Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Κατάργηση Πανεπιστημιακού ασύλου

Ψήφισαν
88. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Να συνεχίσει να υπάρχει το Πανεπιστημιακό άσυλο

11 12,50%
  • Να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο

77 87,50%
Σελίδα 19 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 9171819202129 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 181 έως 190 από 364

Θέμα: Η κατάσταση στα ΑΕΙ και το Πανεπιστημιακό άσυλο

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιας και το τοπικ ειναι το ασυλο ας περιοριστουμε σε αυτο και νομιζω οτι ολοι θα συμφωνησουν οτι η εφαρμογη του τις τελευταιες δεκαετιες ηταν τετοια ωστε να μην επιτρεπει τη συνεχεια του με την ιδια μορφη.
    Αλλα απ οτι φαινεται θα δουμε και εκει την ιδια αλλαγη που ειδαμε και σε οσα υποσχεθηκαμε μεχρι στιγμης στην Τροικα.

Rides
    2

Προεπιλογή

και συνεχιζω λεγοντας ο φοιτητης φταιει διοτι ανεχεται αυτην την κατασταση.
    το πανεπιστημιο ή το τει ή οποιο ιδρυμα, δεν υπαρχει για τον καθηγητη, τον πολιτικο, το κομμα και τους λοιπους που το πειστοιχιζουν.
    υπαρχει για τον φοιτητη. δουλεια του ειναι να τον διαμορφωσει, να τον διαπλασει οσο καλυτερα γινεται, να του δωσει τα εφοδια εκεινα που θα χρησιμοποιησει για να πορευτει στην υπολοιπη ζωη του.

φταινε φυσικα ολοι αυτοι που με ιδιοτελεις σκοπους υπνωνουν το φοιτητη, τον αποπροσανατολιζουν, του διδασκουν την τεχνικη της ησσονος προσπαθειας, της κοροϊδιας, της λουφας, της αποφυγης, του ευκολου δρομου γενικοτερα.
    ο νεος ανθρωπος ειναι πιο ευκολο να παρασυρθει και μπει στη λογικη του "ελα μωρε κατι θα γινει, καπως θα τα βολεψουμε, κατι θα σκεφτουμε, εχει ο θεος" κλπ

φταιει λοιπον το συστημα, αλλα φταιει και ο φοιτητης που δεν απαιτει αυτα που δικαιουται, που δεν αποβαλει τα σαπια στοιχεια, που δεν ζητα την ποιοτητα σε αυτα που του προσφερονται.
    φιλοι φοιτητες διεκδικηστε.
    και βοηθηστε την αστυνομια να κανει τη δουλεια της οταν παρεισφρυουν κακοποια στοιχεια στο χωρο σας.

το ασυλο (για να επιστρεψουμε και στο θεμα) δεν εχει νοημα πλεον οχι μονο διοτι το εκμεταλλεύτηκαν και το αξιοποιησαν οπως τους συνεφερε, αλλα γιατι στην εποχη μας η διακινηση των ιδεων ειναι κατι παραπανω απο ελευθερη και δεν κινδυνευει απο κανεναν και απο τιποτα.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Kostas_1 (26-08-11), PANOS-E60 (26-08-11), S8N (27-08-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επισης ολα τα αριστερα κομματα που διαμαρτυρονται και φωναζουν για την καταργηση του ασυλου,για τα περι ελευθερης διακινησης ιδεων ας θυμηθουν λιγο αυτες οι αθωες περιστερες ποιοι μπουκαραν απροσκλητοι στις αιθουσες την ωρα που γινοταν μαθημα,διεκοπταν το καθηγητη και με το ζορι προσπαθουσαν να μας επιβαλλουν τις ιδεολογικες αποψεις τους...

Ας μην εχουν μνημη χρυσοψαρου...

5. The Following 3 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Kostas_1 (26-08-11), S8N (27-08-11), Stathis (26-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    και συνεχιζω λεγοντας ο φοιτητης φταιει διοτι ανεχεται αυτην την κατασταση.
    το πανεπιστημιο ή το τει ή οποιο ιδρυμα, δεν υπαρχει για τον καθηγητη, τον πολιτικο, το κομμα και τους λοιπους που το πειστοιχιζουν.
    υπαρχει για τον φοιτητη. δουλεια του ειναι να τον διαμορφωσει, να τον διαπλασει οσο καλυτερα γινεται, να του δωσει τα εφοδια εκεινα που θα χρησιμοποιησει για να πορευτει στην υπολοιπη ζωη του.

φταινε φυσικα ολοι αυτοι που με ιδιοτελεις σκοπους υπνωνουν το φοιτητη, τον αποπροσανατολιζουν, του διδασκουν την τεχνικη της ησσονος προσπαθειας, της κοροϊδιας, της λουφας, της αποφυγης, του ευκολου δρομου γενικοτερα.
    ο νεος ανθρωπος ειναι πιο ευκολο να παρασυρθει και μπει στη λογικη του "ελα μωρε κατι θα γινει, καπως θα τα βολεψουμε, κατι θα σκεφτουμε, εχει ο θεος" κλπ

φταιει λοιπον το συστημα, αλλα φταιει και ο φοιτητης που δεν απαιτει αυτα που δικαιουται, που δεν αποβαλει τα σαπια στοιχεια, που δεν ζητα την ποιοτητα σε αυτα που του προσφερονται.
    φιλοι φοιτητες διεκδικηστε.
    και βοηθηστε την αστυνομια να κανει τη δουλεια της οταν παρεισφρυουν κακοποια στοιχεια στο χωρο σας.

το ασυλο (για να επιστρεψουμε και στο θεμα) δεν εχει νοημα πλεον οχι μονο διοτι το εκμεταλλεύτηκαν και το αξιοποιησαν οπως τους συνεφερε, αλλα γιατι στην εποχη μας η διακινηση των ιδεων ειναι κατι παραπανω απο ελευθερη και δεν κινδυνευει απο κανεναν και απο τιποτα.
    Τους αγανακτισμενους γιατι τους πλακωσαν στο ξυλο αφου οι ιδεες και οι αποψεις ειναι ελευθερες;αφου οι πολιτες δ ηθελαν τα νεα μετρα γιατι τα περασαν;που ειναι η ελευθερια;ξερεις ποσοι νεοι που βρισκονταν σε πορειες εχουν μπει στη φυλακη για δηθεν μολοτοφ στις τσαντες τους;αυτη ειναι ελευθερη διακινηση ιδεων;επειδη ειναι αριστεροι να μπουν φυλακη;

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τους αγανακτισμενους γιατι τους πλακωσαν στο ξυλο αφου οι ιδεες και οι αποψεις ειναι ελευθερες;αφου οι πολιτες δ ηθελαν τα νεα μετρα γιατι τα περασαν;που ειναι η ελευθερια;ξερεις ποσοι νεοι που βρισκονταν σε πορειες εχουν μπει στη φυλακη για δηθεν μολοτοφ στις τσαντες τους;αυτη ειναι ελευθερη διακινηση ιδεων;επειδη ειναι αριστεροι να μπουν φυλακη;
    Δημητρη εχουν σχεση τωρα αυτα με το πανεπιστημιο?

Το πανεπιστημιο ειναι καθαρα και μονο για σπουδες. Τελος

Rides
    0

Προεπιλογή

ποια ελευθερια αφου ο περισσοτερος κοσμος νιωθει βιασμενος...απο τα μετρα...εσυ το θεωρεις σωστο(το εσυ παραδειγμα το λεω)να φορολογεισαι σχεδον πανω απο 50 τις 100 επειδη εχεις κερδοφορα επιχειρηση;πως να μην πας στη βουλγαρια μετα;εγω βλεπω τη μια ελευθερια μετα την αλλη να καταργειται

Rides
    2

Προεπιλογή

ας υποθεσουμε δημητρη οτι ειναι οπως τα λες.
    (ας υποθεσουμε γιατι εγω εχω λιγο διαφορετικη αποψη).

αν εμπαιναν μερικοι διαδηλωτες στη σχολη σου και δεν εμενε κολυμπηθροξυλο -οπως εχει συμβει απειρες φορες στο παρελθον- τι ιδεα αυτη ειναι αυτη που θα επρεπε να διακινηθει καταστρεφοντας εναν πανεπιστημιακο χωρο?

ας μην κρυβομαστε, οι καταστροφεις μπαινουν στις σχολες σας επειδη η αστυνομια δεν μπορει να μπει εκει να τους πιασει.
    αν δεν ειχαν ασυλο τα πανεπιστημια, αλλα οι εκκλησιες ή οι τραπεζες να εισαι σιγουρος ουτε που θα σας ενοχλουσαν εσας, ουτε που θα ενδιαφεροταν κανεις αν διακινουνται οι ιδεες σας ελευθερα ή καποιος τις μπλοκαρει...
    ειναι καθαρα πρακτικο θεμα, σε καμια περιπτωση ιδεολογικο...

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταρχας ας μεινουμε στο θεμα και μην αλλαζουμε συζητηση..

Δεν θεωρω σωστα τα νεα μετρα αλλα ουτε θεωρω και σωστο να ερχεται ο αλλος με το ετσι θελω και νταβατζιλικι πολλα καρδηναλιων να με επιβαλλει με το ζορι τις ιδεολογικες αποψεις του..

Rides
    0

Προεπιλογή

εχεις δικιο Σταθη στο τελευταιο...απλα οτι κανει η σημερινη κυβερνηση τα βλεπω πλεον ολα υποπτα και ισως δ ειμαι αντικειμενικος..(δεν πρεσβευώ εγω καποιες ιδεες ουτε ασχολουμε με τα κομματα απλα φροντιζω να εχω τη δικη μου πολιτικη αποψη και οχι να μου την επιβαλουν οι καθε λογεις φοιτητοπατερεσ)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIMITr|S : 26-08-11 στις 15:59

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγνωμη...να φανταστω οτι σπουδαζεις και τα εχεις δει ολα αυτα ετσι?και οτι δεν ειναι απο αυτα π ακους γυρω σου ετσι....
    γιατι εγω εχω αλλη αποψη για μας που σπουδαζουμε αλλα δεν ξερω ποιος μπορει να εχει δικιο εγω που ειμαι μεσα ή εσυ?
    δεν ξερω ποιος σου ειπε οτι δεν μαθαινουμε γραμματα...αλλα εγω ο αδερφος μ οι συμφοιτητες μ και οι φιλοι μ ειμαστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ στη σχολη{πολυτεχνειο}...και δεν ειμαστε λιγοι σε πληροφορω...ουτε παιζουμε ταβερνοξυλο ουτε μαθαινουμε 5 γραμματα.
    το αν καποιοι σπουδαζοντας κανουν τουρισμο μαλλον δικο τους θεμα οχι δικο μ ουτε δικο σου..κακο του κεφαλιου τους κανουν
    Δυστηχώς δεν σπούδασα αν και το ήθελα/θέλω, μέχρι ένα ΤΕΕ πήγα. Αλλά απο ότι βλέπω να γίνεται λεω φίλε μου.... Δυστηχώς υπάρχουν αρκετοί που χαλάνε όλο το θέμα και είναι η πλειοψηφία! Δυστηχώς!

Εγώ προσωπικά είμαι με τα παιδιά που σπουδάζουν και μαθαίνουν.... Όχι με τους πράσινους/κόκκινους/μπλέ που έχουν κάνει το πολυτεχνείο γκέτο των κομμάτων!

Σελίδα 19 από 37 ΠρώτηΠρώτη ... 9171819202129 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP