ναι και μου ειπαν θελει ολο αλλαγμα.....αν και δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να εχει χαλασει...
μαλλον δεν ξερει να το φτιαξει μου φαινεται
ναι και μου ειπαν θελει ολο αλλαγμα.....αν και δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να εχει χαλασει...
μαλλον δεν ξερει να το φτιαξει μου φαινεται
κατι ελεγε οτι ειναι ηλεκτρονικο και περιπλοκο και δεν μπορει να βαλει χερι και θελει αλλο...και κατι τετοια
Jimmakos (12-08-11)
ερωτηση: τι μοντελο ειναι το Ε30 , ποσα cc και ποσα ps
Λοιπόν Δημήτρη το πρόβλημα σου δεν ειναι το MAF καθώς δεν έχεις.
Κατά 99% είναι μια βαλβίδα η λεγόμενη και χρυσή, η οποία ρυθμίζει το μείγμα στο ρελαντί, επίσης για το ρελαντί έχει και μια φούσκα κοντά στην πεταλούδα, θα την δεις όταν τραβάς γκάζι απότομα και το αφήνεις αυτή φουσκώνει και ουσιαστικά κάθεται η πεταλούδα εκεί πάνω για να μην πέσουν οι στροφές αρκετά γρήγορα. Δουλεύει με ένα λεπτό σωληνάκι υποπίεσης το οποίο λογικά τα έχει φάει τα ψωμιά του.
ΑΝ σε ζορίζει να πάρει μπρος όταν είναι κρύο κατά 99% είναι η χρυσή η βαλβίδα, η οποία αν θυμάμαι καλά πρέπει να λυθεί όλο το καρμπ για να βγει, δεν επισκευάζεται αντικαθίσταται μόνο.
Πρώτα όμως αντικατέστησε το σωληνάκι υποπίεσης που πηγαίνει στην φούσκα και μετά όλα τα άλλα.
Σε ένα καρμπυρατερά (είδος που σπανίζει πλέον) πλήρης ανακατασκευή και ρύθμιση του καρμπυρατέρ (ΕΚΤΟΣ από την πλαστική βάση που κάθεται πάνω στην πολλαπλή) πάει γύρω στα 150 με 200¤ ΧΩΡΙΣ την χρυσή βαλβίδα.
Θα βρω τα στοιχεία μέσω bmwfans.info ή realoem, και θα τα ποστάρω, δώσε μου κανά δυο μερούλες όμως γιατί έχω λίγο διάβασμα.
1766 cc μ10
316 λεει η αδεια του 87 παραγωγης συμφωνα με το vin
αλογα δεν ξερω
οχι εμενα ειναι το αλλο το καρμπιρατερατο
μερικες φωτογραφιες απο το καρμπιρατερ
αυτο το λαστιχακι δεν ξερω τι κανει...αλλα ειναι ταπωμενο απο τη μια μερια με μια βιδα και δεν ξερω γιατι?
εδω φαινονται οι στροφες π παιζουν
και εδω φαινεται το εμβολακι που τραβαει την ντιζα και κανει τις στροφες να παιζουν
οποτε αν μαθω για ποιο λογο αυτο το εμβολακι τρεμοπαιζει ισως βρεθει και η λυση του προβληματος
![]()