φίλε μου επειδή η αλήθεια, τα χάλια μας, δε μας αρέσουν, είναι προπαγάνδα;
επειδή έχουν βγει κάποιοι άνθρωποι και λένε επιτέλους ωμά την πικρή αλήθεια;
μήπως να επιβραβέυσουμε αυτούς που λένε 'όχι απολύσεις,λεφτά υπάρχουν,διεθνείς τοκογλύφοι,να πάμε στη δραχμή' και κάτι άλλα τέτοια γραφικά;
Z4 DCT (20-09-11)
nikos1400 (20-09-11)
Η ερώτησή σου είναι ρητορική. Ποιος θα τους καταδικάσει? Οι δικαστές? Χαχα.
Μιλάμε για εκείνους που κάνουν προσφυγή και ζητούν δεκαπλάσιο εφάπαξ από το ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων. Προσφυγή η οποία κρίνεται πέρα για πέρα λογική από... έναν συνάδελφό τους. Τυχαίο?
Μιλάμε για εκείνους που μαζί με παπάδες και δικηγόρους είχαν στήσει μηχανή ώστε να παίρνουν όποια απόφαση θέλει εκείνος που πληρώνει τα περισσότερα.
Και για να μη θρέφεις φρούδες ελπίδες, σκέψου ότι αυτός που θα βρεθεί κατηγορούμενος αύριο είναι εκείνος που νομοθετεί για την ασυλία του σήμερα.
Konstantinos E60 (20-09-11), Monsta (20-09-11), PANOS-E60 (20-09-11)
με άλλα λόγια, καλά να πάθουμε!!!
στο κάτω κάτω της γραφής, όλοι ξέραμε ότι η ελλάδα είναι μια πολύυυυυυυυυυυυυ
μεγάλη φούσκα. τρύπιο πολιτικό σύστημα, τρύπιο δημόσιο σύστημα, εντελώς τρύπιο
τραπεζικό σύστημα, και μάλιστα στηριγμένα όλα τα παραπάνω με ξένα κεφάλαια χωρίς
εμείς οι ίδιοι να παράγουμε τπτ...
όπου έβαλε το χέρι του το δημόσιο, μόνο στάχτη έμεινε...απο που να ξεκινήσεις και που
να τελειώσεις με παραδείγματα...
χαίρομαι που φτάνει στο τέλος της αυτή η εποχή. πλέον δεν υπάρχουν υπεκφυγές
απο καμμιά κυβέρνηση για το σάπιο σύστημα που καθιέρωσαν στην χώρα μας...
sympether with chiefτης
Εμένα ο γενικότερος προβληματισμός μου με την όλη κατάσταση αφορά στην ευκαιριακή / καιροσκοπική κατάλυση των ανθρώπινων αξιών, των νόμων, του συντάγματος, των εργασιακών κεκτημένων, της πρόνοιας, κλπ.
(είναι υπαρκτή απορία πίσω από θεωρίες συνωμοσίας & πίσω από όλα αυτά που αναφέρουμε όλη την ώρα, φταίνε οι πολιτικοί, φταίνε οι δημόσιοι, φταίνε οι φιλελεύθεροι, κλπ κλπ)
Να κάτι ενδιαφέρον για το μέλλον της Ελλάδος:
https://www.tovima.gr/finance/article/?aid=420287