Επειδη στην Ελλαδα δν υπαρχει υποδομη ωστε να "δωσει" κανεις τροφοδοσια σε αυτο το πραγμα κ επειδη ως γνωστων ειμαστε πολλα χρονια πισω απο αλλες χωρες θα αργησει παααρα πολυ να παρει τα πανω της αυτη η κατηγορια οχηματων! Ασε που με το ζορι καποιοι πληρωνουν την ΔΕΗ τωρα με τους φορους να εχουν φτασει στον Θεο, φαντασου να βαζεις στην πριζα κ το αμαξι.. εκει να δεις γλεντια κ χαρες!
Περα απο το σκεπτικο του να το παρεις κανεις σαν 2ο αυτοκινητο καθαρα για λογους οικονομιας πιστευω δυσκολα ο Ελληνας θα το αντικαταστησει με το 1ο του αμαξι.. Εκτος κ αν βγαλουν Μ3 ηλεκτροκινητο, εκει αλλαζει το πραγμα.. αλλα κ παλι στα ηλετροκινητα θα χαθει το θεμα της βελτιωσης, ηχου κ γενικοτερα της αισθησης του οτι εχεις ενα μηχανημα δυνατο στα χερια σου κ οχι ενα "παιχνιδι" που το φορτιζεις.. (ετσι το βλεπω εγω δλδ..)
Κατα τα αλλα σαν 2ο αμαξι μπορει να επαιρνα ενα ηλεκτροκινητο.. (θα εχω το Βimmer βελτιωμενο για τα ΣΚ κ οτι εχω εξοικονομησει σε βενζινες με το ηλεκτροκινητο θα τα χαλαω σε 2 μερες.. :-P ..)

Απάντηση με παράθεση