Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη εδω τα μαθηματα περνουνται χωρις κοπο και τα πτυχια παιρνονται παιζοντας ταβλι ολη μερα;η περασαμε με μεσον στις πανελληνιες;η δ στερηθηκαμε 2 χρονια απο τη ζωη μας δευτερα τριτη λυκειου για να περασαμου εκει που περασαμε;ή ειμαστε ολη μερα μεσα στις αιθουσες και στα εργαστηρια για να περναμε την ωρα μας;η νομιζεις οτι ολες οι σχολες ειναι νηπειαγωγοι;ή νομιζεις οτι αυτοι που παιζουν ταβλι παιρνουν πτυχια;νομιζεις οτι 44 μαθηματα και 12 εργαστηρια τα περνας για πλακα μεσα στα 3 πρωτα χρονια απο τα 5 που ειναι η σχολη;
    Απ'αυτα που λες τοτε δε χρωστας ουτε ενα μαθημα μεχρι στιγμης και στο τελος της πενταετιας θα παρεις πτυχιο. Αν ισχυει αυτο συγχαρητηρια.
    Ποσους αλλους ξερεις που ειναι σε αυτο το επιπεδο?
    Διοτι αυτο που σου εξηγουμε και ο Κωστας και εγω ειναι οτι στα καλα πανεπιστημια του εξωτερικου το να εισαι μεσα στα χρονικα πλαισια που οριζει ο ακαδημαικος κωδικας δεν αποτελει εξαιρεση αλλα κανονα.
    Και μη μου πεις τωρα οτι ο κανονας ειναι ν'αποφοιτουν οι ελληνες φοιτητες στην τετραετια η πενταετια διοτι δε θα το πιστεψει ουτε ο Μινχαουζεν.

2. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

Kostas_1 (26-08-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μη μου πεις τωρα οτι ο κανονας ειναι ν'αποφοιτουν οι ελληνες φοιτητες στην τετραετια η πενταετια διοτι δε θα το πιστεψει ουτε ο Μινχαουζεν.
    Δυστυχώς ο κανόνας δεν είναι να τελειώνεις στα τέσσερα ή πέντε χρόνια αλλά σας δίνω ένα ποσοστό που είναι απίστευτο. Στην σχολή μου ( Φυσικό Θεσσαλονίκης) το 94%* των φοιτητών δεν τελειώνει στα τέσσερα χρόνια. Πράγμα που κατά την άποψη μου σημαίνει ότι όλο αυτό το ποσοστό των φοιτητών δεν γίνεται να κάνουν χαβαλέ άρα ΚΑΙ κάπου αλλού υπάρχουν προβλήματα εκτός από τους αργόσχολους φοιτητές.

Μερικά προβλήματα αναφέρθηκαν από μερικούς παραπάνω

* Με βάση έρευνα που έγινε από ξένους καθηγητές και δημοσιεύτηκε φέτος

4. The Following User Says Thank You to liakos For This Useful Post:

pilot (26-08-11)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο liakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς ο κανόνας δεν είναι να τελειώνεις στα τέσσερα ή πέντε χρόνια αλλά σας δίνω ένα ποσοστό που είναι απίστευτο. Στην σχολή μου ( Φυσικό Θεσσαλονίκης) το 94%* των φοιτητών δεν τελειώνει στα τέσσερα χρόνια. Πράγμα που κατά την άποψη μου σημαίνει ότι όλο αυτό το ποσοστό των φοιτητών δεν γίνεται να κάνουν χαβαλέ άρα ΚΑΙ κάπου αλλού υπάρχουν προβλήματα εκτός από τους αργόσχολους φοιτητές.

Μερικά προβλήματα αναφέρθηκαν από μερικούς παραπάνω

* Με βάση έρευνα που έγινε από ξένους καθηγητές και δημοσιεύτηκε φέτος
    Δεν ειναι πολυ λυπηρο ?
    Και κυριως διοτι εχεις απολυτο δικιο στο οτι υπαρχουν πολλοι "αλλοι" παραγοντες που παιζουν ρολο.
    Πως να εστιασεις την προσοχη σου στις σπουδες οταν νομιζεις οτι σπουδαζεις στη Βηρυττο ??
    Η οταν η σχολη σου ειναι μονιμως υπο καταληψη ?
    Και διαφορα αλλα ομορφα πραγματα .
    Πολυ κριμα. 94% ειναι αλλη μια παγκοσμια πρωτια και σιγουρα οχι μονο της σχολης σου.

Rides
    0

Προεπιλογή

Απ'αυτα που λες τοτε δε χρωστας ουτε ενα μαθημα μεχρι στιγμης και στο τελος της πενταετιας θα παρεις πτυχιο. Αν ισχυει αυτο συγχαρητηρια.
    Διοτι αυτο που σου εξηγουμε και ο Κωστας και εγω ειναι οτι στα καλα πανεπιστημια του εξωτερικου το να εισαι μεσα στα χρονικα πλαισια που οριζει ο ακαδημαικος κωδικας δεν αποτελει εξαιρεση αλλα κανονα.
    Φυσικα και χρωσταω αρκετα!με αρκετο διαβασμα αλλα προφανως οχι οσο πρεπει!το επιπεδο δυσκολιας ειναι μεγαλο...οι φοιτητες που χρωστανε κατω απο 5 στο ετος μου μετρουνται στη μια παλαμη!και ριχνουν τρομερο διαβασμα.για να μην χρωσταω κανενα δ θα επρεπε να ξερω τι εστι bmwfans foroum σε αυτη τη σχολη καθως και ο bellof ειναι ομοιοπαθεις μπορει να επιβεβαιωσει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 26-08-11 στις 15:11

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιας και το τοπικ ειναι το ασυλο ας περιοριστουμε σε αυτο και νομιζω οτι ολοι θα συμφωνησουν οτι η εφαρμογη του τις τελευταιες δεκαετιες ηταν τετοια ωστε να μην επιτρεπει τη συνεχεια του με την ιδια μορφη.
    Αλλα απ οτι φαινεται θα δουμε και εκει την ιδια αλλαγη που ειδαμε και σε οσα υποσχεθηκαμε μεχρι στιγμης στην Τροικα.

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή τα ισοπεδώνουμε όλα,ναι ρε φίλε γνωρίζω έναν -τον γιό μου,που τελείωσε Ηλεκρολόγος στο ΑΠΘ στα 5,5 χρόνια,παρά τις αποχές και τις καταλήψεις ενός χρόνου, επί υπουργείας της διαβόητης Γιαννάκου!!!!
    Επίσης μη λιβανίζετε τόσο τα ξένα,επί χρήμασιν πανεπιστήμια!!!Ωραίους αποφοίτους μας έστειλαν,πανέξυπνους και ικανούς(ΓΑΠ-Αλογοσκούφης και το κακό συναπάντημα).
    Έξω τα κόμματα από τα πανεπιστήμια,τέλος στο λεγόμενο άσυλο!!!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP