το ξερω οτι τα vw δεν τα συμπαθεις για τους λογους σου, αλλα εγω θα προτεινα το πολο.
πριν λιγ καιρο αποφασισαμε να αντικαταστησουμε το ενα σμαρτ της οικογενειας με κατι λιγο μεγαλυτερο, ωστε να το χρησιμοποιει η συζυγος.
προϋποθεσεις ηταν μονο το αυτοματο κιβωτιο (ηταν ανενδοτη) και οι τεσσερις πορτες για αυξημενη ευχρηστια.
το εψαξα παρα πολυ, αλλα αλλο αυτοκινητο που να καλυπτει αυτα που ηθελα εκτος απο το πολο δεν βρηκα.
το παραγγειλα στην εκδοση cross 1,2 tsi dsg και το περιμενω αυτες τις μερες.
καταλαβαινω οτι εχεις θεμα με την αξιοπιστια των vag, εγω παλι ενα γκολφ, ενα Α3, ενα S3, που ειχα στο παρελθον δεν αλλαξα ποτε ουτε λαμπα...
επισης ενα ρουμστερ του οποιου προσφατα εληξε η μισθωση (και αντικατασταθηκε απο ενα μπερλιγκο -καταπληκτικο αυτοκινητο), δεν εκανε ουτε "τσικ" 100000 χλμ σε 4 χρονια με κακη μεταχειριση και σιδεροφαγο οδηγο...
τελος ενα gti που πηρα στην εταιρια πριν ενα χρονο, κι αυτο εως τωρα μονο βενζινη...
απο τα δυο που εβαλες στη συγκριση το φιατ ειναι πολυ ομορφο με ρετρο λουκ, ενω το σιτροεν επισης ομορφο με πιο μοντερνα αισθητικη.
αν ηταν για τη γυναικα μου θα επαιρνα το φιατ (που της αρεσει κιολας), αν ηταν για μενα θα επαιρνα το σιτροεν (απο τα οποια εχω πολυ καλη εμπειρια και τα συμπαθω) να το παιζω λιγο λεμπ...![]()

Απάντηση με παράθεση