Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 68

Θέμα: Επιθετικη οδηγηση...

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Ένα σκηνικό που μου έχει μείνει είναι όταν μία φορά στην Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου με κατεύθυνση προς Αθήνα, έχω μόλις περάσει τα διόδια στην Ελευσίνα. Εκεί οι λωρίδες κυκλοφορίας είναι καμιά 300αριά (καλά πλάκα κάνω αλλά είναι 10+). Πληρώνω και έχοντας πιάσει την πιο δεξιά λωρίδα από τις 10, πηγαίνω όντως πολύ πολύ αργά (με 30-40 χλμ. ίσως) γιατί τακτοποιούσα τα ρέστα κ.λ.π. Από πίσω λοιπόν μου κολλάει αγροτικό, αρχίζει κόρνες, ανάβει φώτα κ.λ.π. για να πάω πιο γρήγορα! Του κάνω νόημα να αλλάξει λωρίδα και να πάει σε μία από τις άλλες 9+ και να με περάσει από αριστερά και αυτός τίποτα. Μουλάρωσα και εγώ, συνέχισα να πηγαίνω με 40, βαρέθηκε κι αυτός πήγε αριστερά και με πέρασε. So simple αλλά τόσο δύσκολο καμιά φορά αν δεν υπάρχει μυαλό!
    Έχω 6cyl BMW... 4 στο αυτοκίνητο και 2 στην μηχανή!

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

σιγουρα θα το ξανασκευτει να κανει μλκια ξανα! και απο την συμπεριφορα του ,εχω βγαλει το συμπερασμα οτι στανταρ την εχει πληρωσει και αλλος κοσμος τον τσαμπουκα του, αλλα μετα σκευτομουν οτι θα μπορουσα να του ειχα αφησει καποιο κουσουρι η στον τοπο οπως λες η να ειχαμε μηνυσεις για ξυλοδαρμο και παει λεγοντας! για αυτο και δεν αισθανομαι καλα για την ολη φαση! δεν ειναι καθολου ωραια η αισθηση του να χτυπας τον αλλον και να τον βλεπεις να ματωνει (του ανοιξε η μυτη , και εγω δεν εφυγα "αγρατζουνιστος" )ειμαστε ανθρωποι και οχι ζωα και το "ξυλο" πρεπει να ειναι η τελευταια επιλογη! και αν μπορεις να το αποφευγεις πρεπει να το κανεις! εγω δεν ειχα αλλη επιλογη ! ασχετα αν το τελος ηταν υπερ μου, θα μπορουσε να ηταν διαφορετικα τα πραγματα!

δεν ειχα παιξει ξυλο πιτσιρικας ουτε για πλακα και στα 29 μου επαιζα μπουνιες με εναν αγνωστο για την αξιοπρεπεια μου, για την περιουσια μου, και για την ιδια μου την ζωη , και της μητερα μου αν θες! βγηκε το "θυριο' απο μεσα μου για πρωτη φορα και αυτο με τρομαξε! δεν μου αρεσα, δεν ειμουν εγω! αλλα η συγκεκριμενη κατασταση με εφερε στα ακρα

3. The Following 5 Users Say Thank You to Bassakos For This Useful Post:

dark knight (10-12-14), konstantinaM3 (10-12-14), Nick bmwlover (30-08-11), Panos 316T (07-07-11), S8N (29-08-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

επεισοδιο Νο 2 τυπαρας με Χ5

Κατεβαζω τον ερωτα λογω γιορτης την Παρασκευη κατα τις 8 στο Alou fun park για να παμε για τα σχετικα στο kindom τρενακια,ελεφαντακια,καρου ζελ κλπ...
    Εχει εναν μονοδρομο αναμεσα σε kindom -alou που και στις δυο πλευρες παρκαρουν οποτε μενει λιγος χωρος αν τυχον συναντηθουν 2 αυτοκινητα...
    μπαινω λοιπον και απο την αρχη του δρομου καταλαβαινω οτι θα κανω κανα δυο γυρους αφου μεχρι το τελος του δρομου βλεπω παρκαρισμενα δεξια-αριστερα..
    Ξεπροβαλει στη ακρη ,αντιθετα φυσικα ενα Χ5 και ερχεται αργα οπως και εγω προς το μερος μου..
    Ναταλια-μπαμπα κοιτα ενα bmw ερχετε αναποδα...
    εγω-ναι το βλεπω (ο ******ς απο μεσα μου)
    Ναταλια-τι ωραιο μεγαλο αλλα πως θα περασουμε???
    εγω-θα σταματησει και θα κανει χωρο η πισω.

Ελα ομως που ο χωρος δεν με χωραγε και ο τυπος δεν ηθελε να κανει 5 μετρα πισω να με αφησει να φυγω,εντωμεταξυ ακομα δεν ερχεται κανεις πισω μου..
    Αναβω μια τα φωτα μπας και αλλα τιποτα..

εγω-Θα κανεις λιγο πισω να περασω ??εισαι αντιθεταααα
    Χ5- ελα σε παιρνει
    εγω-δεν χωραει
    Χ5- ελα ελα σε παιρνει(πιο δυνατα)
    Ναταλια-μπαμπα αργουμε...
    εγω-δεν χωραει κανε λιγο πισω εχει στροφη να περασω
    Χ5-ελα ρε φιλε ,κουβας ειναι περνα..
    εγω-κουβας ξεκουβας κανε πισω να τελειωνουμε με το κασονι σου ..δεν χωραμε και εισαι και αντιθετα...

Ερχονται απο πισω και αρχιζει το κορναρισμα,ωραια λεω θα πεσει γελιο...
    Ο τυπος με οικογενεια μεσα αρχιζει να τα παιρνει και ερχεται ακριβως πανω στο φτερο του 307 ,λεω εδω ειμαστε κανω δεξια το ελαχιστο που βρηκα ηταν καθρεπτης απο οπελ και πραγματικα δεν χωραμε...
    Κατεβαινει ο οδηγος του πισω οχηματος (εγω προσπαθω να εχω το παιδι καλμα που ηδη εχει ταραχτει) και αρχιζει ρεσιταλ με φωνες και χειρονομιες στον Χ5
    Αποφασιζει να κανει πισω ο "αρχοντας" με το βλεμμα του Νικολσον στον λυκανθρωπο και φτανει εκει που εστριψε ,οποτε εχουμε στροφη και χωρο να περασουμε ολοι οι αμοιροι με τα "κουβαδακια" μας.
    Φτανοντας στο παραθυρο του και αφου βριζει μαλ@@ες κλπ του κανω ενα χαιρετισμο με το μεσοδακτυλο και φευγω...
    Ναταλια-μπαμπα καλα τρελος ηταν και μας εβριζε??
    εγω-μπα το αμαξι του φταιει που ειναι κασονι.παμε για παιχνιδι ...
    Ναταλια-τι κασονι μπαμπα BMW ηταν ..καλα δεν το ειδες???

ποσο σε ηρεμει η εννοια του παιδιου....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

5. The Following 15 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bassakos (29-08-11), bill_m3 (30-08-11), dark knight (10-12-14), Dimzan (29-08-11), Jimmakos (29-08-11), joseph (29-08-11), Konstantinos E60 (31-08-11), Kostas_1 (29-08-11), kplc16 (01-09-11), Nick bmwlover (30-08-11), nikos-Mpacket (29-08-11), Nino (29-08-11), Panos 316T (29-08-11), Ptboul (29-08-11), zaharias (29-08-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιωργο,αν κατεβαινες εσυ, δεν θα χρειαζοταν και πολυ ωρα για να κανει πισω!!!!....πολλες φορες τα αμαξια εχουν δυσαναλογο μεγεθος με τον κατοχο τους,,,,μαλλον δε σε "εκοψε" καλα εκει μεσα στο πεζω!!!

...ομως παλι καλα που δε σε ρωτησε το παιδι για το ....."μεσοδακτυλο"!!!

7. The Following 4 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

katsaraios (29-08-11), konstantinaM3 (10-12-14), Ptboul (29-08-11), zaharias (29-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

το χειροτερο ολων ειναι η κακη,κακιστη οδηγικη μας παδεια.
    δε φτανει που κανουμε μ@λ@κιες στο δρομο,παμε να βγουμε και απο πανω...
    νομιζω οτι ολοι μας το εχουμε κανει αυτο και δεν μας τιμα.θα επρεπε να μαθουμε να ζηταμε συγνωμη.οχι πως ετσι θα εξαφανιστουν τα ατυχηματα,διοτι τα λαθη ειναι ανθρωπινα,αλλα τουλαχιστον θα φυγει ο εκνευρισμος.
    βεβαια μη ξεχναμε οτι ο δρομος πλεον παιζει το ρολο του γηπεδου της δεκαετιας 50 60 70...
    εκτονωνει!!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

9. The Following 2 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

katsaraios (29-08-11), zaharias (29-08-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ένα σκηνικό που δε θα ξεχάσω ποτέ συνέβη πριν 10+ χρόνια στη Νέα Ιωνία. Ήταν ξημερώματα και οδηγούσε η μητέρα μου με μένα συνοδηγό και πίσω τον αδερφό μου. Κάπου είχαμε χαθεί και ψάχναμε κάποιον για να μας προσανατολίσει. Λίγο πιο κάτω η μητέρα μου βλέπει δυο τύπους έξω από τα αυτοκίνητά τους να μιλάνε, οπότε σταματά και ανοίγει το παράθυρο του συνοδηγού.

Έλα όμως που δε μιλούσαν αλλά βριζόντουσαν. Πριν κατέβει όλο το παράθυρο στο X-Trail οι τύποι είχαν αρχίσει τις γροθιές. Η μάνα μου σε μια κρίση διορατικότητας/αλληλεγγύης, αντί να σανιδώσει την κωλοκάσα και να φύγει άρχισε να ρωτά για οδηγίες: "ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ!", "ΠΑΡΑΚΑΛΩ!" και άλλα τέτοια. Η γυναίκα ήταν στον κόσμο της μιλάμε.

Πάνω στον χαμό τρώει και κάτι ξώφαλτσες το NISSAN οπότε ο αδερφός μου της ούρλιαξε ν' αφήσει τις μλκίες και να φροντίσει να ξεκουμπιστούμε. Η μητέρα μου λοιπόν η οποία χρειάζεται ασκήσεις θάρρους για να κάνει κάτι τέτοιο, αφήνει το φρένο και πατάει το γκάζι με τους μλκες να πλακώνονται στο μπροστινό δεξί φτερό μας και τον αδερφό μου πίσω να ρίχνει χριστοπαναγίες. Οι δυο τύποι έπεσαν στον δρόμο, σταμάτησαν, σηκώθηκαν και άρχισαν να μας δείχνουν. Λέω στη μητέρα μου να επιταγχύνει, όσο εν πάσει περιπτώσει μπορεί να επιταγχύνει ένα αυτόματο X-Trail με τρεις (3) σχέσεις + overdrive. Εκείνη όμως τι κάνει? Κάνει 10 μέτρα και σταματάει στο πιο άκυρο φανάρι που έχετε δει ποτέ. Οι άλλοι αρχίζουν να έρχονται προς το μέρος μας κι εμείς είμαστε sitting ducks. Ευτυχώς το πράσινο άνοιξε γρήγορα κι έτσι εξαφανιστήκαμε με την ιλλιγγιώδη ταχύτητα των 15 km/h. Τουλάχιστον τους συμφιλιώσαμε. Το δύσκολο ήταν να εξηγήσει στον πατέρα μου τις λακκούβες στο καπώ, το φτερό και την πόρτα. Και τότε δεν υπήρχε η μέθοδος PDR.

11. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

katsaraios (29-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

1ο σκηνικό:

Βολτάριζα ανέμελος και γυρνούσα σπίτι, όπου σταματάω στο φανάρι που όπως έρχεσαι απο "παλιάγιαννη" (Κηφισιά) να βγείς Μελίσσια και σε βγάζει στα φανάρια του Jumbo!
    Κάθομαι στο φανάρι και βλέπω δίπλα μου ένα θωρυκτό τζίπ με μια γκόμενα μέσα έτοιμη να κάνει εισβολή στο Ιράκ!
    Αφού μίλαγε στο κινητό και εξιστορούσε στην άλλη κάρια φίλη της πως ο-*******-που-είχε-την-είχε-να-την-μπίπ-και-μετά-την-πέταξε-σαν-στημένη-λεμονόκουπα ανάβει πράσινο και ξεκινάμε.... Πηγαίνω με maximum 60km/h και στην ανοιχτή που σε βγάζει στην βάση του ναυτικού εγώ θέλω να πάω λεωφόρο Πεντέλης, το ίδιο και η γκόμενα και αρχίζει το σόου!
    Κόβω γιατί σκέφτηκα θα κάνει μεγάλη μλκία, αμ δέ, κόβει και αυτή, πατάω γκάζι, πατάει και αυτή, κάνω νόημα κάνει και αυτή.... Έ ρε φούστη που μπλέξαμε λέω και είμαστε 10 μέτρα απο την νησίδα που με το ζόρι χωράει 1 αυτοκίνητο και 1 ποδήλατο πόσο μάλλον 2 αυτοκίνητα.... Με κλείνει σε σημείο να αγοράσω όλο το οικόπεδο με τα πεύκα!
    Πλακώνομαι στα φρένα και με περνάει, μετά αφού περάσω και εγώ κόβει και με αρχίζει σε κάτι μπινελίκια με το γνωστό γλαφυρό Εκαλιώτικο στύλ:
    "ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜΛΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ!"

Και έρχεται η απάντηση μου: "Κυρία μου επειδή σας είδα εν εξάλλω για αυτό σας άφηνα να περάσετε αλλά επειδή προφανώς είσασταν εν εξάλλω όπως λέτε για αυτό δεν καταλάβατε. Το μόνο που μπορώ να κάνω για σας είναι να πάμε σε ένα παρκάκι εδω κάτω, να στον δώσω να τον κολατσίσεις μπας και στανιάρεις μωρή ξεσκίστρα παλιο μπιπ, μπίπ, μπίπ, μπίπ, μπίπ, μπίπ, μπίπ! Αντε που μου μάθατε όλες στο βολάν ζώα.... ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΩΡΗ!"

Αφού η γκόμενα έμεινε κόκκαλο και ζήτησε συγνώμη άναψα ένα τσιγάρο και μόλις άναψε πράσινο συνέχισα την πορεία μου....

Συμπέρασμα: Γυναίκες οδηγοί....

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδη κυκλοφορει πολλη τρελα εκει εξω, ΗΡΕΜΙΑ παιδια.

14. The Following 7 Users Say Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

aristent (29-08-11), Bassakos (29-08-11), Jimmakos (29-08-11), katsaraios (29-08-11), Lambis (01-09-11), nikos-Mpacket (29-08-11), Ptboul (29-08-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο,αν κατεβαινες εσυ, δεν θα χρειαζοταν και πολυ ωρα για να κανει πισω!!!!....πολλες φορες τα αμαξια εχουν δυσαναλογο μεγεθος με τον κατοχο τους,,,,μαλλον δε σε "εκοψε" καλα εκει μεσα στο πεζω!!!

...ομως παλι καλα που δε σε ρωτησε το παιδι για το ....."μεσοδακτυλο"!!!
    χεχεχε το εκανα σαν τον Αντζα καποτε στη Λεωφορο,κολλημενο στη φαβοριτα να μην φαινεται πισω

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

16. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

aristent (29-08-11), Ptboul (29-08-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    χεχεχε το εκανα σαν τον Αντζα καποτε στη Λεωφορο,κολλημενο στη φαβοριτα να μην φαινεται πισω
    Ωχ,παει το θρεντ,.... θα γυρισει σε .......αθλητικα!!!!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP