_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
S8N (17-08-11)
Επειδή έκανα πρόσφατα ανάλογο ψαχτήρι για την αδερφή μου, διαπίστωσα ότι οι δύο καλύτερες και συμφέρουσες λύσεις είναι το Ford fiesta και το νέο Suzuki Swift, τελικά κατέληξα στο Swift 1.2 GLX και στον λίγο καιρό που είναι στην οικογένεια και το έχω οδηγήσει έχω ξετρελαθεί. Είναι πολύ οικονομικό αλλά και αρκετά σβέλτο με τα 92 αλογάκια του.
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
bill_m3 (17-08-11), halkida116mpack (17-08-11), nik200 (17-08-11), paganis (17-08-11), S8N (17-08-11)
ακριβως μεταξυ των 2 κατεληξα , ξαχνωντας για τον πατερα μου! το εψαξα παρα πολυ..και πιστευω πως αυτα τα δυο, ειναι οτι καλυτερο για τα λεφτα τους στην μικρη κατηγορια! εμεις βεβαια διαλεψαμε στο φιεστα...(το σουιφτ το εχει η γυναικα μου)..και η εντυπωσεις μου ειναι παρα πολυ καλες! πολυ καλος εξοπλισμος ,συμπεριλαμβανει esp και τα υπολοιπα ηλεκτρονικα, ακομα και blue tooth στον στανταρ εξοπλισμο! απο ποιοτητα κατασκευης ειναι ανω απο το μεσο ορο..και η οδικη συμπεριφορα ειναι μεγαλυτερης κατηγοριας, επισης για 1250cc...ειναι αρκετα ροπατο απο χαμηλα...λιγο στα φρενα δεν μου αρεσε στο οριο...αλλα δεν ειναι εξ ορισμου για πιστα!
αν λοιπον θελεις κατι οικονομικο (13000 κομπλε)...με αρκετους χωρους για μικρο, αξιοπιστια ..και ασφαλεια..νομιζω το φιεστα ,αξιζει μια ματια!
S8N (18-08-11)
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!

Θα μου επιτρέψετε να κάνω μία ακόμα παρατήρηση, χωρίς βέβαια να γνωρίζω τη φιλοσοφία του Άρη σε αυτό τον τομέα, ούτε αν το έχει σκεφτεί ήδη:
Το θέμα της συντήρησης.
Αν κάποια στιγμή απογοητευθείς από την αντιπροσωπεία στην οποία κάνεις σέρβις, και θες να συνεχίσεις σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, υπάρχει κάποιο που μπορείς να εμπιστευτείς και για τις δύο μάρκες?
![]()