Σελίδα 10 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Rides
    0

Προεπιλογή

Deep το να εισαι συνηγορος του Μαρινακη μιας που εισαι Ολυμπιακος αυτο το καταλαβαινουμε και σε δικαιολογουμε.
    Καλημερα και ριξε κανενα μπανιο πρεπει να ειχε πολυ ζεστη στο νησι χτες το καταλαβα και χωρις να ημουν εκει.

2. The Following User Says Thank You to HULK For This Useful Post:

GM6 (04-08-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Deep το να εισαι συνηγορος του Μαρινακη μιας που εισαι Ολυμπιακος αυτο το καταλαβαινουμε και σε δικαιολογουμε.
    Καλημερα και ριξε κανενα μπανιο πρεπει να ειχε πολυ ζεστη στο νησι χτες το καταλαβα και χωρις να ημουν εκει.
    παντως τωρα αμα χρειαστεις μπλοκε θα ξερεις τι σημασια εχουν οι λασκαρισμενες βιδες !!!

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστα,ξερω και ποιον θα παρω τηλεφωνο να ρωτησω αν εχει οδηγιες μεσα η απ'εξω,παντως δεν θα ειναι ο αγγλος
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 30-07-11 στις 05:57

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

τι το κουράζεται βρε παιδιά με κουβέντες που δεν έχουν πλέον σημασία...και οι 2 επαγγελματίες,
    θα σταθούν στο ύψος της περίστασης, και τέλος καλό όλα καλά. το μόνο που έμεινε τώρα,
    είναι να περάσουν οι μέρες, να πάρει ο φάνης τα σωστά πράγματα, και να μείνει σαν ένα κακό
    συμβάν που τελείωσε καλά. η τροπή που πείρε το θέμα τελικά, είναι κάτι που ειδικά σήμερα
    δεν συναντάμε και πολύ συχνά. το μόνο που μένει, είναι να ειδοποιηθούν και οι υπόλοιποι
    κάτοχοι, έτσι ώστε να πάνε σιγά σιγά, και να αλλάξουν τις βίδες τους. σε κάποιο τυπικό σέρβις,
    μπορεί να κάτσει ο μάστορας μια ωρίτσα παραπάνω, και να διορθώσει το πρόβλημα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 30-07-11 στις 08:16
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

BILL007 (30-07-11), katsaraios (30-07-11), paganis (30-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Χαίρομαι ιδιαίτερα, για το αίσιο τέλος, που είχε αυτή η περιπέτειά σου Φανούκο !

Σχετικά με συγκεκριμένο ποστ τώρα, θα πρότεινα, επειδή φαίνεται να έχει αλλάξει και ο σκοπός για τον οποίο αναρτήθηκε ,
    να μετονομαστεί σε : SOS: Τοποθέτηση Quaife η κάτι παρόμοιο, σκέτο και χωρίς ονόματα.

8. The Following 4 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

deepBLUE (30-07-11), Kostas_1 (30-07-11), Nino (30-07-11), Thomelef (30-07-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστως να σου ριξω αλλα οταν ερθει η ωρα σου εχεις λιγο χρονο ακομα !!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

10. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Stathis (30-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαίρομαι ιδιαίτερα, για το αίσιο τέλος, που είχε αυτή η περιπέτειά σου Φανούκο !

Σχετικά με συγκεκριμένο ποστ τώρα, θα πρότεινα, επειδή φαίνεται να έχει αλλάξει και ο σκοπός για τον οποίο αναρτήθηκε ,
    να μετονομαστεί σε : SOS: Τοποθέτηση Quaife η κάτι παρόμοιο, σκέτο και χωρίς ονόματα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το γεγονός του ότι εκει αλλα και αλλού έχουν μπει με τον ίδιο τροπο τοοσα διαφορικα και δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα κατι είναι σύμπτωση;
    Συγνώμη για την παρέμβαση μιας και τα γραφόμενά σου δεν αναφέρονται σε εμένα και δεν μου πέφτει και πολύς λόγος, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι προφανές: ΝΑΙ.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επειδη ετρεχα ολη τη βδομαδα δεν προλαβα να ποσταρω τα περι βιδας.

The reason it comes with shipping bolts installed is because if the diff is fitted into some smaller casings, it has to be dissassembled to load it into the casing. If all of the bolts have previously been loctited and torqued, then there is a possibility that if the loctite is not completely removed from the bolts and the holes, then this can cause undue pressure in the body of the casing, which leads to a failure during assembly.
    Αυτος ειναι ο λογος λοιπον.

14. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (05-08-11), Kostas_1 (04-08-11), Snoo (06-08-11), Stathis (04-08-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επιτελους τελος !
    Εχω ξανα μπλοκε, πηρα και τα χρηματα.. ολα καλα.

Το μπλοκε εχει ερθει εδω και κανα μηνα (?) αλλα μια δεν ειχα χρονο εγω, μια ο Χρηστος ηταν γεματος με αλλα αυτοκινητα, το αφηναμε μεχρι να βρεθει χρονος και απο τους 2. Εκανα αλλες δουλειες βεβαια, service και στα 2 αυτοκινητα. Ειχε μεινει το γνωστο υπολοιπο.. και αλλα 290¤ που πληρωσα στον Birds για το διαφορικο.

Ο Birds πριν του στειλω το διαφορικο, ειχε πει πως θα το καλυψει as a gesture of goodwill. Του το εστειλα και διαπιστωσαν πως το μπλοκε ειχε ζημια μεσα, εκτος απο το εξωτερικο ραγισμα και το κομματι που ελειπε. Απο τις φωτο που ειχα στειλει ειχε δει μονο το κομματι που ελειπε, και ειπε πως θα το αλλαξει. Οταν το εστειλα μου ειπε τι συμβαινει εσωτερικα, και πως υπαρχει ζημια 290 κατι ¤ με την τοτε ισοτιμια λιρας. "Πληρωσε τα, θα το κρατησω για δικα μου αυτοκινητα και θα σου στειλω ενα καινουριο κουτα. Αν δεν ειχε εσωτερικη ζημια δεν θα πληρωνες τιποτα". Ετσι και εγινε.

Ηρθε το νεο διαφορικο (φαινοταν καινουριο, δεν ξερω αν ειναι το ιδιο επισκευασμενο αλλα δεν υπαρχει σημαδι απο τις βιδες κορωνας), του ειχα ζητησει να σφιξει ο ιδιος τις βιδες πριν το στειλει, χωρις 3 μαυρες και τις αλλες σε σακουλακι, ετσι εγινε και ηρθαν μαρκαρισμενες με ευθειες γραμμες μαρκαδορου. Υστερα δεν ειχα χρονο εγω ή ο Χρηστος οπως ειπα πριν, το αφηναμε και καναμε τα αλλα που ηταν ψιλοδουλειες.

Σημερα πηγα για να αλλαξω ψαλιδια, χωρις να τηλεφωνησω για το διαφορικο γιατι νομιζα πως με τις απεργιες ολοι τωρα θα πανε τα BMW τους για service αφου θα εχουν χρονο. Πηρα τα ψαλιδια, πηρα και το μπλοκε μηπως και προλαβουμε. Τελικα προλαβαμε και το βαλαμε σημερα ενω γινοταν χαμος μεσα.

Τελειωσε το μπλοκε, τα ψαλιδια, μια κομμενη βαση μηχανης, τα αφαιρεσαμε απο το υπολοιπο και μιλαμε με το Χρηστο για το τι θα γινει. Ολο αυτο το διαστημα ημουν προβληματισμενος για το αν πρεπει να παρω και τα 290¤ πισω. Ειχαμε λυσει-δεσει το αμαξι 10 φορες με το διαφορικο, ακομη και στη σημερινη τοποθετηση δεν μου πηρε λεφτα για τα του μπλοκε (δικο τους λαθος αλλα με τοσα λυσε/δεσε.. ελεγα μηπως να τα αφησω?). Απο την αλλη σκεφτομουν πως ενω δεν ειναι δικο μου λαθος, ειχα παει οδηγιες, ο Αγγλος λεει ακριβως τι πρεπει να γινει στις οδηγιες, ημουν απο πανω οπως κανω συνηθως, τρεχω με αυτο το θεμα απο τον Απριλιο, δεν εσπασε σε στροφες να σκοτωθω.. γιατι να δωσω και απο την τσεπη μου για λαθος που δεν ειναι δικο μου?

Το συζητησαμε και του ειπα εως τωρα εχω μεινει ευχαριστημενος απο αυτα που εχουν γινει στα αμαξια, τις τιμες και τη συμπεριφορα, θα με ενοχλουσε ομως αν εφευγα σκεπτομενος πως εδωσα και απο τη τσεπη μου για δικη τους αβλεψια. Θα ημουν υπερευχαριστημενος αν τα παρω και αυτα πισω. Ασε το οτι δεν σκοτωθηκα, ασε το χρονο και το τρεξιμο που εχω χασει.. ας μην εχω βαλει τουλαχιστον ουτε cent παραπανω. Με ρωτησε αν θελω να μεινει ως υπολοιπο οπως γινοταν μεχρι τωρα, του ειπα οχι γιατι εχουν φυγει σχεδον 2 χιλιαρικα μετρητα απο τη τσεπη μου, αρα προτιμω να τα παρω πισω μετρητα, και να τα χαλασω σε αλλα εξοδα, να κλεισει και αυτο το κεφαλαιο και στην επομενη δουλεια που θα κανουμε να μου πεις ειναι τοσα.. διαφωνησαμε λιγο γιατι "(Χρηστος) ενταξει να στα καλυψω αλλα βοηθα με κι εσυ με το υπολοιπο", "(Φανης) δεν μπορω γιατι με "υπολοιπο" δεν μπορω να καλυψω αλλα παγια εξοδα, χρειαζομαι τα μετρητα".

Ειχα τα χαρτια με τις δουλειες που εχουν γινει εως τωρα - ειχα ζητησει να κοπουν στο τελος οι αποδειξεις -, μου τα ζητησε για να ανεβει πανω να κοψει τις αποδειξεις. Κατεβηκε και μου εδωσε το υπολοιπο σε μετρητα. Δωσαμε τα χερια και εφυγα.

Εφυγα υπερευχαριστημενος πλεον, ειμαστε ενταξει και δεν τρεχει τιποτα, χαλαλι το τρεξιμο και το οτι δεν επαθα τιποτα σοβαρο απο το σπασιμο. Μου αρεσει που αναγνωρισε το λαθος του και μου καλυψε μεχρι και το τελευταιο cent της ζημιας. Αλλος "Χρηστος" δεν θα αναγνωριζε τιποτα, και αλλος "Φανης" θα απειλουσε με μηνυσεις για να βγαλει ακρη. Με λιγη κατανοηση και υπομονη λυθηκε οπως ακριβως θα ηθελα. Θα συνεχισω να πηγαινω και τα 2 BMW εκει.

Εκανα τα "10 miles" στρωσιμο μεχρι να φτασω σπιτι, θα κανω το βραδυ καλου κακου και καμια 20αρια κυκλους δεξιοστροφους και αριστεροστροφους σε καποιο parking, και μετα θα το γιορτασω στο δρομο οπως πρεπει !

Ευχαριστω το Χρηστο Φλασκη που το εληξε οπως ηθελα, και οσους ασχοληθηκαν με το θεμα γραπτως εδω, σε πμ, σε τηλ.

16. The Following 14 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

bill_m3 (18-10-11), kloukakis (18-10-11), Lambros46 (18-10-11), Leonidas_E39 (19-10-11), nfot (18-10-11), nikos-Mpacket (18-10-11), nikos1400 (18-10-11), Panos 316T (18-10-11), S8N (18-10-11), Snoo (18-10-11), Stathis (18-10-11), stefm5 (18-10-11), Thomelef (18-10-11), zaharias (18-10-11)

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 891011 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP