Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Θέμα: Βγαινω.. και τι να δω??

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panahspasquale Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγαίνοντας σήμερα το πρωι κατα τις 4 απο γνωστα μπουζουκια στη Λαρισα περιμενω να περασω το δρομο απεναντι (δρομος Λαρισα-Νικαια) και ακουω ενα ουρλιαχτο να ερχεται ...μεχρι να το συνηδητοποιησω με ειχε περασει ...αν το αναγνωρισα σωστα ηταν μ5 και φαινοταν ολοκαινουριο...μαλιστα λιγο ελειψε να γινει το ατυχημα μιας και πιο μπροστα του ηταν ενας που πηγαινε σιγα σιγα και τελευταια στιγμη τον προσπερασε (σαν σταματημενο)..τα λογια μου για το μ ειναι λιγα ...εδειχνε πααααααρα πολυ δυνατο και ο ηχος μου εχει κολησει στο μυαλο...το μονο που ακουγονταν ηταν το μοτερ ..λες και ειχε βουλομενη εξατμιση.

και μια ερωτηση...το φ10 εχει κυκλοφορισει στην Ελλαδα??? γιατι σαν αυτο μου φανηκε
    φιλε μου μηπως τα χες κοπανησει παραπανω απο οσο επρεπε? γιατι το m5 F10 θα κανει ντεπουτο στην εκθεση της φρανκφουρτης το σεπτεβριο και θα κυκλοφορησει λιγο αργοτερα στην ευρωπη. οποτε αποκλειεται να το δες ελλαδα πριν καν βγει ευρωπη. μην παρεξηγηθουμε χιουμορ κανω για το αν τα χες κοπανησει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Moufas E46 : 11-09-11 στις 20:10 Αιτία: διορθωση

2. The Following 6 Users Say Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:

120ie87 (12-09-11), Eleni (12-09-11), nikos1400 (11-09-11), panahspasquale (11-09-11), Samaro (12-09-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP