α κ κάτι άλλο από μένα
να κοιτάξεις το σκάφος που θα πάρεις να χεις τά πάντα μεσα δηλ gps βυθόμέτρο (εάν θες να πηγαίνεις για ψάρεμα) άγκυρες πυροσβεστιρες καπνόγονα (μην είναι λίγμενα) κτλ αυτά κοστίζουν καινούρια αρκετά χρήματά
α κ κάτι άλλο από μένα
να κοιτάξεις το σκάφος που θα πάρεις να χεις τά πάντα μεσα δηλ gps βυθόμέτρο (εάν θες να πηγαίνεις για ψάρεμα) άγκυρες πυροσβεστιρες καπνόγονα (μην είναι λίγμενα) κτλ αυτά κοστίζουν καινούρια αρκετά χρήματά
Vasilis (29-08-11)
Vasilis (29-08-11)
αντρεα δεν καταλαβα ως προς πιο τα παραλεω.οσο αφορα την ευχαριστηση η οσο αφορα τη καταναλωση.
τωρα για το τι ειναι οι μηχανες δεν εχω ιδεα,δεν πολυενδιαφερομαι να μαθω γιατι δεν εχω σκοπο να αποκτησω σκαφος,ωπερ σημαινει οτι ειναι κατι που δεν με αγγιζει.για την ιστορια το σκαφος ειναι τεσσαρων ετων και νομιζω οτι τοτε πηρε και τις μηχανες.
ομως ακομα και ετσι να ειναι το να κανεις ενα ταξιδακι αλλονησο(που ειναι απο τους κοντινοτερους προορισμους απο τη θεσσαλονικη) τοτε τα εξοδα για τα καυσιμα ειναι πολλα.
αν γνωριζεις απο τη μαρινα της καλαμαριας και του ολθ τοτε θα ξερεις οτι τα αγωνιστικα σκαση(ειδικα τα αγωνιστικα)ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ καθε χρονο τα βγαζουν εξω για μπουργανα.τα λεγομενα κρουαζιεραδικα ισως και μονο οαν η χρονια δεν πηγε καλα το αφηνουν.αλλα επειδη σχεδον ολοι τρεχουν και σε αγωνες,καθε χρονο τα βγαζουν για συντηρηση.
στο φουσκωτο ενταξει μπορει να μην το εχει μεσα στη μαρινα,αλλα οπως και να εχει θα το βαλει σε ενα παρκινγκ.και μπορει το κοστος να μην ειναι οπως αυτο ενος ιστιοπλοικου αλλα οτι και να κανεις ειναι ενα υπολογισιμο κοστος.
τωρα εγω δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα για ενα σκαφος.ο φιλος μου(που δεν ειναι κανενα πιτσιρικι.50 χρονων ειναι ο ανθρωπος,τη πεμπτη εβαλε 200 ευρω καυσιμο στο σκαφος.)εγω με 200 ευρω βγαζω ενα μηνα μετακινησεων)
η ικανοποιηση τωρα...τουλαχιστον σε εμενα η ιστιοπλοια δρουσε και δρα σαν χαλαρωτικο.ακομα και σε αγωνες περισσοτερο διασκεδαζω και χαλαρωνω
ξαναλεω αυτο ισχυει για μενα!(αλλα και για ολους τους ιδιοκτητες σκαφων αναψυχης)
καποιος επιβατης μπορει να μην του αρεσει ,μπορει να μη βολευεται,μπορει να ζαλιζεται...χιλια δυο.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Ευχαριστω για τις απαντήσεις παλικάρια!
Η Αρχή έγινε...ο κοτσαδορος μπήκε!!!χεχεχε
Ευχαριστω τον φίλο Νίκο απο Α.Hellas για την εξυπηρέτηση κ την προσφορά του στο φόρουμ μας!
Έπονται κ τα επόμενα με υπομονή!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Ptboul (29-08-11)
Vasilis (26-08-11)
Ακου Βασίλη για να μη βασανίζεσαι.
Πήγαινε στα Jumbo και πάρε αυτή :
Την βάρκα εννοώ, όχι την κοπέλα.
Με τα λεφτά που θα γλυτώσεις απ΄όλα τα υπόλοιπα που σου λένε ότι χρειάζεται (μηχανές, σωστικά, συντήρηση, φύλαξη ψιψιψίνια, κοκοψόψαρα) φτιάχνεις μια πισίνα.
Πας σε ένα ιχθυοτροφείο και παίρνει καμμια 50αρια τσιπούρες ζωντανές και τις πετάς μέσα στην πισίνα.
Με προσέχεις τώρα τι συνδυάζεις ???
ΚΑΙ βαρκάδα χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς το πλεούμενο για χιλιόμετρα.
ΚΑΙ σίγουρη ψαριά !
Σωστός ?
![]()
![]()
Παλιοπαιδα!!!! ....βρηκατε τον Βασιλη που ειναι καλο παιδι και τον πειραζετε.....
....Βασιλη,βαρκα δεν συμπεριλαμβανει το προικολογιο της Λευκαδας?
![]()
χα χα ! ρε παιδιά ο Βασίλης είναι κοντά 2 μέτρα παλικάρι, τι του λέτε ? Εκτός κι αν μάθει ψάρεμα την κόρη του ....![]()
Vasilis (29-08-11)