Στην Θεσσαλονίκη έχω ακούσει καλά λόγια για το dazzle το οποίο φέρνει και πλήθος προϊόντων detailing.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία βέβαια αλλά μια επίσκεψη δεν βλάπτει.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια. Σαφώς και μας ενδιαφέρει κάποια συνεργασία στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, απλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί ο 'κατάλληλος' άνθρωπος.
Ας μείνουμε όμως on topic παρακαλώ.
Να μία φωτό από το καπό του Πάνου κάτω από λάμπες HQI, πριν την εργασία.
Πραγματικά δεν το περίμενα να είναι σε αυτή τη κατάσταση δεδομένου ότι το πλένει Ο Ίδιος ο Πάνος.![]()
Not bad Panos.
Εδώ το όμορφο Ε60 έχει τελειώσει και ξεκουράζεται.
Απόψε θα έχει όμορφη παρέα.
![]()
Kώστα συγνώμη για το off.
Παναγιώτη κι εγώ έτσι ήξερα αλλά μου είπαν πως πλέον έχει φέρει προϊόντα και από πολλές ακόμα εταιρείες.
Όσο για το πλύσιμο, μιας και άλλα μαγαζιά του χώρου δεν προσφέρουν, δεν είναι τίποτα δύσκολο. Μπορεί κάποιος να πάει πλυμένο εξωτερικά το αμάξι του και μετά με ένα qd (quick detailer) καθαρίζουν πανεύκολα την λίγη σκόνη που ίσως αποκτήσει μέχρι να πάει στο μαγαζί.
Πάνο το αμάξι σου το συντηρείς άψογα!
Σχεδόν ίχνος αράχνης δεν βλέπω από τις φώτο.
Συνέχισε έτσι!
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
PANOS-E60 (12-09-11)
Εκπληκτικό χρώμα το Amethyst gray. Μπορώ να πω ομορφότερο κι από το Sepang bronze. Άντε Πάνο, με γεια! Του χρόνου τι θα κερδίσεις άραγε?Μήπως το Ε36 του tamtam στη Λαχειοφόρο?
![]()
Στην πρωτη φωτο διαβασα 3 φορες το "πριν την εργασια",...λεω δε μπορει, λαθος διαβασα ή ο Κωστας εβαλε αναποδα τις φωτο,...που ειναι οι αραχνες ΟΕΟ???...μπραβο Πανο,δεν φαινοταν να ειχε αρχικα θεματακια απο τις πρωτες φωτο,αλλα ουτε περιμενα κατω απο τις λαμπες να φαινεται σε τοσο καλη κατασταση.
Κωστα, θα βαλεις αλλες φωτο που να δειχνουν καπως καλυτερα το αποτελεσμα???...εμεις τα αρρωστακια εχουμε καλομαθει απο τα detailing forum και θελουμε πιο κοντινες και πιο πολλες!!!
ΥΣ.και σταματα να μας δειχνεις σε φοντο αυτα τα χρεπια της Πορσε!!!χαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 12-09-11 στις 19:33
PANOS-E60 (12-09-11)
Και περιμένεις αύριο να σου δώσω οδηγίες μετά το κέρωμα ??
Άρη, η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο χρώμα 'κρύβει' πολλές ατέλειες, σε ένα μαύρο ή μπλε σκούρο ας πούμε δεν θα ήταν τόσο καλά τα πράγματα. Θα βγάλω αύριο κάνα-δυο ακόμα από το καπό να δούμε τις όποιες διαφορές μετά το κέρωμα.
Υπενθυμίζω ότι δεν έγινε γυάλισμα, το κέρωμα δίνει μόνο λάμψη και προστασία.
aristent (12-09-11)