Σελίδα 4 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 255

Θέμα: εκτακτη εισφορα στα ακινητα

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

οπα δηλαδη εγω που ειμαι φοιτητης και νοικιαζω στην λαρισα σπιτι 200τετραγωνικων () θα πληρωσω φορο???? (αφου πληρωνω την δεη εγω), αυτοι που με εστειλαν εδω να σπουδασω με το φοβερο συστημα ποσα λεφτα πρεπει να μου δωσουν???

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντί αυτό το ΖΩΟ μαζί με τα υπόλοιπα άλλα ΖΩΑ να σκεφτούν ότι μόνο από το κλάδο του αυτοκινήτου είχαν -1.5 δις, βάζουν ειδικό φόρο μέσω ΔΕΗ. Χώρια τη λαλακία του Παπακωνσταντίνου με τις αποδείξεις.......άλλο -1.5 δις αν δε με απατά η μνήμη μου.
    Εδω και 30 χρονια μας κυβερνουν κοπροσκυλα τουρκοσποροι ηλιθιοι και επικινδυνοι. Ο ΤΖΕΦΡΕΙ αυτο το ορθιο ζωο εβαλε την ταφοπλακα, τωρα τι να λεμε..

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μέχρι πριν λίγο καιρό οι έχοντες 'υψηλού' κυβισμού αυτοκίνητα κλαιγόμασταν με την έκτακτη εισφορά και κάποιοι καταθέσαμε πινακίδες.

Το μέτρο αυτό πόνεσε πραγματικά πολύ λίγους σε σχέση με το υπόλοιπο σύνολο (κατόχων αυτοκινήτων). Και πως να μην είναι έτσι? Πάω στοίχημα πως το μεγαλύτερο ποσοστό πινακίδων στις εφορίες είναι από bmwδάκιδες με τόσα μοντέλα υψηλού κυβισμού που έχει η εταιρεία.

Οι υπόλοιποι με τα 1.4Τ, 1.6Τ, 1.8Τ, 2.0Τ ήταν........

Τώρα πια με την έκτακτη εισφορά και σε ακίνητη περιουσία, το μέτρο αγγίζει όλο το κόσμο. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και τι εξελίξεις θα έχουμε μετά από 2-3 χρόνια...

Επίσης θέλω να δω λίγο τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά όπως έγραψε και ο Πρόεδρος σε ένα πρόσφατο ποστ του, αλλά με όλα αυτά που ακούω και διαβάζω μου είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Angry χαράτσι ακινήτων....

Η 11Σεπτεμβρίου της Ελλάδας....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο Jeffrey , σε ερώτηση για την ανάγκη λήψης και νέων φορομπηχτικών μέτρων,απάντησε με αντερώτηση !
    - Αν η χώρα μας βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση,δεν θα πλήρωναν όλοι οι Ελληνες χρήματα για την αγορά όπλων ;

Νομίζω πως ήταν αστοχο το παράδειγμα και πως αν είχε διαβάσει νεότερη ιστορία, θα γνώριζε πως οι υπεύθυνοι της Μικρασιατικής ήττας εκτελέσθηκαν στου Γουδή.

6. The Following 3 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

nikos-Mpacket (12-09-11), Ptboul (12-09-11), S8N (11-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια σε παραδειγματα του MEGA και ολοι ξερουμε ποσο φιλικο στο π@σοκ ειναι το καναλι.........εδινε μεση τιμη για ενα σπιτι 100τμ και ενα μικρο εξοχικο τα 500ε και αυτα με αντικημενικη κατω απο τα 1450......

Η εκτακτη εισφορα για τα αμαξια και το εισοδημα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο το μετρο......Τσουναμι....

Και απορουσα τι εννοουσε με το ΝΤΟΥ εχθες ο Βενιζελος.....Ντου στην τσεπη μας εννοουσε.......

Ο ρε *******ιολια κονσερβοκουτι κουμ@υνιστικο που θελετε.........
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 11-09-11 στις 20:48
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά τρώμε την ώρα μας και χαλάμε τη διάθεσή μας με τα μέτρα που ακούμε κάθε τρείς και λίγο και που ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Το σημερινό όπως και όλα τα προηγούμενα, ανακοινώνονται μόνο και μόνο γιά να δεχτεί η τρόικα να εγκρίνει την επόμενη δόση του δανείου (ναρκωτικού) μας.

Τα μετρα που ίσως αλλάξουν αυτή τη χώρα προς το καλύτερο είναι γραμμένα στο μνημόνιο και νομίζω πως οι περισσότεροι διαφωνούν ... Αφού λοιπόν δεν τα θέλουμε τα μέτρα, και βρίζουμε την κυβέρνηση και την τρόικα και κάποιοι κλείνουν το Σύνταγμα, κάποιοι άλλοι τα Τέμπη, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια, η Κυβέρνηση θα συνεχίσζει να παίρνει ηλίθια εισπρακτικά μέτρα που θα τα πληρώνουν μόνοι λίγοι αφελείς και τα οποία θα μας οδηγούν μιά ώρα αρχύτερα στον αγύριστο ...

Εκτός και αν πιστεύουμε ότι οι Ιρλανδοί και οι Πορτογάλοι που τα δέχτηκαν με κοινωνική συναίνεση είναι βλάκες και εμείς (ο περιούσιος λαός αυτής της Γης) είμαστε ξύπνιοι και θα καταφέρουμε να σώσουμε τα κεκτημένα μας. Ε λοιπόν δεν θα τα σώσουμε και αν δεν μπούμε στο νόημα όλοι μαζί (πολίτες και πολιτικοί) ότι τέρμα τα δίφραγκα, ήρθε η ώρα της αλήθειας, η χώρα θα ξηλωθεί ολόκληρη και θα ξαναραφτεί από την αρχή γιά να συνεχίσει να υπάρχει. Οποιος δεν το χωνέψει βαθειά μέσα του αυτό, καλύτερα να την κάνει γιά χώρα μακρινή, εδώ θα συμβούν πράγματα δυσαρεστα πολύ σύντομα.

Ελπίζω να μην βγαίνει το συμπέρασμα από τα παραπάνω ότι είμαι υπέρ των εισπρακτικών μέτρων, ή υπέρ της κυβέρνησης. Το μόνο που θέλω να ξαναπω είναι ότι βλέπω αντιδράσεις στα αυτονόητα, από πολλούς, και σόρυ αν είμαι οφφ τόπικ.

9. The Following 5 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aimpal (11-09-11), Monsta (12-09-11), S8N (12-09-11), Stamatis (11-09-11), Stathis (11-09-11)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάνο έχεις κάποιο δίκιο αλλά ...

Ας πάμε σε ένα παράδειγμα Αστυνομικού - Πυροσβέστη - Λιμενικού (δεν λέω για τους άλλους δημόσιους υπάλληλους γιατί δεν ξέρω τι έχει κάνει..)

Οικογενειάρχης με ένα δάνειο για 1η κατοικία, ας πούμε ότι αυτός παίρνει καθαρά 1400¤ (παντρεμένος με 2 παιδιά και 10 τουλάχιστον χρόνια υπηρεσίας) και η γυναίκα του 1100. (πέρα από ότι έχει κόψει τους προηγούμενους μήνες, άρα και το ποσό δεν είναι τόσο...)
    Του λέει ότι για τους επόμενους 3 μήνες θα σου κόβω από 300-500 ευρώ τον μήνα, έρχεται και το ραβασάκι από την εφορία, άλλα 300 το μήνα (ας πούμε για άλλους 3 μήνες) και έρχεται τώρα και λέει φέρτε λίγα ακόμα για τα σπίτια σας....

Σε παρακαλώ πες μου πως θα πληρώσει το δάνειο του και θα ταΐσει την οικογένεια του ?????????????

Τι πρέπει να κάνουμε????

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Είπες έχει γυναίκα Βασίλη ; Χμμμμ κάτι μου ρχεται στο μυαλό...
    αντε γεια...

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είπες έχει γυναίκα Βασίλη ; Χμμμμ κάτι μου ρχεται στο μυαλό...
    Άρη έτσι όπως τα κάνανε ούτε εκεί θα δίνει κάποιος φράγκο!!

Σελίδα 4 από 26 ΠρώτηΠρώτη ... 2345614 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP