Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 84

Θέμα: Να το δωσω το si ???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αγορασα τον 7 του '06.

Εχω κανει 130.οοο και κατι χλμ .Κανω περι τα 3.οοο χλμ καθε μηνα τα περισσοτεροτερα ευτυχως σε ανοιχτο δρομο (5η-6η)

Με τον τροπο που οδηγω τελευταια εχω καταναλωση 8.2 στα 100....

Ασφαλισμενο μικτη για περι τα 20.οοο ευρω, πληρωνω ενα 550 (αν θυμαμαι καλα το 6μηνο)

Τελη κυκλοφοριας 660 (τοσο ειναι?)
    Εκτακτη εισφορα 270

Εγγυση δεν εχει

Το προσεχω παρα πολυ, δεν μου εχει βγαλει τιποτε το "χοντρο" εκτος:

- Κομπρεσερ κλιματισμου (το εχω αλλαξει)
    - Καταλυτη (τον εχω αλλαξει)
    - Ενα ρουλεμαν (το εχω αλλαξει)
    - Ενα (ή 2) πολλαπλασιαστες, (τους εχω αλλαξει ολους)
    - [νομιζω], μια φορα δυναμο

Εχω αλλαξει τον μπροστα προφυλακτηρια, μετα απο ενα γδαρσιμο. Κατα τα λοιπα [χτυπω ξυλο], αγρατζουνιστο....

============================================
    Πριν καμια 10ρια μηνες η μπεμβε μου "εδινε" 18.οοο, και ανταλλαγη με αλλο καινουργιο.
    Ας παρω αυτο σαν μια βαση, φυσικα δεν νομιζω οτι ισχυει ακομη σημερα αυτο...

Μου ειχε μπει λοιπον μια σκεψη να παρω ενα μινι countryman S, το οποιο πηγαινε στις 30.000, μου αρεσε [ουπς] και θα μπορουσα να δωσω τα +12.οοο διαφορα.

"Κερδος" σε περιπτωση αυτης της αλλαγης:

- Χαμηλοτερη καταναλωση (με ενα προχειρο υπολογισμο), θα δινω 1.οοο ευρω το χρονο λιγοτερα για βενζινα

- 1/3 τελη κυκλοφοριας

- Καινουργιο αυτοκινητο, με οτι συνεπαγεται αυτο σε θεμα εγγυησης, και σερβις (αλλα "ζηταει" το καινουργιο, αλλα ενα με 130.οοο)

Μπορειτε να βοηθησετε τη σκεψη μου ???

Αν δεις στις αγγελίες δεν τα ζητάνε παραπάνω απο 22 23.000 και τα τηλέφωνα ΔΕΝ χτυπάνε να ρωτήσουν ΚΑΝ. μιλάω πάντα για ιδιώτες και μάλιστα με ΠΟΛΥ λιγότερα χιλιόμετρα απο το δικό σου.

Χωρίς να θέλω να θίξω το αμάξι σου σε ιδιώτη δεν το δίνεις πάνω απο 15.000 (άσε που δεν πουλιέται λόγω κυβικών πλέον)

όσο για την BMW που λες είχα πάει και εγώ για να το δώσω πριν 3 μήνες (μιας και κυκλοφορώ πολύ στην πολύ και έχω κατανάλωση 15.2 /100) για μια 316 καινούργια και μου το πιάσανε 12.000 και είναι ατρακάριστο με Φουλ εξοπλισμό και δερμάτινα και με μόλις 20.000 ΚΜ γνήσια και Ελληνικό (όχι εισαγωγής).

το si ΔΕΝ πουλιέται πλέον, το κρατάς ενθύμιο, εκτός αν το σκοτώσεις στα 10.000 και πάλι αμφιβάλω αν θα χτυπήσει κανένα τηλέφωνο. Δεν ασχολείται κανείς με 2.000 κυβικά πλέον στην αγορά.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Cobalt For This Useful Post:

nikos1400 (16-09-11), ntinos (16-09-11), Ptboul (19-09-11), S8N (16-09-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP