παιδες πριν 6 μερες εδωσα το αμαξι σε ενα φιλο και το επλυνε και κερωσε,,,θα ηθελα να ρωτησω κατι 1.χρειαζεται ενδιαμεσα γυαλισμα?? 2.πειραζει να χρησιμοποιω σαμπουαν με σιλικονη??? 3.ποια ειναι η χρησιμοτητα της πλαστελινης....σας ευχαριστω
παιδες πριν 6 μερες εδωσα το αμαξι σε ενα φιλο και το επλυνε και κερωσε,,,θα ηθελα να ρωτησω κατι 1.χρειαζεται ενδιαμεσα γυαλισμα?? 2.πειραζει να χρησιμοποιω σαμπουαν με σιλικονη??? 3.ποια ειναι η χρησιμοτητα της πλαστελινης....σας ευχαριστω
Το γυάλισμα το κάνουμε για να διορθώσουμε επιφανειακές γρατζουνιές (έντονη αράχνη κτλ). ΤΟ σαμπουάν με σιλικόνη δε βλάπτει το χρώμα, θα κάνει όμως χοντρή ζημιά στο έργο του φανοποιού/βαφέα όταν έρθει η ώρα να σου κάνει κάποιο βάψιμο. Η πλαστελίνη αφαιρεί την ατμοσφαιρική ρύπανση, κάποια κατάλοιπα δέντρων και διάφορα 'ξένα' σώματα, ενώ αφήνει το χρώμα καθαρό και απροστάτευτο......έτοιμο για γυάλισμα / κέρωμα.
ευχαριστω ολοψυχα monsta ..........οποτε γυαλισμα -κερωμα ειναι το ιδιο..???
Όχι όχι. Κέρωμα είναι η προστασία, γυάλισμα είναι η επιδιόρθωση επιφανειακών γρατζουνιών.
Πές τα ρε Κώστα γιατί έλειπα κάτι μέρες και τώρα τα βλέπω!!
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το παιδί ο Κώστας!!! χαχα
Αν δεν είχα και εσένανεεεεε!!!
Υ.Γ: Σκέψου σοβαρά να ξεκινήσεις σεμινάρια χωρίς πλάκα..
οποτε η σειρα εχει ως εξης.....πλυσιμο....γυαλισμα... .κερωμα.....αν θελουμε παραλειπουμε το γυαλισμα...σωστα......????ξερω σας εχω κουρασει,,ειναι τελευταια ερωτηση
Ε όχι και το ξέρεις η εμπειρία σου δεν συγκρίνεται ρε φίλε
Εγώ ακόμη είμαι newbie!!!
BILL007 (10-08-11)