τιποτα καλο.
Παρτε ενα τετοιο
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
κάπνιζα 18 χρόνια, το έκοψα 3, ξαναρχισα για ένα χρόνο και το έχω κόψει πάλι εδώ και κάτι μήνες.
Τα τελευταία 2 χρόνια τρέχω και τρέχω με χρόνους, GPS και παλμογράφους, όχι κουτουρού. Αυτό που με σιγουριά μπορώ να πω είναι καπνίζω δεν καπνίζω δεν επηρεάζει τη φυσική μου κατάσταση, τώρα τι λένε όλοι δεν ξέρω...
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
S8N (24-09-11)