Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: Η ιστορία μιας Μ3

Rides
    0

Προεπιλογή Η ιστορία μιας Μ3

Θυμάστε οτι είχα μια Ε36 Μ3 αν και δεν την είδατε ποτέ, γιατί απο τότε που μπήκα εδώ στο φόρουμ την είχα ήδη προς πώληση και δεν μπορούσα να έρθω σε κάποια συνάντηση να την δείτε. Οι λόγοι? Στο τέλος θα αναφερθούν....

Όλα ξεκίνησαν στις 10/05/06 όταν με τον αδερφό μου είδαμε αυτή την αγγελία σε γνωστή μάντρα:

Μετά αφού είδαμε, οδηγήσαμε το 325i Full M Packet και πρήζαμε τους γονείς μας να μας βοηθήσουν να το πάρουμε.... Οπότε έβαλα εγώ ότι είχα και δεν είχα, έβαλε και ο αδερφός μου, έβαλαν και οι γονείς μας το μερτικό τους και ξεκινήσαμε διαδικασίες να το πάρουμε....

Αφού λοιπόν τακτοποιήθηκαν τα έγγραφα περί αγοράς κλπ:

Στείλαμε τον πατέρα μας πρωί πρωί στην τράπεζα να καταθέσει 13.000Ε για να πάμε στις 13/05/06 στον άνθρωπο να πάρουμε το αυτοκίνητο....

Επιτέλους το 325i ήταν στο γκαράζ μας, όπου μέχρι και φίλοι στηνόντουσαν να φωτογραφηθούν!

Οφείλω να πω οτι στην γειτονιά μου ήταν αμαρτία το αμάξι τότε.....

Αφού λοιπόν περάσανε τα χρόνια, δουλειά είχαμε και καλή μάλιστα πήραμε την απόφαση εγώ, ο αδερφός μου και ο πατέρας μου να το κάνουμε Μ3, αφού ήταν ήδη look γιατί να μην είναι και τα μηχανικά?
    Έτσι πήγαμε στον Σίττα στα Σπάτα και ξεκίνησε η μετατροπή....

Και είχαμε κυριολεκτικά το Μιτρίο μας!

Δυστηχώς όμως αυτό το παιδικό όνειρο δεν κράτησε πολύ καιρό, θέλεις απο φόρους, θέλεις που χάσαμε όλοι τις δουλειές μας, θέλεις που αρρώστησε η μάνα μου έπρεπε να το δώσω......
    Δεν μου ήταν εύκολο για ένα αμάξι που στερήθηκα απο γκόμενα μέχρι τσιγάρο για να το κάνω να με πηγαίνει όπως εγώ γούσταρα να το αποχωρηστώ αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή....
    Όμως τουλάχιστον ξέρω πως κάποια στιγμή θα μου έρθει άλλο και ίσως πολύ καλύτερο απο αυτό, λένε πως ότι φεύγει φεύγει για να έρθει καλύτερο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 26-08-11 στις 09:58 Αιτία: .....

2. The Following 7 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

black_beauty (26-08-11), gant (26-08-11), joseph (26-08-11), katsaraios (26-08-11), nik200 (26-08-11), S8N (27-08-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια κριμα να ξεμπροστιαζεστε δημοσια ...
    με ωραιο τροπο μπορει ο καθενας να καταλαβει την αναγκη του αλλου χωρις προστριβες .
    Δημητρη ειμαι σιγουρος οτι εξηγησες στον φιλο την δυσχερη οικονομικη σου κατασταση και θα καταλαβει.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

joseph (26-08-11), nikos-Mpacket (26-08-11), nikos1400 (26-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ξεμπρόστιασα Γιώργη.
    Ίσα ίσα ο φίλος απάντησε στο thread που έχω βάλει αγγελία την κουκούλα και βλέπεις τι είπε.
    Εγώ απλά του θύμησα πόσο αγόρασε το αυτοκίνητο και άμα το πρόβλημα είναι μια κουκούλα ας έρθει να του την δώσω τσάμπα.

6. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

katsaraios (26-08-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξεμπρόστιασα Γιώργη.
    Ίσα ίσα ο φίλος απάντησε στο thread που έχω βάλει αγγελία την κουκούλα και βλέπεις τι είπε.
    Εγώ απλά του θύμησα πόσο αγόρασε το αυτοκίνητο και άμα το πρόβλημα είναι μια κουκούλα ας έρθει να του την δώσω τσάμπα.
    φιλε για μενα εχεις δικιο ,μηπως επρεπε να του εξηγησεις (δεν ειναι ντροπη) με π.μ οτι εχεις αναγκη .
    εγω θα σου εδινα τα 50 ακομα και αν το ειχες ταξει σαν δωρο ,ισως ο φιλος το καταλαβει.

8. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

joseph (26-08-11)

Προεπιλογή

Ρε συ Δημήτρη βλέπω τον τίτλο του θέματος και μπαίνω να δω γιατί πιστεύω ότι θα διαβάσω την ιστορία ενός αυτοκινήτου. Αντ' αυτού διαβάζω την διαμάχη σου με τον αγοραστή του αυτοκινήτου σου. Δεν απασχολεί κανέναν αυτό ρε Δημήτρη. Είναι δικό σας θέμα. Δεν θα κρίνω ,ούτε εγώ ούτε κανένας , ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Συζητήστε το με π.μ ή μιλήστε στο τηλέφωνο.
    Είναι η δεύτερη φορά που κάνεις κάτι αντίστοιχο.

συμφωνα με τους κανονες μας διαφορες, αντιδικιες κλπ, μεταξυ των μελων δεν αφορουν το bmwfans:
    10. Τα μέλη του ΒΜWFans δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μεταφέρουν με τις δημοσιεύσεις τους στις σελίδες του δικτυακού του τόπου αυστηρώς προσωπικά θέματα, όπως διαμάχες, αντιδικίες, προβλήματα κ.α. με άλλα μέλη ή τρίτους. Το παρόν ισχύει ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος ή τη σημαντικότητά του. Εναλλακτικά, τα μέλη καλούνται να επιλύσουν τις αυστηρώς προσωπικές τους διαφωνίες/προβλήματα με τη χρήση εναλλακτικών μέσων (όπως πχ προσωπικά μηνύματα).

10. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

S8N (27-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

@Γιώργο, δεν έχω ανάγκη πλέον φίλε, την βρήκα την άκρη μου.

@Σπύρο, όπως βλέπεις είναι η ιστορία του αυτοκινήτου απο την αγορά μεχρι την μεταπώληση. Ουδέποτε αναφέρθηκα σε διαμάχη, η συνναλαγή που είχα με τον κύριο είναι απολύτως καθαρή και προς Θεου δεν είπα οτι σας απασχολεί.. Όπως είδες στην απάντηση που έδωσα του Γιώργου το λέω ξεκάθαρα πως αν ο συγκεκριμένος κύριος έχει τόση ανάγκη για μια κουκούλα ας έρθει να του την δώσω -δωρεάν-

Υ.γ. Δεν το ξεκίνησα εγώ Σπύρο όπως βλέπεις, αν ήταν όλα εντάξει ας έστελνε εκείνος ένα ΠΜ και όχι να βάζει φιλαράκια του να με ψαρώσει πόσο την δίνω και μετά να βγαίνει δημόσια στην αγγελία μου και να ποστάρει αυτό που πόσταρε. Ανέμους έσπειρες, θύελλες θα θερίσεις

Rides
    0

Προεπιλογή

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στην ιστορία αυτής της ταλαίπωρης Μ3 και ας αφήσουμε τα "δεν-με-απασχολεί-η-διαμάχη" γιατί δεν υπάρχει διαμάχη....
    Είπα να μοιραστώ μαζί σας αυτή την ιστορία για να σας δείξω πως όσο και να πονάει να αποχωριστείς κάτι άψυχο το ξεχνάς γιατί κερδίζεις πίσω έναν άνθρωπο.... Για αυτό και ευχαρίστησα τον συγκεκριμένο κύριο! Αυτό είναι το νόημα της ιστορίας μου

13. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

joseph (26-08-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας επικεντρωθούμε ..... πως όσο και να πονάει να αποχωριστείς κάτι άψυχο το ξεχνάς γιατί κερδίζεις πίσω έναν άνθρωπο....
    πολυ σωστες κουβεντες,μπροστα στην υγεια οι λαμαρινες γινονται θρυψαλα..

15. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Jimmakos (26-08-11), joseph (26-08-11)

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δημήτρη πολύ σοβαρά πήρες αυτό που έγραψα στο άλλο θρεντ.
    Δεν το είπα ούτε για να σε προσβάλλω,ούτε να σου πω πως πήρα ακριβά το αυτοκίνητο,ίσα ίσα.
    Δεν την έχω ανάγκη την κουκούλα,αν την είχα θα 'εδινα 50 ευρώ και θα έπαιρνα μια.
    Πλάκα έκανα και το το πήρες τελείως στραβά...
    Εχουμε πιει και καφέ μαζί και έχουμε συναντηθεί αρκετες φορές και σε καλώ,για να λυθει η παρεξήγηση,να έρθεις την επόμενη φορά στο καρτόδρομο.
    Η απάντηση μου στο άλλο θρεντ ,χωρις να έχω δει αυτό εδώ,αποδεικνύει ότι δεν το έλεγα σοβαρά.
    Αν σε έθειξα κάπου,άθελα μου,γιατί ειλικρινά πλάκα έκανα,ζητώ συγγνώμη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dr. Yamastura : 26-08-11 στις 09:53
    UP YOURS!

17. The Following 16 Users Say Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:

A8hnaios (26-08-11), black_beauty (26-08-11), deepBLUE (26-08-11), Jimmakos (26-08-11), joseph (26-08-11), katsaraios (26-08-11), Kostas_1 (26-08-11), kplc16 (27-08-11), Leonidas_E39 (26-08-11), nikos-Mpacket (26-08-11), nikos1400 (26-08-11), Panos 316T (26-08-11), S8N (27-08-11), Stathis (26-08-11), strof (27-08-11), Vasilis (26-08-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

το "επιμαχο" σημειο στην πολυ ωραια -κατα τα αλλα- ιστορια διαγραφηκε.
    οποιος εχει γνωρισει εστω και μια φορα το δοκτωρ ο οποιος ειναι απο τους ανθρωπους που κοσμουν το χωρο μας, θα καταλαβει το γιατι.

τζιμακο εμεις τα εχουμε πει με π.μ. αρκετες φορες.
    εχουμε κουραστει ρε φιλε με τα προβληματα και τις καταστασεις που καθε λιγο δημιουργεις.
    σου ειπαμε, εδω θελουμε την ησυχια μας. οποιος τη διαταρασσει και μας ζαλιζει βλεπει την πορτα.
    αυτη η προειδοποιηση γινεται δημοσια και θα ειναι η τελευταια.

19. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

giannis_compact (26-08-11), Kostas_1 (26-08-11), S8N (27-08-11), Vasilis (26-08-11)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP