Γι'αυτο δεν εχω οδηγησει την //Μ5.....αντε μετα να οδηγησω παλι την ....520i???
ΥΣ.περα απο του φιλου Αλεξη που οποτε θελω την οδηγω, μπορω να παω και σε εκθεση μεταχ. αυτοκινητων και να οδηγησω μια,...αλλα μετα......
Γι'αυτο δεν εχω οδηγησει την //Μ5.....αντε μετα να οδηγησω παλι την ....520i???
ΥΣ.περα απο του φιλου Αλεξη που οποτε θελω την οδηγω, μπορω να παω και σε εκθεση μεταχ. αυτοκινητων και να οδηγησω μια,...αλλα μετα......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 29-08-11 στις 13:12
alexm (29-08-11)
[QUOTE=aristent;188058]Γι'αυτο δεν εχω οδηγησει την //Μ5.....αντε μετα να οδηγησω παλι την ....520i???
Δεν μπορουσα να αρνηθω μια τετοια ευκαιρια αρη...![]()
...μην ακους τι λεω....και 'γω καιγομαι αλλα κανω πως ειμαι χαλαρος!!!
ασε που για να δω διαφορα θα πρεπει να την "σανιδωσω" λιγο,ομως με ξενο οχημα δε λεει,....εχω μπει συνοδηγος στη //Μ5 του Μπατμαν στους Ν.Πορους, αλλα και εκει χαλαρα πηγαιναμε ειμασταν σε κατοικιμενη περιοχη βλεπεις.....ομως μου εκανε γρηγορη βολτα με την //Μ3 Ε46 ο Γρηγορης(Gregory//M)εκει να δεις κλωτσιες το SMG!!!....φανταζεσαι η //Μ5 τι κλωτσιες θα ριχνει???....που θα παει????....δεν ειναι μακρια αυτη η μερα!!!![]()
Gregory_///M (29-08-11)
Αυτό ακριβώς μου έχει κάνει εντύπωση Άρη! Να σου πω την αλήθεια εγώ για αρνητικό το πήρα έναντι της 92άρας Μ. Την οποία (δεν έχω οδηγήσει - μόνο ως συνοδηγός) την θεωρώ πιο σμουθ στις αντιδράσεις της.
Η 60 άρα μου φαίνεται τρελό καράβι για αυτόν τον κινητήρα.
Την 46 άρα Μ την θεωρώ αξεπέραστη στο πίσω μέρος κ διακριτική μπροστά, ενώ η 92 άρα Μ είναι επιθετική μπρος - πίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 29-08-11 στις 13:57
aristent (29-08-11)
Η 60 αρα ειναι πραγματικα μεγαλη αλλα ο κινητηρας ειναι κτηνος και το κανει να φαινεται μικρο.!!!
Η 46 ειναι σε ολους γνωστη και αξεπεραστη(αρρωστια) μπρος πισω μεσα εξω για εμενα τελεια.....
(Για μενα το καλυτερο Μ ever!!!)
Η 92 εννοειται πως ειναι παρα πολυ καλο οχημα αλλα δεν το συγκρινω με το 46 αρι!!
Ptboul (29-08-11)
τι μας κανεις ρε Διονυση απογευματιατικα...
(και εγω θελω...)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
aristent (29-08-11)
aristent (30-08-11)