Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: VW Tiguan 2.0 TSi

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, με ενδιαφέρει το θέμα με το παχύτερο τιμόνι. Είναι κάτι που μου λείπει απίστευτα στο δικό μου αυτοκίνητο, και να είμαι ειλικρινής, έχει που γυρνάει στο μυαλό μου αρκετό καιρό τώρα. Για πες καμιά λεπτομέρια, ίσως και καμία φωτό, έτσι για να παίρνουμε ιδέες, Κώστα!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεταξύ σοβαρού και αστείου, με ενδιαφέρει το θέμα με το παχύτερο τιμόνι. Είναι κάτι που μου λείπει απίστευτα στο δικό μου αυτοκίνητο, και να είμαι ειλικρινής, έχει που γυρνάει στο μυαλό μου αρκετό καιρό τώρα. Για πες καμιά λεπτομέρια, ίσως και καμία φωτό, έτσι για να παίρνουμε ιδέες, Κώστα!
    Πήγαινε στην πεμβε στην Πατρα! Τραβα στα ανταλλακτικά, ζήτα τον Βασίλη ,πες του ότι σε εστειλα εγώ , και πες του το πρόβλημα σου. Θα μάθεις εκεί λεπτομέρειες.

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

GiannisRob (26-07-11)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με Volvo κυκλοφορώ κύριε Σπύρο. Εξεχάσθης?

Τέσπα, αντικατάσταση δέρματος με καλύτερης ποιότητας και πάχυνση της στεφάνης το έχω δει και στου Ηλία, που το είχε κάνει πριν κάτι μήνες. Αρκετά καλό αποτέλεσμα, αλλά όχι τέλειο.

Ο Βασίλης @ Ανταλλακτικά, σε τι θα μπορούσε να με βοηθήσει? Αν πχ. μπορούσε να μου συστήσει κάποιον εδώ στην Πάτρα, θα ήταν εξαιρετικό, αλλά να πάρω τιμόνι BMW Performance δύσκολο.

Όσο για τη συζήτηση με θέμα "παχύτερο τιμόνι" κουβέντα να γίνεται!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με Volvo κυκλοφορώ κύριε Σπύρο. Εξεχάσθης?

Τέσπα, αντικατάσταση δέρματος με καλύτερης ποιότητας και πάχυνση της στεφάνης το έχω δει και στου Ηλία, που το είχε κάνει πριν κάτι μήνες. Αρκετά καλό αποτέλεσμα, αλλά όχι τέλειο.

Ο Βασίλης @ Ανταλλακτικά, σε τι θα μπορούσε να με βοηθήσει? Αν πχ. μπορούσε να μου συστήσει κάποιον εδώ στην Πάτρα, θα ήταν εξαιρετικό, αλλά να πάρω τιμόνι BMW Performance δύσκολο.

Όσο για τη συζήτηση με θέμα "παχύτερο τιμόνι" κουβέντα να γίνεται!
    εδω στην Αθηνα το motoderma κανει θαυματα στην ''παχυνση'' τιμονιου, ακομα και με αυτακια Μ.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP