Γιάννη δεν είναι λιγάκι 'extreme' το παράδειγμα με την αποθήκη? Δε νομίζω να νοικιάζονται οι αποθήκες τόσο πολύ. Για σκέψου κάτι άλλο να δούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο.
Γιάννη δεν είναι λιγάκι 'extreme' το παράδειγμα με την αποθήκη? Δε νομίζω να νοικιάζονται οι αποθήκες τόσο πολύ. Για σκέψου κάτι άλλο να δούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο.
Κωστα οι αποθηκες που νοικιαζουν οι μεταφορικες στον ασπροπυργο φτανουν πολλλαααα λεφτα....μιλαμε για 3-4 ευρω το τετραγωνικο.....τοσο ηταν πριν κανα 3 χρονια...τωρα δε ξερω...σκεψου οτι μια τετοια αποθηκη εχει και 7-8 μετρα υψος.......σκεψου ογκο σε παλετες.....logistics
https://www.enormo.gr/in/%CE%91%CF%8...81%CE%BF%CE%B9
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 11-09-11 στις 16:52
Monsta (11-09-11)
Εχουμε λεφτα!!!Μην μασατε!Οτι ειναι να το πληρωσουμε!
![]()
Αν η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων αξίζει 400 δις, τότε ας αγοράσει ο Βενιζέλος τα δικά μου στην αντικειμενική τους αξία.
Να κάτσει εκείνος να πληρώνει ΕΤΑΚ, ΦΜΑΠ πράσινα πιστοποιητικά, φόρους μεταβίβασης και όλα τα έκτακτα χαράτσια, να κυνηγά μπαταχτσήδες ενοικιαστές, να εξοφλεί τα φέσια τους σε ΔΕΚΟ, να δίνει τα μαλλιοκέφαλά του σε επισκευές (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 23%) και να φορολογείται για το εισόδημα που δήθεν εισέπραξε βάσει ιδιωτικών συμφωνητικών.
Εγώ από την άλλη θα κάνω επιτέλους το όνειρό μου πραγματικότητα: Θα εκτρέφω χήνες σε ένα αγρόκτημα έξω από το Rocamadour και θα πουλάω φουά-γκρα.
Ετσι ακριβως!!!!! να εχεις τον καθε ενα που μπαινει μεσα και ξαφνικα σταματα να πληρωνει, και καλα να εχει πραγματικο προβλημα ο ανθρωπος και να εχει και μια οικογενεια πισω του.....αλλα τωρα τελευταια το εχουν κανει συστημα, μπαινουν μεσα, σε αφηνουν απληρωτο για κανα 6μηνο, κανουν ενα σπιτι πουτανα και μετα φευγουν......![]()