Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Σελίδα 24 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 14222324252634 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 231 έως 240 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο καθενας κανει τις επιλογες του ρε Σταθη αφου θελει και μπορει να περναει καλα χωρις να επιβαρυνει την κοινωνια...ισώς κανει και την καλυτερη δουλεια!(φιλικα ειναι αυτα που γραφω γιωργο δ θελω να σε προσβαλω!)
    σωστα δημητρη, γι αυτο αυξανονται οι καφετεριες και μειωνονται οι βιοτεχνιες και τα εργοστασια...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρωτον δεν ξερω το αν σε κανει πατριωτη το να πηγαινεις 20 μηνες στον στρατο και αν εισαι ρομποτακι στην ζωη σου...Βεβαια ανηκεις στην γενια που κατεστρεψε την Ελλαδα και για την νεολαια δεν εμεινε κανενα ΟΝΕΙΡΟ και Ελπιδα.Η γενια σου κατεστρεψε το δημοσιο,το συνταξιοδοτικο,τις εργασιακες σχεσεις,την αγροτια.Κανονικα η γενια σας θα επρεπε να ειχε σκυμμενο το κεφαλι και να μην λεει κουβεντα για την νεολαια....
    Μάλλον στη γενιά του πατέρα σου απευθύνεσαι αν είναι 55-60 χρόνων....και απ΄τα γραπτά σου και τα πιστεύω σου μάλλον δεν έχω άδικο χωρίς να θέλω να προσβαλλω τον άνθρωπο μιας και μου είναι παντελώς άγνωστος. Αν μου έλεγες ότι έχετε 4-5 συγγενείς που δουλεύουν στο Δημόσιο θα σου ζηταγα και 6 νούμερα για το τζοκερ.

3. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

Stathis (27-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ολο λογια και μεγαλες κουβεντες ...δεν βαρεθηκατε πια??λογια οτι αυξηθηκαν οι καφετεριες και αλλα τετοια .....

απο τους 18αρηδες το 80 αρχισε η κατιουσα....

εγω και δουλευω και το καφεδακι μου πινω δεν καιγομαι στο ιντερνετ ολη μερα και στον απομονωτισμο του υπολογιστη...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρωτον αν θες να το παζεις πατερναλιστης και πατερας καταλαβε οτι εκανα συγκριση την Ελλαδα με την Αγγλια στο θεμα φοιτητικης ζωης ,,,αν θες να εισαι ταπεινος και μετρημενος στην ζωη δεν συναδουν με porsche kai ακριβα bmw...Κουραστηκα με τους εμπειρους της ζωης και του Φιλοσοφους,,,ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν εχεται την ευθιξια να ζητησεται συγνωμη
    Γιατί δήλωσε κανείς αριστερός κομ*****στής προοδευτικουρα που πονάει για τους άλλους και σου εμφανίστηκε με πορσε η άλλο πανάκριβο αυτοκίνητο ; Οχι ρε φίλε καρακαπιταλες είμαστε και δε το παίζουμε μπαμπάδες σου. Έχουμε μικρότερα παιδιά και θα κάνουμε το παν να ανήκουν στη γενιά που θα βλέπουν τους γραφικούς σα της δικής σου και θα γελάνε με τη ράτσα που κάποτε εζησε στην Ελλάδα και ήταν ο neogreek.
    Και λίγα για το στρατό διότι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν 36 μήνες και τους προσβαλεις όταν μιλάς εκ΄ του ασφαλούς για την θητεία που μπορεί να μην κανείς ποτέ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 27-08-11 στις 21:39

6. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

S8N (27-08-11), Stathis (27-08-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

αν θες να εισαι ταπεινος και μετρημενος στην ζωη δεν συναδουν με porsche kai ακριβα bmw...Κουραστηκα με τους εμπειρους της ζωης και του Φιλοσοφους,,,ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν εχεται την ευθιξια να ζητησεται συγνωμη
    το τι αυτοκινητο θα παρει ο καθενας φιλε μου ειναι λογαριασμος του και, απο τη στιγμη που δεν χρωσταει σε κανεναν δεν εχει και λογο να το κρυβει.
    εκτος αν πιστευει στο ματι.

οσο για το ποιος κατεστρεψε την ελλαδα, μαλλον ως επι το πλειστον ηταν καποιοι σαν εσενα που "δεν τους ενδιεφερε να αργουν, αλλα να ζουν!", παρα καποιοι που δουλευουν απο τα 23 δωδεκα και δεκαεξι ωρες την ημερα...
    αλλα μην περιμενεις συγγνωμη, αφου ειπαμε γουσταρουν χαλαροτητα!

8. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Lambros46 (28-08-11), Nikos (27-08-11), Nino (27-08-11), S8N (27-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ολο παπατζηλικια ειστε γελαω μαζι σας,,καειτε στο ιντερνετ και βλεπετε καμια 20αρα να σας βγαινουν τα ματια.....για γελια ειστε εσεις και οχι εγω και για πολλα γελια

Rides
    0

Προεπιλογή

πρωτον νικολακη μην με απειλεις και μην μου δινεις διαταγες απο κοντα πεστα μου οχι απο το ιντερνετ τσαμπα μαγκες

Rides
    0

Προεπιλογή

μην τα ισοπεδωνουμε ολα...απο την ανεργια εχουν αυξηθει οι καφετερειες τα τελ 10 χρονια κ σιγουρα δ ευθυνομαστε εμεις οι νεοι που δεν μας εχει δοθει η δυνατοτητα ακομα να αποδειξουμε τιποτα...η αληθεια ειναι οτι εχουμε βαρεθει να ακουμε οτι αυτη η νεολαιοι ειναι αδαης θρασυς στον κοσμο τους,δεν κανουν για τπτα ειναι ανευθυνοι και τα λοιπα...και ποσο μαλλον να τα ακουμε απο τη γενια που ευθυνεται για αυτη τη σαπιλα τη σημερινη...προς το παρον δ εχουμε φταιξει πουθενα...στο μελλον μπορει να φανουμε χειροτεροι(ελπιζω πως οχι)

Rides
    2

Προεπιλογή

ειπαμε και πιο πριν δημητρη, ο φοιτητης ειναι ο τελευταιος που φταει γι αυτην την κατασταση...
    φταιει κι αυτος ομως...

13. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

joseph (28-08-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην τα ισοπεδωνουμε ολα...απο την ανεργια εχουν αυξηθει οι καφετερειες τα τελ 10 χρονια κ σιγουρα δ ευθυνομαστε εμεις οι νεοι που δεν μας εχει δοθει η δυνατοτητα ακομα να αποδειξουμε τιποτα...η αληθεια ειναι οτι εχουμε βαρεθει να ακουμε οτι αυτη η νεολαιοι ειναι αδαης θρασυς στον κοσμο τους,δεν κανουν για τπτα ειναι ανευθυνοι και τα λοιπα...και ποσο μαλλον να τα ακουμε απο τη γενια που ευθυνεται για αυτη τη σαπιλα τη σημερινη...προς το παρον δ εχουμε φταιξει πουθενα...στο μελλον μπορει να φανουμε χειροτεροι(ελπιζω πως οχι)
    Οσο τους δινουμε τροφη,τοσο θα πατανε πανω..

Δωσανε "καμμενη γη" και μεις φροντιζουμε να σκαψουμε και το βουνο!

Σελίδα 24 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 14222324252634 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP