Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: Η ιστορία μιας Μ3

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile ................

Δεν θα παρω το μερος κανενος,αλλα αυτα τα ''πραγματα του διαβολου'' (υπολογιστες) δεν μπορουν με τιποτα να μεταφερουν το πραγματικο υφος των λεγομενων κα μερικες φορες γινονται παρεξηγησεις......για αυτο πιο συχνα οι προσωπικες επαφες!!!!!!

Ωραια το αρχειο και η ιστορια του Μ3 Ε36,καθε οικογενεια εχει και μια τετοια ιστορια-ονειρο.Μου αρεσε πολυ Jimmako.

Πρωτα μαμακα-μπαμπακας-αδερφια-ετερο ημισυ-φιλαρακια (τυχαια σειρα) καλα στα ποδια τους και χαμογελαστα και μετα Μ3,σιδερα κτλ.....αυτα ειναι δεδομενα για ολους τους ανθρωπους μετα την ηλικια των 3χρονων!!!!!!!!!!!!
    insane in the ///Midbrain

2. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

m-power_01 (26-08-11), Panos 316T (26-08-11), S8N (27-08-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

jimmy εγω θα σου πω σαν φιλος καθαρα οτι η ζωη ειναι μια ημιτονοειδης καμπυλη..ποτε πανω ποτε κατω..και επειδη περα απο το χρηστο ημουν και εγω να παρω αυτο το αμαξι..στην πολυ καλη τιμη που το εδινες (να το σημειωσουμε αυτο)..(εγω επειδη πουλησα και το δικο μου αμαξι)..και καταλαβαινω πως νιωθεις θα ελεγα να χαιρεσαι που το αμαξι δεν μπηκε σε ενα γκαραζ..αλλα δοθηκαν χρηματα και εγινε ακομη πιο καλο..ακομη πιο περοιηπημενο που στην προκειμενη φαση της ζωης σου, δεν μπορουσες εσυ να κανεις..και το αμαξι το βλεπεις και το χαιρεσαι εστω μεσα απο τα videakia..και οι εποχες ειναι πολυ ζορικες μην ξεχναμε..καποια στιγμη ομως θα ρθει και το καλυτερο..απλα φιλε υπομονη..να τσακωνομαστε τωρα για αηδιες και για 100-50 ευρω ειναι πραγματικα χαζο..ψωμι και αλατι παιδια..δεν θα χαλιομαστε για τις λαμαρινες..

υγ..σε περιμενουμε καρτοδρομο..για να χαρεις για αλλη μια φορα το αμαξι..ετσι απο κοντα..

4. The Following 3 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

black_beauty (26-08-11), S8N (27-08-11), Vasilis (26-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μα δεν τσακώθηκε κανείς ρε παιδιά, ούτε ζήλεψα κάτι, απλά η απάντηση του Χρήστου μου φάνηκε κάπως.... Εφόσον ο άνθρωπος μίλησε πολύ σωστά δεν έχω λόγο να το συνεχίσω...

Στάθη καλά έκανες και τα διέγραψες, αν δεν σου είναι κόπος κάνε μια σκούπα και στα υπόλοιπα

Νίκο Τώρα που όλα πάνε καλά θα έρθει άλλο Μ3 και θα τα στήνουμε όλοι μαζί καρτόδρομο

6. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

black_beauty (26-08-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

θα ηταν ωραιο να βλεπαμε το αυτοκινητο και τα μπαξιματα του τωρα που το εχει ο yamastura ..
    τιμης ενεκεν που λενε να δουμε την εξελιξη..
    τι ωραια τα καθισματα ρε γμτ παντα οταν βλεπω τετοια λαχταρω να τα ειχα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ηταν ωραιο να βλεπαμε το αυτοκινητο και τα μπαξιματα του τωρα που το εχει ο yamastura ..
    τιμης ενεκεν που λενε να δουμε την εξελιξη..
    τι ωραια τα καθισματα ρε γμτ παντα οταν βλεπω τετοια λαχταρω να τα ειχα
    Μα τώρα το γουστάρω περισσότερο.... Απλά θα προτιμούσα μέσα τα φαραώ.... Δεν βαριέσαι αγάπα μας με τα χούγια μας!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP