Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιο θα προτιμούσατε για τις καθημερινές μετακινήσεις της γυναίκας σας?

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Citroen DS3 1.4

    7 10,94%
  • Fiat 500 900cc Twin Air

    38 59,38%
  • Όλο μαλακίες αυτό το παιδί...

    19 29,69%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 100

Θέμα: Οικονομικό αυτοκίνητο πόλης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    14-09-10
    Περιοχή
    THESSALIA
    Ηλικία
    46
    Μηνύματα
    298
    Thanked
    348
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    αποψη μου οτι και οι 2 εταιρειες (fiat και citroen) εχουν ανεβασει αρκετα τον πήχη και σε αξιοπιστία και σε ποιότητα.
    η αδερφη μου ειχε παρει καινουριο το citroen c2 1.1 και μεχρι τωρα το εχει κανει 130.000Km. παρόλη την άτσαλη οδήγησή της τα προβληματα που της εχει βγαλει ειναι ελάχιστα.(αισθητηρας λ και τσιμουχα ημιαξονιου).
    εγώ εδω και 1.5 μηνα πήρα ενα seicento 900cc με 100.000Km μοντελο 2000.
    απο τη στιγμη που το πηρα το εχω κανει 2500Km και η εικονα που εχω σχηματισει γι αυτο ειναι πολυ θετικη.
    παρολα αυτα αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα αυτη τη στιγμη να αγορασω ενα μικρο αυτοκινητο στην τιμη που ψαχνεις εσυ θα επελεγα κι εγω οπως ειπανε και καποιοι αλλοι πιο πριν ενα toyota yaris 1300cc VVTI.
    απο τον απριλιο μεχρι τον ιουλιου κυκλοφορουσα με ενα yaris 1300cc VVTI τετραθυρο μοντελο 2008.(νομιζω βγαζει 87hp)
    το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο.
    ειναι στιβαρο με πολυ καλη ποιοτητα κυλισης χωρις τριγμους και θορυβους οταν περνας απο λακκουβες.
    στα πισω καθισματα χωρανε παρα πολυ ανετα 2 ενηλικες με υψος 1,80+
    ειναι παρα πολυ οικονομικο για τα κυβικα του (καταναλωση 4.5-5lt/100km) με ταχυτητα 100-120km.
    τέλος αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι εχει πολυ καλο τραβηγμα.
    ανεβαιναμε συγκεκριμενα στην λιμνη πλαστηρα (δεν ξερω αν εχεις επισκεφτει το μερος αυτο,οσοι ειναι απο θεσσαλια ομως γνωριζουν τη ανηφορα εχει) 2 αντρες και μια γυναικα και ανεβαινε με 4η ταχυτητα σε παρα πολλα σημεια που να σου δωσω ενα μετρο συγκρισης με το προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα (ε36 316 102hp) με τα ιδια ατομα μεσα ανεβαινα με 3η και σε κανενα σημειο δεν εβαζα 4η.
    προσωπικα το yaris στο συστηνω ανεπιφυλακτα.

  2. The Following User Says Thank You to m3e36 For This Useful Post:

    S8N (18-08-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP