BILL007 (21-09-11)
ο Τούρκος που είναι Γιώργο;
Λογικά θα εννοεί κάποια πράγματα που είχε γράψει ο Κώστας (Sharky) παλαιότερα.
Κι εγώ έχω ακούσει αρκετά άσχημα κατά καιρούς για το μαγαζί αυτό στα β.π., αφού παρά το καλό μηχάνημα, δεν γίνεται σωστή δουλειά.
Πάντως δε νομίζω πως υπάρχει λόγος για hunter ντε και καλά.
Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί μάστορες του είδους με άψογα αποτελέσματα κι ας μην έχουν τέτοια μηχανήματα.
Όσο για τη ζυγοστάθμιση, μου φαίνεται κάτι αρκετά απλό για να κάθεται κανείς να το ψάχνει ιδιαίτερα. Όπου γίνει η ευθυγράμμιση μπορεί να γίνει κάλλιστα και η ζυγοστάθμιση.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
εχω ακουσει για το Τουρκο απο ταξιτζηδες που ειναι και αγωνιζομενοι.
Δε μπηκα ομως ποτε στη περιεργια να ρωτησω σε ποια οδο βρισκεται.
Για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι αν σου ξεφυγει καμια χοντραδα και τον αποκαλεσεις τουρκο την εβαψες!!!Τοτε θα γινει τουρκος!!!
Εχεις τηλεφωνο;Θα ξερει και για hunter αυτος
Αυτα Σταθη. Και στο Motorsport και στο 4T διαβασα παρομοιες εμπειριες.
Αρη για τη ζυγοσταθμιση συμφωνω, ας ειναι σε οτι μηχανημα να'ναι αρκει να γινει σωστα και να μην ειναι τυφλος ο μαστορας ή ακαλιμπραριστο το μηχανημα. Για τη Hunter σκεφτηκα πως ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα μηχανηματα.. οποτε αν βρω και το μαστορα γιατι οχι? Αν γινει σε αλλο μηχανημα δεν σκαω..
Και μια ενημερωση στο θεμα, σημερα πεταχτηκα στον Παυλιδη στη Βαρης-Κορωπιου επειδη ειναι 2 λεπτα μακρια, με σκοπο να κανω μια ζυγοσταθμιση να δω αν θα μειωθει το τρεμουλο, και αν οχι ενταξει εχασα 20¤ και τι εγινε.. συμφωνα με τα λεγομενα του μαστορα εχω:
4 στραβες ζαντες, γυρω στα 50¤/ζαντα το ισιωμα
λιγο τζογο στο δεξι ψαλιδι
αριστερο ημιμπαρο off
Ζυγοσταθμιση δεν καναμε λοιπον γιατι οπως ειπε ειναι στραβες και μολις κανω κανα χλμ θα παει περιπατο, καλυτερα να τις ισιωσω και μετα να κανω (πριν πεσω στις λακουβες ομως δεν ειχα τρεμουλο.. αρα και στραβες να ειναι προβλημα δεν ειχα). Του ειπα ενταξει θα μιλησουμε.
Για το ψαλιδι το γνωριζα και ειναι στο προγραμμα η αλλαγη με Meyle HD, για τις ζαντες δεν το ηξερα. Πριν πεσω στον ταφο δεν ειχα τρεμουλο ή δεν ηταν τοσο αισθητο.. επεσα με τις αριστερες ροδες αρα υποθετω πως το ημιμπαρο φταιει για τον χαμο που γινεται στο τιμονι (πριν τη σημερινη διαγνωση, ειχα την αισθηση πως ο αριστερος τροχος εχει χαλαρα μπουλονια, ενω δεξια -τζογος στο ψαλιδι- τιποτα.. μετα και τη διαγνωση μαλλον το ημιμπαρο ειναι η αιτια). Τι λετε?
Αυριο θα ρωτησω τιμες απο Αθηνα για αμεση παραγγελια αν εχουν λογικη τιμη, ebay.de τα βλεπω γυρω στα 80¤+μεταφορικα και υπομονη μερικες μερες.
Δεν εχω χρονο να παω σε BMW συνεργειο να δουν τι γινεται, με το ζορι θα βρω ωρα να παω για τοποθετηση, για αυτο με βασει τα παραπανω θα'θελα να μου πειτε πως σας φαινεται.. βρεθηκε η αιτια?
Πολλα σου ζηταει, και το μονο που κανουν ειναι να τα στελνουν σε αυτους:4 στραβες ζαντες, γυρω στα 50¤/ζαντα το ισιωμα
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...9%EC%E1&page=2
Update.
Στον Παυλιδη μου βγηκε το μισο αμαξι off, ψαλιδι, ημιμπαρο, ζαντες. Μονο το ψαλιδι ειχε λιγο τζογο οπως ηξερα, αλλα τρεμουλο δεν ειχα. Τελικα δεν φταιει ουτε το ημιμπαρο ουτε οι ζαντες.
Εφταιγε το αριστερο μου λαστιχο. Ουτε ο μαστορας του Παυλιδη το ειδε απο μεσα μα ουτε κι εγω. Χθες βραδυ θυμηθηκα να το κοιταξω απο μεσα, απ'εξω εδειχνε μια χαρα. Μολις το ειδα και ειπα παλι καλα που δεν επαθα τιποτα, εσπευσα σημερα να τα αλλαξω.
Λυθηκε το προβλημα με νεα μπροστινα λαστιχα, ξαναθυμηθηκα πως ειναι να ριχνει αγκυρες το 6πιστονο γιατι με τα προηγουμενα το ABS δουλευε υπερωρια.
Το τρεμουλο δεν υπαρχει πια, θα γινει ελεγχος και για τα υπολοιπα ομως μηπως ο μαστορας του Παυλιδη δεν επεσε εξω (στο οτι εχουν θεμα).
Μιας και τα λαστιχα τα εβαλα στο Sirio Center, ρωτησα και για ισιωμα. Μου ειπε πως τα πανε σε εξωτερικο συνεργατη με κοστος 35¤/μια. Μια καλη διαφορα απο την αλλη τιμη που ακουσα
![]()