Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

γενικα εχουμε την ταση να απαξιωνουμε καθε τι ελληνικο! στην γεωπονικη σχολη που φοιτησα,,ειχα την τυχη να διδαχθω απο αναγνωρισμενους καθηγητες(μερικους απο τους κορυφαιους στο ειδος τους διεθνως)..ενα ευρυτερο κυκλο μαθηματων ..προσφεροντας μου γνωσεις πανω σε πολλα και διαφορετικα θεματα! επισης οι συμφοιτητες μου... ηταν παιδια που ειχαν στρωθει στο διαβασμα για να περασουν...ειχαν μια βασικη υποδομη.. δεν ηταν κηφινες, που βασιστηκαν στα λεφτα του μπαμπα για να βγουν στο εξωτερικο και οι πλειοψηφια τους ανταποκριθηκε στις αυξημενες απαιτησεις της σχολης! στα 5 αυτα χρονια...εμαθα αρκετα πραγματα...ισως τοτε τα θεωρουσαμε αχρηστα πανω στην επαγγελματικη μας σταδιοδρομια...αλλα τωρα αναγνωριζω, πως εχουν συμβαλει σημαντικα ,στον τροπο σκεψης μου και στην παιδεια μου! οταν ακουω λοιπον , για το χαμηλο επιπεδο των ελληνικων πανεπιστημιων...απλα μου ερχονται στο μυαλο οι απειροι φοιτητες που δεν ξεραν να μοιρασουν 2 γαιδαρων αχυρα...πηγαν σε ενα αναγνωρισμενο ή μη ξενο πανεπιστημιο...και τωρα που επεστρεψαν παλι ,μη γνωριζοντας τιποτα περα απο το ειδικο αντικειμενο τους...προσπαθουν να κρυψουν την αγνοια τους για το ευρυτερο επιστημονικο πεδιο...του επαγγελματος τους!

2. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

ghost-rider (27-08-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP