Το άρθρο που έβαλα πιο πάνω τα λέει όλα. Δυο χρόνια τώρα κοροϊδέυει την Τρόικα. Μέτρα εξαγγέλονται, ψηφίζονται κι εν συνεχεία δε γίνεται τίποτα γιατί "υπάρχει μια ροπή προς την αμυντική ακινησία, προς διασφάλιση των κεκτημένων".
Τα ψέμματα τελείωσαν για τον μαλάκα. Το ζωνάρι έχει σφίξει πολύ και πλέον κατάλαβε ότι πρέπει να κόψει από το δημόσιο. Εγώ θα πληρώσω και έκτακτη εισφορά και τέλος ακινήτων και τα κέρατά μου τα τράγια, κόβωντας ουσιαστικά από το σώμα μου. Αν δεν μειωθεί το δημόσιο όμως, απλώς αναβάλλουμε την πτώχευση.
Κι όταν λέμε ότι δεν πρέπει να την πληρώσει ο λαός, σκέψου το εξής: 4 εκατομμύρια είναι ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός και 1,2 εκατομμύρια εξ' αυτών είναι δημόσιοι υπάλληλοι, πολλοί εκ των οποίων διορίσθηκαν με ρουσφέτια.
Διάβαζα τις προάλλες για το επίδομα ΔΙΒΕΕΤ. Γκούγκλαρέ το να δεις τι είναι: 1800 ευρώ επίδομα που έπαιρναν μέχρι και οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ. Οι καθαρίστριες και οι κλητήρες έφτασαν να παίρνουν 4.000 ευρώ το μήνα. Να σου πω και το άλλο? Πόσους πτυχιούχους 27χρονους ανέργους ξέρεις? Πολλούς. Γνωρίζεις ότι αυτή τη στιγμή ο Περιφερειάρχης έχει σύμβουλο ετών 27? Πότε πρόλαβε να σπουδάσει, να πάει στρατό και να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία για να γίνει σύμβουλος?
Τα βάζουμε όλοι με την Τρόικα. Αμ δε. Αν είμασταν στη θέση των Γερμανών, να είσαι σίγουρος πως ούτε ευρώ δε θα δίναμε να σώσουμε τους άλλους. Ιδίως αν είχαν τα χάλια μας. Ρωτήστε τον Γιώργο 850 πως είναι τα πράγματα στην Ευρώπη και τι μισθό έχει ένας εργάτης εκεί. Θα διαπιστώσετε πως η Ελλάδα είναι πράγματι η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, η μόνη χώρα όπου όλοι και όλα πρέπει να είναι υπό την προστασία του κράτους.