Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα μια ερωτηση αν επιτρεπεται
    Ρωτησες τον Φλασκη το απλουστερο ολων???
    Γιατι αφησε απο τις 3 μαυρες βιδες την μια και οχι ολες???
    Πως δηλαδη δεν τις αντικατεστησε ολες αλλα μονο τις δυο?

Επισης Φανη αν και ποτε δεν εχω παει στο συνεργειο του Φλασκη,προσωπικα δεν θα ξαναπηγαινα λογω της ταλαιπωριας ψυχικης και υλικης οσο δε για το "να τα βρουμε σε ανταλακτικα" ακουγεται πολυ μπακαλιστικο γιατι οι χρεωσεις μερικες φορες σε συνεργεια(δεν κατηγορω τον Φλασκη) παιρνουν την ανηφορα σε τετοιες περιπτωσεις "συμψηφισματος".
    Προς γνωση μας λοιπον ησουν προνοητικος που ανερτησες το θεμα με ολες τις φωτο και την επικοινωνια σου με τον πωλητη ωστε να εχουμε μια ακομα ιδεα περι σωστης αντιμετωπισης τετοιων προβληματων.
    Ευχομαι να λυθει το θεμα και να ευχαριστηθεις το Ζ
    Γιωργο δεν καταλαβες, το μπλοκε ερχεται στο πακετο με 3 μαυρες βιδες στη κασα και αλλες 8 ασημι σε σακουλακι. (και οχι 3+9 που λαθος ειχα μετρησει σε μια φωτο αφου δεν το ειχα μπροστα μου)

Δεν αλλαξε καμια απο τις μαυρες, μειναν πανω οπως ηρθε (δεν ξερω ποσο σφιγμενες) αλλα σιγουρα δεν ειχαν loctite πανω τους. Οι αλλες 8 ειχαν πορτοκαλι loctite και μπηκαν στην εγκατασταση. Ο Αγγλος λεει ξεκαθαρα loctite 270 και 37Nm ροπη συσφιξης. Μαλλον εσφιξαν και τις μαυρες (αλλιως δεν θα αντεχαν 3 μηνες υποθετω) αλλα δεν ειχαν loctite οποτε σιγα σιγα βγαιναν. Ο Αγγλος σε emails λεει πως η βιδα εφυγε εξω, δεν εσπασε μεσα. Για να δινει lifetime εγγυηση μαλλον υστερα απο δοκιμες κατεληξαν οτι με 37Nm + Loctite δεν βγαινει ποτε η βιδα.

Με αυτο το σκεπτικο πηγα και εγω, στην αρχη της κουβεντας του ειπα πως ειτε βγαλω ακρη ειτε οχι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναερθω γιατι υποτιθεται πως πηγα εκει για να αποφυγω μαλακιες αλλων συνεργειων (ετσι ακριβως). Και για το χαμενο χρονο ειπα οκ, για το οτι δεν επαθα τιποτα ειπα οκ, το να υπαρχει ξεκαθαρο λαθος και να παιρνω απαντησεις που δεν εχουν σχεση δεν το δεχομαι ομως. Επειδη θελω να ειμαι σωστος, θελω και οι αλλοι να ειναι σωστοι απεναντι μου. πχ το δισκοπλατω το εκαψα μονος μου τοτε απο κανιβαλισμο, δεν του ειπα μια ασχετη δικαιολογια για να με καλυψει. Στο διαφορικο παλι το ιδιο.. νομιζα οτι φταιω εγω με τις μπαντες για αυτο δεν το εψαξα και πολυ τοτε. Οταν μου ειπε για τη βιδα ομως, θυμηθηκα τις μαυρες που ελεγα γιατι μενουν πανω? Και απο τοτε αρχισα να το ψαχνω. Οπως αναγνωριζω τα δικα μου λαθη θελω το ιδιο να πραττουν και οι αλλοι. Ο Χρηστος το αναγνωρισε σημερα και για αυτο δινω τη 2η ευκαιρια και θα ξαναπαω. Δευτερο λαθος δεν θα δεχτω ομως ουτε για τη ζωη μου ουτε για τη τσεπη μου.

Για τον συμψηφισμο σημερα δεν υπαρχει θεμα. Ειχαμε ηδη πει οτι τα λεφτα θα τα παρω στο χερι. Ειδα νερα στο προφυλακτηρα κατω ενω μεχρι να παω στο Φλασκη δεν πατησα σταγονα νερο στο δρομο, και ο Ηρακλης μου ειπε κατσε να το δουμε.. βαλαν τη τρομπα στο ψυγειο και το παγουρι ειχε κανει "μπεκ" σε 6 σημεια. Υπηρχαν αλατα γυρω απο το θερμοστατη και το λαστιχο ειχε γινει φλατ. Μαζι με την εργασια και τα ανταλλακτικα η τιμη μου φαινεται μια χαρα (επειδη ξερετε οτι ψωνιζω απ'εξω και παντα ψαχνω τιμες, γυρισα σπιτι και εψαξα τιμες. Αν τα εφερνα απο Γερμανια θα γλυτωνα 33¤ σε ανταλλακτικα, βαλε και τα μεταφορικα που δεν θυμαμαι ποσα ειναι..η διαφορα πρεπει να ειναι αστεια, θα περιμενα μια βδομαδα και με τα 35αρια που βαραει εξω, Σ/Κ μπροστα μας, και να μεινω χωρις νερα εν κινησει δεν επαιρνα το ρισκο με τιποτα, οποτε ειπα βαλτε τα και οταν γυρισα σπιτι τσεκαρα τιμες για να μη μεινω με την απορια.). Με ρωτησε αν θελω να αφαιρεθουν απο το ποσο ή οχι και ενω ειχα χρηματα μαζι μου ειπα οκ αφαιρεσε τα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπαρχει "φουσκωμα" λοιπον

Σχετικα με τις φωτο, σπιτι εχω 2 ντοσιε Α4 και 2 φακελους στο pc, για χαρτια και φωτο τοποθετησεων απο το compact και το Z4. Τα πρωτα για να εχω μαζι εργασιες και εξοδα, τους φακελους γιατι κραταω αρχειο απο τα μπαξιματα για να τα εχω, και να τα αναρτω και στο φορουμ με φωτο και περιγραφη οπως κανω συνηθως.

Αν δεν ειχα τις φωτο δεν ξερω ποσο ευκολα (και αν) θα εβγαζα ακρη, μπορω να πω πως βοηθησαν αρκετα και προτεινω να το κανετε ολοι οχι μονο για τετοια θεματα, αλλα και για να εχετε ενα αρχειο απο τις αλλαγες σας (ιδια χρηση, μεταπωληση, κ.α).

2. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

A8hnaios (30-07-11), deepBLUE (30-07-11), katsaraios (30-07-11), Kostas_1 (30-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP