Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: προετοιμασία αυτοκινήτου για γάμο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

επειδη ομως δε κρατιεμαι ξαναποσταρω αλλα θα ειμαι off-topic.

πριν κανα δυο χρονια παντρευοταν η κουνιαδα μου(αχωνευτη κι αυτη και η πεθερα μου.οταν τρωγονται πανηγυριζω)

Η πεθερα μου δινει στη μελονυμφη κουνιαδα οδηγια τις παραμονες της στεψης να μεινει το νυφικο στο σπιτι της πεθερας μου(μητερας της) για το καλο.Η κουνιαδα ερχεται στο πατρικο της τελευταια μερα για να βαλει το νυφικο να ετοιμαστει κτλ.

Ελα ομως που η πεθερα μου 3-4 μερες τηγανιζε κεφτεδακια γαυρους χοιρινα και ουι αλλο θες....Αποτελεσμα το νυφικο πηρε τσικνα.....

Και ο καβγας να δινει και να περνει μπου χα χα

2. The Following 12 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

3enyxtis (23-08-11), bill_m3 (22-08-11), hades7 (22-08-11), Jimmakos (22-08-11), katsaraios (22-08-11), Leonidas_E39 (22-08-11), m-power_01 (22-08-11), Nino (22-08-11), Ptboul (23-08-11), S8N (22-08-11), Stamatis (22-08-11), zaharias (24-08-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδη ομως δε κρατιεμαι ξαναποσταρω αλλα θα ειμαι off-topic.

πριν κανα δυο χρονια παντρευοταν η κουνιαδα μου(αχωνευτη κι αυτη και η πεθερα μου.οταν τρωγονται πανηγυριζω)

Η πεθερα μου δινει στη μελονυμφη κουνιαδα οδηγια τις παραμονες της στεψης να μεινει το νυφικο στο σπιτι της πεθερας μου(μητερας της) για το καλο.Η κουνιαδα ερχεται στο πατρικο της τελευταια μερα για να βαλει το νυφικο να ετοιμαστει κτλ.

Ελα ομως που η πεθερα μου 3-4 μερες τηγανιζε κεφτεδακια γαυρους χοιρινα και ουι αλλο θες....Αποτελεσμα το νυφικο πηρε τσικνα.....

Και ο καβγας να δινει και να περνει μπου χα χα
    ωραιο!!!!!! και αμα ελαχε μπορουσα να στολισω γω το CSI το δερμα των καθισματων εχει φαει ΤΟΣΟ σπρευ προστατευτικο γιαλυστικο μεχρι αντι των ακτινων ηλιου και εχει γινει σαν ταααααυρος η νυφη ΟΧΙ στρασακια να ειχε ΑΛΛΑ και λεπιδες το δερμα ΠΑΝΤΟΥ δε καταλαβαινει τιποτα,,,,,,,,,,,,,,,, τωρα θα μου πης σπορτ αμαξι προβλημα χωρου ηλ.μαζεμα καξισματων μπρος νο προμπλεμ 3 μεμορυς καθ.οδηγου αλλα θα ρθει η αποζημηωση στο σβουριλικι χουχου

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP