Αρχικό μήνυμα απο
Driver M
εταιρεία: CarPro
προϊόν: P.E.R.L.Coat Protectant
είδος: γαλάκτωμα πλαστικών ποικίλης χρήσης
Έχω το προϊόν αυτό στην κατοχή μου γύρω στις 10 μέρες και πραγματικά έχω ελπλαγεί με το πόσο καλό είναι!
Καταρχάς, όπως λέει και το όνομά του (Plastic - Engine - Rubber - Leather) έχει πάρα πολλές χρήσεις αφού κάνει για πλαστικά εσωτερικού-εξωτερικού, τσιμούχες, δέρματα αλλά και ελαστικά.
Συνεπώς, με ένα και μόνο προϊόν μπορεί κάποιος να φροντίζει όλα τα πλαστικά και τα ελαστικά του αυτοκινήτου του (για το δέρμα θα συνιστούσα και κάτι πιο εξειδικευμένο).
Το μόνο που χρειάζεται κάθε φορά είναι να κάνετε την κατάλληλη αραίωση (από 1:1 έως 1:5, PERL-νερό αντίστοιχα), αν και προσωπικά το χρησιμοποιώ 1:3 σε όλες τις επιφάνειες (μόνο στα λάστιχα δεν τό'χω χρησιμοποιήσει ακόμα) με άψογα αποτελέσματα.
Οι αραιώσεις φυσικά εξασφαλίζουν και τεράστια διάρκεια. Προσωπικά πέρασα 3 αυτοκίνητα σε εξωτερικά κι εσωτερικά πλαστικά (ταμπλό, μασπιέ, τσιμούχες) και δεν χάλασα ούτε 15ml καθαρού προϊόντος.
Επιπλέον, είναι υδρόφοβο, δηλαδή δεν αφαιρείται όταν έρθει σε επαφή με νερό (όπως κάνουν τα υδατοδιαλυτά γαλακτώματα) προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, ιδίως στα εξωτερικά πλαστικά, ενώ έχει και φοβερό water sheeting με αποτέλεσμα να απομακρύνει πανεύκολα ό,τι νερό πέσει σε επιφάνεια περασμένη με αυτό.
Παράλληλα, έχει και αντηλιακές ικανότητες.
Το οπτικό αποτέλεσμα που δίνει είναι βαθύ ματ χωρίς να γυαλίζει (κάτι που δε μου αρέσει προσωπικά και συνήθως προσφέρουν τα γαλακτώματα που περιέχουν σιλικόνη), δίνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αίσθηση του καινούριου, ενώ η εφαρμογή του είναι πανεύκολη.
Το μόνο που δεν μπορώ να πω με σιγουριά είναι το πόσο διαρκεί, αφού το έχω λίγο καιρό περασμένο.
Η εταιρεία λέει μέχρι 3 μήνες και αν είναι πράγματι έτσι, τότε μιλάμε για προϊόν που θα διαρκέσει χρόνια.
Κερασάκι στην τούρτα και η πολύ καλή τιμή του, στα 13 ευρώ τα 500ml.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.