Αρχικό μήνυμα απο
850CSI
Το δικο μου περιστατικο ειναι το εξης Παω να περασω μια κεντρικη αρτηρια θεσ/κης την μοναστηριου ειναι σαν να πουμε προεκταση εγνατιας και,,,,,προαιρετικα Ηξερα οτι στο τελος της σχεδον κοντα πριν την αερογεφυρα μαινεμενης/κορδελιου ειναι οι γραμμες τρενου που ενταξει προεξεχουν καπως γιατι σε μερικα σημεια χαλασε ο ασφαλτος και,,,,,πιανωντας τερμα δεξια και ενδεχωμενος η Τακτικη μου εχοντας λαστιχα με προφιλ 25 και 30 απο 315/25/19 και 275/30/19 αντοιστιχα συμπεριλαμβανωμενου οι αναρτησοις απο το ///Μ8 ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κουτσουρα απ τη μανα τους και νιωθεις που λεει ο λογος και καρφιτσα στο δρομο περασα τοις γραμμες οχι με πρωτη αλλα με νεκρο ισα _ ισα κινωντας σε 3 λεπτα με το ρολοι βεβαια αν και ημουν στην δεξια τερμα λωριδα παλι ΟΛΟΙ ξερουμε τη ρουτινα της πολης τα παντα ρεουν γρηγορα απο παντου πισω μου δεξια ειχα ενα τουοτα και πιο πισω ενα πεζω 206 ολοκαινουργιο ενω οι αριστεροι περνουσαν αβερτα οι πισω μου περιμεναν.
φιλοι συμφορουμητες ΟΣΟ και να σας φανω Υπερβολικα απιστευτος σε ολη την φαση για να περασω τοις γραμμες ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ουτε μπιπ..........
Εβλεπα απ τους καθρεπτες τα βλεμματα των πισω απλα καταλαβανε...........
Τι θελλω να πω μ αυτο????? στη βιεννη ενα αυστριακο θα το πλακωνα στα μπουκετα σε καπια παρομοια φαση οταν βγηκα εξω ειχε κλειδωθη μεσα τετιες κωλ@@δερφες ειναι ΟΛΟΙ σ αυτο το μπουρδ@λλοεθνος αυστρια_γερμανια και δε συμαζευεται ..........
φιλοι συμφορουμητες περασαν απο τα χερια μου 5 οχηματα : τα 2 στο εξωτερικο τα 3 Ελλαδα
το πρωτο FORD GRAN TORINO V8 με καρμπυρατερια τοτε μοντελλο 71 συνολικη κατοχη 4 μηνες χρονια του 84 στοις Η.Π.Α. απο τον 1μιση χρονο που ημουν την πρωτη φορα
Το δευτερο PEUGEOT 305 1,2ΛΙΤ. για οσους δεν το ξερουν μιαζει λιγο κατι σαν τετραθυρο καντετ μοντελλο χρονιας ουτε θυμαμαι παντως 70ετια στην κατοχη μου 1,5 χρονο
το τριτο OPEL ASCONA B 2.0 L που αγοτερα εγινε μετατροπη τριλλιτρο 6κιλινδρο σειρας 3.0L DOHC 24V μοτερ σασμαν απο ομεγα τριλιτρο 24βαλβιδα κατοχη 3 χρονια μαζι με το τεταρτο AUDI 80 78 μοντελλο το ειχα μαζι χωρις πινακιδες για ξυλα να κουβαλαω και σκαρα στον ουρανο και κοτσαδουρα ηταν Ηρωας.
Το πεμτο BMW ///M8CSI Αγορα το 2007 και τελοιωποιηση το 2008
Κατοχη,,,,,ΑΙΩΝΙΑ.
Με ολα τα αμαξια σε πανω απο μισο εκκ.χιλιομετρα με μοτο και αυτοκινητα Ι.Χ. αργοτερα και χωρια επαγγελματικη οδηγηση απο 5τονο φορτηγο λιανικης διανομης, Οδικη Βοηθεια 1 χρονο υπηρεσια παλι με φορτηγο επισκευες βλαβων πρωτης αναγκης η φορτομα.
Δεν εχω η αληθεια ειναι σε αλλα μερη της Ελλαδος Οδηγικη εμπειρια μονιμα αλλα στην θεσ/κη φιλοι συνφ/τες υπαρχει αγραφος αορατος νομος οδηγησης που τηρητε απο τοπικη φιλοτιμια και κεμπαρια στον οπιο προσαρμοστηκαν και εισερχομενοι ομογενεις απο ποντο_καυκασο και αλβανοι που ζουν μονιμα σαλ/κη.
ΠΟΤΕ δεν ειχα κανενα προβλημα στην Ελλαδα εκτος το Μπ@ρδελλο που ακουει στο ονομα αυστρια.Γιατι απλως ξερω την παραδοση και νοοτροπια των δικων μου. (Νομος θεσ/κης που οδηγησα στο μεγιστο)