Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 70

Θέμα: Κλοπή BMW X6...

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnder58 Εμφάνιση μηνυμάτων
    @fanisk
    ...Προφανώς έχεις δίκιο...τι να πω...δεν το είχα ψάξει ιδιαίτερα το θέμα πραγματικά
    Το πάθημα θα γίνει μάθημα...αλλά πως ρισκάρεις να αγοράσεις αντίστοιχης αξίας αυτοκίνητο μετά? Εγώ πλέον θα είμαι συνέχεια με το φόβο της κλοπής...
    Γιαννη δεν υπαρχει ασφαλεια για τετοια κυκλωματα, ειναι παραγγελιες και θα στο παρουν ή σημερα ή αυριο. Για "απλους" κλεφτες ενας συναγερμος και να το παρκαρεις σε "ασφαλη" σημεια ειναι οκ. Πανω απο ολα η ασφαλεια ομως γιατι αυτη θα σε αποζημιωσει ειτε στο παρει ο Τασος ο πρεζακιας ειτε στο παρει η συμμορια του Capone. Μακρια απο μικρες/αγνωστες εταιριες.

Ποτε τα κλειδια σε παρκαδορο, και για να μη σου κανει ζημια αλλα και να μη σου το αντιγραψει. Ποτε πινακιδες σε φορουμ, car.gr, facebook, κ.α. Καλος συναγερμος, gps tracker (αν και το μπλοκαρεις με 10 δολλαρια πλεον), και ακομα καλυτερα κρυφο διακοπτη που κοβει το ρευμα.

Το παθημα να μη σου γινει μαθημα γιατι ησουν ατυχος και ετυχε σε σενα.. με το καλο να παρεις το επομενο σου αρμα, και καλυτερο, και πιο ακριβο αν μπορεις, και οπως σου αρεσει. Μια ζωη την εχουμε..

2. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

johnder58 (08-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

thanks για τις συμβουλές fanisk!

4. The Following User Says Thank You to johnder58 For This Useful Post:

fanisk (08-09-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Rides
    0

Προεπιλογή

Μια ερώτηση ρε παιδιά.
    Έχει νόημα να πάω στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω αν βάση αριθμού πλαισίου ζητήθηκε αντικλείδι ή οτιδήποτε άλλο?

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnder58 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια ερώτηση ρε παιδιά.
    Έχει νόημα να πάω στην αντιπροσωπεία να ρωτήσω αν βάση αριθμού πλαισίου ζητήθηκε αντικλείδι ή οτιδήποτε άλλο?
    Δεν εχεις να χασεις και τιποτε....αν και αντικλειδι λιγο δυσκολο, αλλα το κωδικοποιημενο προγραμματακι/συστημα σε καποιο Usb sticker μπορει να "κατεβηκε",αλλα και να μην φαινεται πουθενα......ειδικα η κοπελα που θα κοβει απλως παραστατικα, δεν θα εχει τις γνωσεις για να το "ψαξει"....αυτα θα θελουν ειδικο για να "ανιχνευτουν".

.....αλλα επαναλαμβανω να το κανεις!!!!.....αν και θα μπορουσε να ειναι δουλεια της αστυνομιας αυτη και μαλιστα συγκεκριμενο team της ασφαλειας Αττικης που προσπαθουν να εξαρθρωσουν μεγαλες σπειρες κλοπων, ωστε να το προχωρισουν "πιο περα" με ειδικους "κουμπιουτεραδες"που διαθετουν γι'αυτη την περιπτωση(οπως στις περιπτωσεις παιδικης πορνογραφιας κλπ.)

Τελος, αυτο με τον αριθμο πλαισιου, που ειναι εμφανης απο το παμπριζ και δεν ξερω εαν τελικα βοηθαει στον "ελεγχο" που κανει η τροχαια,αφου ποτέ δεν το κοιτανε σε παραβασεις(οριο ταχ.,διπλη διαχωρ. κλπ.)αλλα μονο σε περιπτωσεις υποψιας κλεμμενου οχηματος.....αλλα και τοτε ομως θα μπορουσαν να ζητησουν πολυ ευγενικα "ανοιγετε το καπο κυριε???"...θα μου πεις και που να κοιταξουν?στο φτερο?στη μετωπη?...αλλα ετσι ειναι αν νομιζουν οτι κατι "τρεχει" ας το ψαξουν,παρα να ειναι ετσι απλα εκτεθημενος.

