Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 42

Θέμα: Εφυγε το Ζed.....

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μητσαρα και χαρηκα που το εδωσες το Ζ αλλα και στεναχωρηθηκα ταυτοχρονα . Το θεμα ειναι οτι προεχει η οικογενεια και τα BMW δεν τελειωνουν ποτε, παλι θα αποκτησεις ενα οποτε σου επιτραπει και θα μοιραζεσαι μαζι μας τις νεες συγκινησεις που θα σου προσφερει . Εμεις να ξερεις οτι θα ειμαστε εδω για ψυχολογικη συμπαρασταση.

2. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

z3 2.2 (13-08-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

παντα υπαρχει καποιος λογος που γινονται ολα..περα απο τους προφανεις...αυτον τον λογο οταν αλλαζει η ζωη μας δεν μπορουμε να το κατανοησουμε αλλα πιστευω οτι απλα αλλαζουμε σταδια...και καθε φορα γινομαστε λιγο ωριμοτεροι..λιγο πιο εμπειροι..λιγο πιο ευγνωμονες για αυτο που ζησουμε..αλλα και γιαυτο που ζουμε τωρα..εγω δεν θα στεναχωριομουν...απλα θα περιμενα με υπομονη να παρω κατι αλλο, κατι καινουργιο για μενα και διαφορετικο..και να το αγαπησω εξισου..γιαυτο που ειναι..και ειναι κατι το αψυχο..στο οποιο ομως εμεις δινουμε ψυχη και αξια...

4. The Following 4 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Nick bmwlover (13-08-11), Panos 316T (16-08-11), S8N (15-08-11), z3 2.2 (13-08-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπραβο Δημητρακη...!

Ευχομαι να μπορουσα να την δωσω κ εγω την δικη μου μπεμπα!...ειλικρινα κ χωρις συναισθηματισμους μιας κ εχουν αλλα ''πραγματα'' προτεραιότητα στην ζωη μας!!!!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου φιλε μου...αυτη ειναι η ουσια της ζωης...κ απο Ζετες,εμεις να μαστε καλα κ θα ξαναπαρουμε!!!!
    Μη το παρεις Μητσο 1ον εχει κομπρεσορα , 2ον ειναι χρεπι και 3ον δεν ειναι Ζ3 !!!!

ΥΓ.Η κορακλα θα σε κανει να ξεχνας ολες τις πικρες ... ξερω γω....
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

6. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (13-08-11), z3 2.2 (13-08-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

hallo απο σύρο...
    μήτσο σε καλή μεριά ρε...όσο και να σου έτσουξε που έφυγε, θα σου περάσει γρήγορα.
    τα αμάξια για να αλλάζονται είναι. μπορεί να περνάμε μια περίοδο μυστήρια, αλλά θέλω
    να πιστεύω πως τελειώνει σιγά σιγά...μην μασάς αγορίνα, και όλο και κάτι καλό θα πάρεις
    στο μέλον για να κάνεις και εσύ το κέφι σου...προς το παρόν, να χαίρεσαι που το'δωσες!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

z3 2.2 (13-08-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ευχαριστω ρε παιδες για τις ομορφες κουβεντες σας,ξερω οτι με καταλαβαινετε.
    ποσο σπαζομαι οταν ακουω απο γυρω μου κατι κουβεντες του τυπου..."Νταξ μωρε μ...... αμαξι ηταν...πως κανεις ετσι"

εδω ρε θα πω τον πονο μου και θα με καταλαβουν τα φιλαρακια.
    δεσμευτειτε ρε παλιοσκυλα να μου δινετε καμια βολτα να κανω κανα παντιλικακι γιατι θα αργησω να ξαναπαρω πισωκινητο-εξακυλινδρο!!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

10. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

A8hnaios (13-08-11), Nick bmwlover (13-08-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποσο σπαζομαι οταν ακουω απο γυρω μου κατι κουβεντες του τυπου..."Νταξ μωρε μ...... αμαξι ηταν...πως κανεις ετσι"

δεσμευτειτε ρε παλιοσκυλα να μου δινετε καμια βολτα να κανω κανα παντιλικακι γιατι θα αργησω να ξαναπαρω πισωκινητο-εξακυλινδρο!!!!
    Στη διαθεση σου
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

12. The Following 4 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (13-08-11), BILL007 (14-08-11), bill_m3 (14-08-11), z3 2.2 (15-08-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αφού ρε Δημητρό ήσουν τόσο καψούρης γιατί το έδωσες? Ας το είχες για πανηγύρια και ας έπαιρνες ένα οικογενειακό σεντάν της προκοπής για την οικογένεια....

Δεν κακολογώ αλλά όπως και να χει λαμαρίνα είναι και απο λαμαρίνες βρωμάει ο τόπος
    Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ δεν έδωσα το Μ3 ελαφρά την καρδία αλλά όπως και να χει μια γύρα να κάνω και βρήσκω 100 άλλα Μ3 στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δημητρη εκανες το σωστο για την οικογενεια,οποτε οτι και να σου πουμε ειναι περιττο.
    Με το καλο να αποκτησεις αυτο που πραγματικα θα σου καλυψει το μεγαλυτερο ποσοστο των αναγκων τοσο των οικογενειακων οσο και των προσωπικων.

15. The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

S8N (15-08-11), Thomelef (14-08-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να 'ξερες πόσο σε ζηλευω βρε Δημήτρη! Όχι γιατί έδωσες τη Ζετα και εισαι στην αναζητηση καινουργιου αλλά γιατί μέχρι τώρα κανένα αυτοκίνητο απ' όσα είχα δε με εκανε να αισθανθω έτσι. Το αντίθετο μάλιστα, χαιρόμουν που τα ξεφορτωνομουν από πάνω μου! Με τη BMW είναι διαφορετικά αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, μάλλον θα φυγω πριν από εκείνη.

Τέλος πάντων, σου εύχομαι ο,τι και να πάρεις να το απολαυσεις, τοσο εσυ όσο και η γυναίκα σου αλλά και η κόρακλα σου. Και που 'σαι, τωρα μπορείς να βάλεις μπρος και για το 2ο!

17. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Nino (15-08-11), Panos 316T (16-08-11), z3 2.2 (26-08-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μερικά αυτοκίνητα δεν είναι μόνο λαμαρίνα. Εχουν και ψυχή !

19. The Following User Says Thank You to doctore For This Useful Post:

z3 2.2 (26-08-11)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP