Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 20

Θέμα: Τρεμουλο Ηλιοροφης...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μηπως....λεω μηπως για καποιο λογο (βλεπε παχος) δεν χωρανε καλα οι ποδαρες σου και βρισκουν????
    Όχι βρε συ, κάμπτεται το κάθισμα από το τεράστιο βάρος του πισινού μου και ανοίγει το πλαστικό που συγκρατεί τον πυροσβεστήρα στις άκρες. Η λύση είναι να προσθέσω άλλον έναν σιδηρόδρομο στη μέση του ανοίγματος του καθίσματος αλλά φοβάμαι ότι όταν κάθομαι θα το νιώθω στο buttcrack κι έτσι θα αισθάνομαι πως φοράω στριγκάκι. Επίσης, μπορεί να έχω θέμα με τα cojones. Μπορώ πάλι να ενισχύσω και τη βάση του καθίσματος με εγκάρσιες κοιλοδοκούς ή ακόμη καλύτερα δοκούς διατομής διπλού Τ αλλά κόλλησα στην έκδοση οικοδομικής αδείας.

2. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

hades7 (06-09-11), Ptboul (06-09-11), Z4 DCT (06-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι βρε συ, κάμπτεται το κάθισμα από το τεράστιο βάρος του πισινού μου και ανοίγει το πλαστικό που συγκρατεί τον πυροσβεστήρα στις άκρες. Η λύση είναι να προσθέσω άλλον έναν σιδηρόδρομο στη μέση του ανοίγματος του καθίσματος αλλά φοβάμαι ότι όταν κάθομαι θα το νιώθω στο buttcrack κι έτσι θα αισθάνομαι πως φοράω στριγκάκι. Επίσης, μπορεί να έχω θέμα με τα cojones. Μπορώ πάλι να ενισχύσω και τη βάση του καθίσματος με εγκάρσιες κοιλοδοκούς ή ακόμη καλύτερα δοκούς διατομής διπλού Τ αλλά κόλλησα στην έκδοση οικοδομικής αδείας.
    ειδες αμα εχεις μηχανολογικες γνωσεις.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η αληθεια ειναι οτι εβαλα λιγη σιλικονη και εχει καπως φυγει το πολυ το τρεμουλο αλλα οχι τελειως....Νομιζω πως ειναι ενα προβλημα γενικο στα ΒΜW!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Κανε υπομονη σε λιγα χρονια που θα γερασεις και δεν θα ακους καλα ολα θα λυθουν

6. The Following 2 Users Say Thank You to Atsa linos For This Useful Post:

Z4 DCT (11-09-11)

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανε υπομονη σε λιγα χρονια που θα γερασεις και δεν θα ακους καλα ολα θα λυθουν
    αχαχαχχαχα Σωστος!!!!!!!!!!

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NionioSE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αληθεια ειναι οτι εβαλα λιγη σιλικονη και εχει καπως φυγει το πολυ το τρεμουλο αλλα οχι τελειως....Νομιζω πως ειναι ενα προβλημα γενικο στα ΒΜW!!!
    Διονύση, επειδή έχω αλλάξει κάμποσα αυτοκίνητα με ηλιοροφή, μέσα στα οποία ήταν και 3 γιαπωνέζικα (2 χόντα, 1 φόρεστερ), να ξέρεις ότι στα BMW το τρίξιμο της οροφής είναι μάλλον σπάνιο σε σχέση με άλλες μάρκες. Στο Ε46 κουπέ δεν άκουσα ποτέ το παραμικρό, ομοίως και στο Ε60, κιχ ! Το ένα με 120χ. χιλμ και το άλλο με 107χ. Συντήρησή της μηδεν και στα δύο. Τακτικό πλύσιμο του αυτοκινήτου, γκαράζ και προσοχή στις λακούβες φυσικά.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διονύση, επειδή έχω αλλάξει κάμποσα αυτοκίνητα με ηλιοροφή, μέσα στα οποία ήταν και 3 γιαπωνέζικα (2 χόντα, 1 φόρεστερ), να ξέρεις ότι στα BMW το τρίξιμο της οροφής είναι μάλλον σπάνιο σε σχέση με άλλες μάρκες. Στο Ε46 κουπέ δεν άκουσα ποτέ το παραμικρό, ομοίως και στο Ε60, κιχ ! Το ένα με 120χ. χιλμ και το άλλο με 107χ. Συντήρησή της μηδεν και στα δύο. Τακτικό πλύσιμο του αυτοκινήτου, γκαράζ και προσοχή στις λακούβες φυσικά.
    Σε τι ηλικεια τα ειχες?? αν εισουν πανω απο 40 και κατω απο 25 δεν μετραει......

Εμενα και τα δυο bmw που ειχαν ηλιοροφη οταν ειναι ανοιχτη τριζει.....εστω και λιγο....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε τι ηλικεια τα ειχες?? αν εισουν πανω απο 40 και κατω απο 25 δεν μετραει......

Εμενα και τα δυο bmw που ειχαν ηλιοροφη οταν ειναι ανοιχτη τριζει.....εστω και λιγο....
    Γιάννη τα Χόντα τα είχα ανάμεσα στα 25 και στα 32 μου, πρόβλημα και στα δύο, είχα αλλάξει τις ντίζες συγκράτησης και διορθώθηκε μόνο προσωρινά. Ενα Seat Ibiza το είχα πριν τα 25 μου, τρελλός θόρυβος από καινούργιο. Το Forester το είχα γύρω στα 40 μου, έτριζε από καινούργιο και έκανε και κολλήματα στη διαδρομή της. Με τα 2 BMW μου δεν έχω ακούσει ποτέ κιχ, ίσως είμαι τυχερός. Με τον ίδιο τρόπο προσέχω τα αυτοκίνητά μου από πολύ νεαρός, όπως και συ. Ιίσως είναι σύμπτωση, αλλά και στα συνεργεία που έχω πάει και κουβεντιάζω, ελάχιστα παραπονα έχω ακούσει γιά οροφες BMW.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη τα Χόντα τα είχα ανάμεσα στα 25 και στα 32 μου, πρόβλημα και στα δύο, είχα αλλάξει τις ντίζες συγκράτησης και διορθώθηκε μόνο προσωρινά. Ενα Seat Ibiza το είχα πριν τα 25 μου, τρελλός θόρυβος από καινούργιο. Το Forester το είχα γύρω στα 40 μου, έτριζε από καινούργιο και έκανε και κολλήματα στη διαδρομή της. Με τα 2 BMW μου δεν έχω ακούσει ποτέ κιχ, ίσως είμαι τυχερός. Με τον ίδιο τρόπο προσέχω τα αυτοκίνητά μου από πολύ νεαρός, όπως και συ. Ιίσως είναι σύμπτωση, αλλά και στα συνεργεία που έχω πάει και κουβεντιάζω, ελάχιστα παραπονα έχω ακούσει γιά οροφες BMW.
    Αφου ειπαμε πανω απο 40 δε μετραει....δεν ακουμεεεε

Το Χοντα σιγουρα ετριζε....ησουν 25-32!!!

Το σεατ οκ ειναι κουδουνιστρα......αν και κατω απο 25 δε σε νοιαζει τιποτα

12. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

PANOS-E60 (11-09-11)

Περιοχή
    Λιτοχωρο Πιεριας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Seat και HOnda τριζουν πριν καν βγεις απο την αντιπρσωπεια

Αλλα και εγω στο 46 δεν ειχα τετοιο προβλημα ειναι η αληθεια. Αλλα το εβγαλα το συμπερασμα αυτο οτι η BMW εχει προβλημα εκει γιατι πολυ βλεπω εγραψαν για προσωπικες εμπειριες στο θεμα πανω.!!!!

Ισως επειδη ειναι και ερπετο το 60 αρι
    Μπορει να θελει και μια αναρτηση, ειναι και οι λακουβες εδω στο λιτοχωρο οσο νανε!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP