Oλα τα 'βαρια' σκηνικα με μενα, εχουν γινει στη θανασιμη καρμανιολα (που δεν πληρωνω ποτε διοδια) Κορινθου-Πατρων .
Oλα τα 'βαρια' σκηνικα με μενα, εχουν γινει στη θανασιμη καρμανιολα (που δεν πληρωνω ποτε διοδια) Κορινθου-Πατρων .
Σωστος!!
Εμενα μου τη δινει που βλεπω αυτους που πανε αντικανονικα που δεν πτοουνται.. νομιζουν οτι εχουν και προτεραιοτητα.. ερχεται-δεν ερχεται κανεις, εκεινοι πανε..
Γιαυτο και μια φορα εκοψα σε ενα delivery το αιμα, (και ηταν και μεγαλος ανθρωπος και γνωστος μου, αλλα στα @@ γιατι εχω κουραστει με τους μ@λ@κες οταν βγαινω βολτα) πηγαινε ο δικος σου αντικανονικα και δεν εκοβε πουθενα, κοβω το τιμονι προς το μερος του και περναω ξυστα του..
Απο τοτε με βλεπει και δεν με χαιρεταει..![]()
ΧΙΟΣ-CHIOS
katsaraios (29-08-11)
Το δικο μου περιστατικο ειναι το εξης Παω να περασω μια κεντρικη αρτηρια θεσ/κης την μοναστηριου ειναι σαν να πουμε προεκταση εγνατιας και,,,,,προαιρετικα Ηξερα οτι στο τελος της σχεδον κοντα πριν την αερογεφυρα μαινεμενης/κορδελιου ειναι οι γραμμες τρενου που ενταξει προεξεχουν καπως γιατι σε μερικα σημεια χαλασε ο ασφαλτος και,,,,,πιανωντας τερμα δεξια και ενδεχωμενος η Τακτικη μου εχοντας λαστιχα με προφιλ 25 και 30 απο 315/25/19 και 275/30/19 αντοιστιχα συμπεριλαμβανωμενου οι αναρτησοις απο το ///Μ8 ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κουτσουρα απ τη μανα τους και νιωθεις που λεει ο λογος και καρφιτσα στο δρομο περασα τοις γραμμες οχι με πρωτη αλλα με νεκρο ισα _ ισα κινωντας σε 3 λεπτα με το ρολοι βεβαια αν και ημουν στην δεξια τερμα λωριδα παλι ΟΛΟΙ ξερουμε τη ρουτινα της πολης τα παντα ρεουν γρηγορα απο παντου πισω μου δεξια ειχα ενα τουοτα και πιο πισω ενα πεζω 206 ολοκαινουργιο ενω οι αριστεροι περνουσαν αβερτα οι πισω μου περιμεναν.
φιλοι συμφορουμητες ΟΣΟ και να σας φανω Υπερβολικα απιστευτος σε ολη την φαση για να περασω τοις γραμμες ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ουτε μπιπ..........
Εβλεπα απ τους καθρεπτες τα βλεμματα των πισω απλα καταλαβανε...........
Τι θελλω να πω μ αυτο????? στη βιεννη ενα αυστριακο θα το πλακωνα στα μπουκετα σε καπια παρομοια φαση οταν βγηκα εξω ειχε κλειδωθη μεσα τετιες κωλ@@δερφες ειναι ΟΛΟΙ σ αυτο το μπουρδ@λλοεθνος αυστρια_γερμανια και δε συμαζευεται ..........
φιλοι συμφορουμητες περασαν απο τα χερια μου 5 οχηματα : τα 2 στο εξωτερικο τα 3 Ελλαδα
το πρωτο FORD GRAN TORINO V8 με καρμπυρατερια τοτε μοντελλο 71 συνολικη κατοχη 4 μηνες χρονια του 84 στοις Η.Π.Α. απο τον 1μιση χρονο που ημουν την πρωτη φορα
Το δευτερο PEUGEOT 305 1,2ΛΙΤ. για οσους δεν το ξερουν μιαζει λιγο κατι σαν τετραθυρο καντετ μοντελλο χρονιας ουτε θυμαμαι παντως 70ετια στην κατοχη μου 1,5 χρονο
το τριτο OPEL ASCONA B 2.0 L που αγοτερα εγινε μετατροπη τριλλιτρο 6κιλινδρο σειρας 3.0L DOHC 24V μοτερ σασμαν απο ομεγα τριλιτρο 24βαλβιδα κατοχη 3 χρονια μαζι με το τεταρτο AUDI 80 78 μοντελλο το ειχα μαζι χωρις πινακιδες για ξυλα να κουβαλαω και σκαρα στον ουρανο και κοτσαδουρα ηταν Ηρωας.
Το πεμτο BMW ///M8CSI Αγορα το 2007 και τελοιωποιηση το 2008
Κατοχη,,,,,ΑΙΩΝΙΑ.
Με ολα τα αμαξια σε πανω απο μισο εκκ.χιλιομετρα με μοτο και αυτοκινητα Ι.Χ. αργοτερα και χωρια επαγγελματικη οδηγηση απο 5τονο φορτηγο λιανικης διανομης, Οδικη Βοηθεια 1 χρονο υπηρεσια παλι με φορτηγο επισκευες βλαβων πρωτης αναγκης η φορτομα.
Δεν εχω η αληθεια ειναι σε αλλα μερη της Ελλαδος Οδηγικη εμπειρια μονιμα αλλα στην θεσ/κη φιλοι συνφ/τες υπαρχει αγραφος αορατος νομος οδηγησης που τηρητε απο τοπικη φιλοτιμια και κεμπαρια στον οπιο προσαρμοστηκαν και εισερχομενοι ομογενεις απο ποντο_καυκασο και αλβανοι που ζουν μονιμα σαλ/κη.
ΠΟΤΕ δεν ειχα κανενα προβλημα στην Ελλαδα εκτος το Μπ@ρδελλο που ακουει στο ονομα αυστρια.Γιατι απλως ξερω την παραδοση και νοοτροπια των δικων μου. (Νομος θεσ/κης που οδηγησα στο μεγιστο)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 850CSI : 30-08-11 στις 22:06
katsaraios (30-08-11), S8N (30-08-11)
Off topic:
Famous Ford Gran Torino owners:
1. Starky & Hutch (ομώνυμη τηλεοπτική σειρά)
2. Walt Kowalski (Gran Torino, 2008, starring Clint Eastwood)
3. Giorgaras (Greek stallion, BMW M8 CSI owner)
katsaraios (30-08-11), m-power_01 (31-08-11), nik200 (01-09-11), nikos-Mpacket (31-08-11), Panos 316T (01-09-11), pilot (01-09-11)
και ομως εχω κανει και γω στραβες απο απροσεξια που θα μπορουσαν να φερουν θανατηφορο ειδικα με το πρωτο μου αμαξιεν ελλαδι το πεζω οπως π.χ.μια φαση που βγηκα στο περιφεριακο απο την εξοδο ευοσμου γιατι αργουσε το φαναρι βγαινω κανοντας ελενχο περναω και πηγαινοντας για αερογεφυρα σταματαω στο φαναρι ανω Ηλιουπολης εκει βλεπω να φωναζει οργισμενα ενα ατομο στην ηλικια μου καμια 100+ κιλα και μου λεει να ανοιξω το παραθυρο ανοιγω μου λεει μετα: Που πας ρε θα με σκοτωνες δε με ειδες απο πανω πλακωμενος κατεβαινα και γω δε ξερω πως το μαζεψα ,,,,η αληθεια ειναι σαστισα , με τι εισαι! ρωταω με το γκολφακι πισω λεει ετρεξα σα τρελλος να σε προλαβω λεω οχι ρε γ@μ@το η αληθεια ειναι δε προσεξα τη μερια εκεινη αριστερα ειναι καργα κατηφορικη ανοιχτη στροφη δεν εχεις καθολου οπτικο πεδιο πανω απο 80 μετρα ,,,,,φιλαρακι λεω δυο βδομαδες εχω που το πηρα ειμ ακομα με τη συνηθεια απ το τσε τζετ (CZ μοτο made in czehoslovakia) 350 διχρονο που ειχα
αδερφακι,,,,ενταξει λεει και γω 1μιση χρονο το χω ειχα το ερ ντε το τρισημιση το δωσα χειμωνες δε βαστουσα αλλο,,,,,ειπαμε διαφορα,,,,το μηχανακι τοτε μαζι με το λαδι στο ντεποζιτο εκαιγε (σχεδον οσο το πεζω) με το που φευγουμε ακουω
αδερφακι,,,,ενταξει συγνωμη για τη φαση
οχι οχι καθολου του λεω ,,,επρεπε,,,,,, κατι τετιες περιπτωσεις να με ξυπνανε πριν ειναι αργα ,,,,
και χαιρετησε γελωντας.
αυτη ειναι οταν θελλω να πω ο αγραφος οδικος νομος σαλονικης το οτι εφτεξα ΚΑΙ ΔΕΝ προσεξα ειναι πλεον ντε φακτο δε πα να παραστησω το μ@λ@κα και αυτο ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ στη σαλονικη (τουλαχιστον απο την εμπειρια σ ολη μου τη ζωη) καμια σχεση με τη μπαστ@ρδομαζα αυστρια_ γερμανια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 850CSI : 31-08-11 στις 10:33
καλά ρε Γιωργάρα είχες 350 δίχρονο και φοβήθηκες που σε είπα να σε πάω μια βόλτα με το δικό μου το χρέπι???
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
εκεινο κει το διχρονο το τσεχικο JAWA350 μη νομιζεις εχει καμια σχεση οπως το νι ες αρ! η αλλα διχρονα πιστολια που ξερης η δεν ηταν ΟΥΤΕ η σκια απο το παλαιοτερο διχρονο Ιαμαχα ερ ντε τρισημιση
με το δικο σου ηταν σαν ενα αρχαιο τοξο σε συγκριση με το αυτομοτο λευζερ οπλο το τωρινο
εδω οταν περνουσε τα 130 το τιμονι πηγαινε σαν κομπρεσερ ασφαλτου χουουουουου χουχουχαχαχαχαμ αρεσε που το κοντερ εγραφε και 160 ,,,,,και με το που περνουσε τα 120 η βελονα κλωθογυρνουσε μεσα σαν τρελη πανω-κατω
![]()
katsaraios (02-09-11)
Πλακα στην πλακα μπορει να υπαρχει καποιος αγραφος νομος στην Σαλονικη οπως λεει ο Γιωργος και να τον εχουν εμπεδωσει και οι αλλοδαποι που μενουν πια εκει αλλα το βλεπω δυσκολο να το εμπεδωσει καποιος Αθηναιος με τους ρυθμους που υπαρχουν εδω κατω και στον τροπο που εχουν-με μαθει οι περισοτεροι.
Παντως για να γελασουμε και λιγο ειναι σιγουρο οτι στην Χαλκιδικη αν εχεις Αθηναικες πινακιδες ακους τα μπινελικια σου και για ασημαντη αφορμη.
Το εχω ζησει παλιοτερα οπου με βριζανε 3 αυτοκινητα γιατι ακουσων ακουσων εκοψα να στριψω δεξια,κανονικα με φλας,για να μπω στο ξενοδοχειο και επειδη ηταν και αλλα αυτοκινητα μπροστα μου δεν χωρουσα και εμεινα ο μισος στον δρομο και τους ενοχλουσα,το τι ακουσα εγω αλλα και η Αθηνα δεν λεγεται και για την Αθηνα σκασιλα μου αλλα για μενα με πειραξε.
Και για να το κανω ακομα πιο αστειο το περιστατικο:
Βεβαια αυτο θα μπορουσε να ειχε γινει σε οποιαδηποτε περιοχη της Ελλαδας αλλα εγω εκει εχω την εμπειρια μου.