ΥΣ....αρκετοι παθοντες και εδω στο φορουμ Γιαννη,γι'αυτο καποια στιγμη εγινε και θρεντ με θεμα τις κλοπες,αξιζει να το διαβασεις:https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...EB%EF%F0%E5%F2

8. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

johnder58 (08-09-11)

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ θα σου έλεγα μην το ψάχνεις πολύ γιατί θα πέσεις σε ανθρώπους που δεν ξέρουν την τύφλα τους. Η BMW μου έλεγε ότι πρώτη φορά της συμβαίνει να κλαπεί έτσι 92αρι ενώ την ίδια μέρα κλέψανε και ένα Χ6 από την περιοχή με το ίδιο ακριβώς σύστημα καθώς και ένα SL Brabus. Οπότε μην σκάς. Τους είπαν από Γερμανία ότι δεν κλέβονται και αυτοί απλά αναπαράγουν την κασσέτα. Υπομονή και ξεκίνα να ψάχνεις το επόμενο.

p.s Πρίν 6 μήνες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κλάπηκε και M3 92αρι απέναντι από το γραφείο μου μέσα σε 10 λεπτά. They know the way και περιμένουνε την κατάλληλη στιγμή. Σκέψου ότι μπροστά από μένα στην πυλωτή μου ήτανε παρκαρισμένο ολοκαίνουργιο Nissan gt-r του γειτονά μου και ούτε το αγγίξανε. Προφανώς δεν είχανε παραγγελία για κάτι τέτοιο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yodas : 08-09-11 στις 08:54

10. The Following 2 Users Say Thank You to yodas For This Useful Post:

BILL007 (08-09-11), johnder58 (08-09-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτες ειναι ασχημες στιγμες και δυστυχως σπανια βρισκει λυση και λυτρωση καποιος...

Σε γιατρους να τα δωσουν τα λεφτα που βγαζουν απο τα κλεμμενα. Και σου το λεω εγω που μου εχουν κλεψει χρηματα και το πρωτο που σκεφτηκα/ηλπιζα ηταν αυτος που τα πηρε τουλαχιστον να τα ειχε αναγκη.

Ευχομαι να βρεις το αυτοκινητο σου και αν οχι τουλαχιστον να αποζημιωθεις γι αυτο.

12. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

johnder58 (08-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μενω στο κομματι της αποζημίωσης, μια και η ανευρεση του ειναι συνηθως απιθανη. μαλιστα αν ειναι να το βρεις με ζημιες....αστο καλυτερα.

Δυστυχως οι ασφαλιστικες πληρωνουν με βαση τις τιμες της αγορας, car.gr, autotriti κλπ.
    Αυτο ακριβως οριζει και η ετησια αναπροσαρμογη της αξιας του αυτοκινητου στα σχετικα ασφαλιστρα.

Τοχουμε περασει ολοι (πχ εγω σε ατυχημα - αποζημιωση για ολικη κλπ).
    Αν τελικά στο αξιολογησουν λιγοτερα απο την αξια ασφαλισης και δεν βρεις ακρη και αν δεν θες να πας στα δικαστηρια, εκεινο που μπορεις να διεκδικησεις ειναι επιστροφη της διαφορας των ασφαλιστρων που αντιστοιχουσαν στην παραπανω αξια που πληρωνες.
    Ειναι σιγουρο αυτο ?
    Βαση της (δικης μου τουλαχιστον) λογικης ειναι παραλογο.

Σεναριο Α:

Το car.gr λεει οτι το δικο μου το "πιανει" 30.000, στο ασφαλιστηριο μου εχω κανει αναπροσαρμογη, και πληρωνω τα σχετικα ασφαλιστρα αξιας αυτοκινητου 25.000. Ποσα μου δινει η ασφαλιστικη ?

Σεναριο Β:

Ασφαλισα το αυτοκινητο 60.000 μολις το πηρα. Επειδη ειμαι κουκουρουκου, συνεχιζω 7 χρονια να πληρωνω για 60.000 (δεν εκανα ποτε αναπροσαρμογη, και φυσικα ουτε η ασφαλεια/ασφαλιστης μου ειπε τιποτα. Ποσα μου δινει η ασφαλιστικη ?

Φυσικα, με την καμια 60.000...

30.000 ή 25.000 ???

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

25 θα πάρεις Ντίνο.

Παρεπιπτόντως, κάτι ακούγεται για 3 ασφαλιστικές που πάνε για κανόνι. Δε γνωρίζω ποιες.

15. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Kostas_1 (08-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    25 θα πάρεις Ντίνο.

Παρεπιπτόντως, κάτι ακούγεται για 3 ασφαλιστικές που πάνε για κανόνι. Δε γνωρίζω ποιες.
    Μα ... αφου το car λεει 30.οοο ???

Βασικα αυτο λεω και εγω. Οτι γραφει το ασφαλιστήριο. Λογικα....

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP