Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν εχω διαβασει ολα τα αρθρα σας εδω στο τελος.
    ξερετε οτι τρεφω ιδιαιτερο σεβασμο προς τα προσωπα τουλαχιστον οσων εχουμε ανταλλαξει μερικες αποψεις..
    σαν ενας νεος 30 ετων μπου ζω στην ελλαδα του σημερα εχω να πω οτι,νω ειμαστε σε κατασταση εκτακτης αναγκης,χωρις ομως καμμια δοση υπερβολης,ακουγονται αποψεις περι κοματων,περι υποτιθεμενης ιδεολογιας...
    ο πραγματικος ιδεολογος που βαζει πρωτα το κοινο συμφερος(κατ επεκτασης και το προσωπικο) πρεπει να πει
    "δε μενοιαζει αν ο προθυπουργος ειναι πρασινος η μπλε η κοκκινος,δε μενοιαζει αν υπαρχουν ακομα ταμπελες φιλλελευθερισμος συντηριτισμος κομμουνισμος.
    η ελλαδα πρεπει να σωθει και θα σωθει."
    τι να κανω εγω τις εννοιες,οταν ο ιδιος ο πρωθυπουργος αναιρει τα λεγομενα προ ημερων του.οι υπουργοι το το ιδιο σε χειροτερη κλιμακα.ενω ο ενας υπουργος κατηγορει τον αλλο ,με τον ανασχηματισμο ολα τα λεγομενα αναιρεθηκαν και μαλιστα συνεχιστηκε και το εργο...
    ρε με νοιαζει και αν κυβενρησει ο κατελης -κατμαν,αρκει ο πατερας μου να βρει δουλεια,ο θειος μου να βρει δουλεια,οι πατεραδες και οι θειοι σαν να βρουν δουλεια και επιτελουν να φαω κατι αλλο εκτος απο μακαρονια του λιντλ!!!
    εχω θυμο μεσα μου...
    μεγαλο θυμο που πλεον ξεφευγει απο τα ορια του πολιτικου κοσμου και φτανει στην ανεχεια των κατοικων αυτης της χωρας...δηλαδη τι ακριβως περιμενουμε?ηδη μας εχουν παρει τις οποιες περιουσιες μικρες βεβαια γιατι οι μεγαλες απλα μεγαλωνουν,ειχαμε.
    πριμενουμε να ερθει καποιος να μας οργανωσει???
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following 4 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

individual (19-09-11), katsaraios (19-09-11), Nino (19-09-11), S8N (19-09-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Διαβάζω σημερινούς τίτλους:

"Το μέλλον της Ελλάδας κρέμεται από ένα τηλεφώνημα"

"Έως τις 10 Οκτωβρίου τα ταμειακά διαθέσιμα"

"Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση νέων μέτρων"

"Πρέπει να αποδεχτούμε ότι θα ζήσουμε πιο φτωχά"

"«Δεν δίνουμε φάρμακα στα ελληνικά νοσοκομεία γιατί δεν πληρώνουν» λέει η Roche"

"Αρμαγεδδών απολύσεων στο Δημόσιο"

"H Ακρόπολη «βουλιάζει» στο εξώφυλλο του γερμανικού Focus"

"Διπλασιάζεται η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης"

"Απειλή τα κινητά τηλέφωνα για: μάτια, θυρεοειδή αδένα και όρχεις"

Η ψυχολογία μου είναι σκατά. Είμαι απελπισμένος. Ξέρετε πόσες ώρες μιλάω στο κινητό τηλέφωνο λόγω δουλειάς?

4. The Following 14 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Andreas_E92 (19-09-11), aristent (19-09-11), asot (19-09-11), GEORGE316 (19-09-11), GiannisRob (19-09-11), hades7 (19-09-11), individual (19-09-11), joseph (19-09-11), katsaraios (19-09-11), m-power_01 (19-09-11), Monsta (19-09-11), Nino (19-09-11), Stamatis (19-09-11), Stathis (19-09-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP