Αρχικό μήνυμα απο
120ie87
φίλε μου.... όταν οδηγήσεις σοβαρά και για αρκετά χλμ το 207rc σε στενό στροφιλίκι, θα καταλάβεις ότι μιλάμε για έναν κουβά με ρόδες..... οι άνθρωποι είναι αστείοι.... δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω.... το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι χάλι μαύρο.... στις στροφές με esp on όταν ανοίγεις πάνω στη στροφή και γλιστράει, τότε φεύγει απότομα και το esp μπαίνει άγαρμπα φρενάροντας δυνατά πάνω στη στροφή... χωρίς esp απλά το εμπρός μέρος αλλάζει λωρίδα από την υποστροφή και όταν θέλεις να μπεις με γραμμές και πολλά χιλιόμετρα εκεί κοντά στο όριο το ελαφρύ πίσω μέρος με την πανάρχαια ανάρτηση χοροπηδάει ανεξέλεγκτα και αν βρεις εγκάρσια ανωμαλία με τον ημιάκαμπτο οι τροχοί χάνουν την επαφή με το οδόστρωμα ..... ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ BMW πολλαπλών συνδέσμων, με κατανομή βάρους και την ισορροπία κρατήματος/άνεσης των αμορτισέρ/ελατηρίων //m pack ..... MA KAMMIA.....
(δεν έχω καμμία όρεξη να γράψω άσχημα για το 207rc αλλά..... πρέπει να γνωρίσουν φίλοι που θέλουν να αλλάξουν BMW με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο... αλλά και πάλι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...)
-φιλικά πάντα και με πολύ σεβασμό σε κάθε άποψη-
Φίλε διαφωνώ, μιας και το rc από όλο τον ειδικό τύπο (και όχι μόνο) θεωρείται μετά το clio και το cooper ως το πιο καλοστημένο της κατηγορίας.
Αλλά προφανώς κι ο καθένας έχει τις απόψεις και τα γούστα του, οπότε δεν έχει νόημα η περαιτέρω κουβέντα.
Και φυσικά πάντα φιλική κουβέντα κάνουμε.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong