Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: προετοιμασία αυτοκινήτου για γάμο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 3enyxtis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα καθίσματα είναι δερματίνη και το μόνο που έχω σκεφτεί να τα περάσω με το λάδι συντήρησης δέρματος ώστε να γλιστράνε τα στρασάκια και να μην γρατζουνάνε. Καλή ιδέα μου φαίνεται να ρίξω κάτι υφασμάτινο στα πίσω καθίσματα αλλά και φοβάμαι μήπως είναι παρεξηγήσιμο..
    Φυσικά πρωταρχικά θα απολαύσω το γεγονός, και να γίνει μια μικροζημιά δεν πειράζει μπροστά σε αυτό
    Δεν είναι παρεξηγήσιμο, λογικά την ξέρεις την κοπέλα, πες της ευγενικά μεταξύ σοβαρού και αστείου πρόσεξε το κάθισμα μην κάτσεις απότομα, μεροκαματιάρης είμαι λυπήσου με μπλα μπλα μπλα

Κοίταξε μην φοβάσαι σκισήματα, δεν σκίζει δερματίνη το στρασάκι, απλά μπορεί να το χαράξει πολύ ελαφρά αν "πέσει" άγαρμπα πάνω
    Στο κάτω κάτω θα πας την νύφη στην εκκλησία και μετά στο τραπέζι οπότε μην ανησυχείς, πιο πολύ θα προσέξει η νύφη να μην χαλάσει το νυφικό της, ότι και αν σου λέει αυτό, άρα μην φοβάσαι για τα καθίσματά σου

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μη φοβάσαι για τίποτα. Έχω δανείσει άπειρες φορές το Χ5 του πατέρα μου για γάμους. Ούτε τα στρασάκια κάνουν ζημιά, ούτε οι γόβες, τίποτα. Κοίτα να περάσεις καλά κι εσύ και οι μελλόνυμφοι και μην ανησυχείτε για τέτοια πράγματα, παρά μόνον για τους κωλοπαρκαδόρους και τις κυράτσες που θ' ανοίξουν πόρτα δίπλα σου στο στριμωγμένο parking του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση. Αν θες να είσαι υπερ-ψείρας με τον στολισμό, μόνο εκείνες τις βεντούζες για τα λουλούδια στο καπώ προσπάθησε ν' αποφύγεις.

Άντε, να ζήσουν τα παιδιά και καλούς απογόνους!

3. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

nikos-Mpacket (24-08-11), Nino (22-08-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP