μα δεν αξίζει ρε παιδιά να πειραματιστείς με ένα τέτοιο μοτέρ. εδώ στα ταπεινά Μ3άκια, και τα πειράματα
τσούζουνε...φαντάσου να μπλέξεις σε ιστορίες με ένα ν10 τι έχει να γίνει...μια στραβή, θα σε κάνει να
πετάς ταλιράκια δεξιά και αριστερά. και μη μου πείτε για λύσεις που έχουν κάνει άλλοι άνθρωποι, γιατί
κανένας μα κανένας δεν πρόκειτε να σου πεί πως έκανε μ@λ@κί@...για μένα το πράγμα σταματά
στο γεγονός, ότι το αμάξι έχει 500 άλογα. είναι πολά για το σκάφος του, για την μετάδοση,
και πάνω απ'όλα για τον μέσο οδηγό όπως είμαστε και εμείς. τώρα αν υπάρχει κόσμος που
θέλει να κάνει ντραγκστεράδικο ένα τέτοιο αμάξι, τι να πώ. εγώ όπως είπα το μοναδικό που
θα άλλαζα, θα ήταν μια εξάτμιση με πρόγραμμα...φυσικά και αυτό θα το άφηνα σε δεύτερη
μοίρα, μιάς και θα προτιμούσα ένα καλό σετ φρένα όπως του στάθη και του αλέξη, και μια
καλή ανάρτηση. αυτά είναι τα μπαξίματα που θα δείς αποτέλεσμα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
φυσικά με την ανάρτηση μπορεί να κάνω και λάθος, μιάς και λογικά θα χάνεις πολές λειτουργείες
του M mode, που νομίζω επεμβαίνει και εκεί.