M6
911
μια χαρούλα...αυτά είναι. στάθηηηηηηηηηηη σε κορόιδεψε ο λευθέρης ρε!!!με r888 ανέβαινε.
αλλιώς δεν είχε καμμιά ελπίδα. τον έχω δεί στην πίστα. ένα boxster ασημί, καροτσάκι τον
πηγαίνει...xaxaxaxaxa!!!
sympether with chiefτης
Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ακόμη
Ποια 911 συγκρίνετε με το Μ6 για να καταλάβω δηλαδή.....
Από τα γραφομενα του Δημήτρη (skandalis) κατάλαβα turbo σωστά...?
Ουδεποτε μετανιωσα για την επιλογη μου, ακομα και τωρα οποτε μπαινω στο αυτοκινητο ειμαι αρπαγμενος και ανυπομονω να το οδηγησω, οπως την πρωτη μερα που το πηρα. Respect στην Porsche, και δεν κρυβω οτι μου αρεσει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το νεο Τurbo S (σε λευκο παρακαλω) με αυτες τις φοβερες νεες ζαντες....
Και εμενα μου ειχαν περασει απο το μυαλο διαφορα, σαν τον Σταθη αλλα V10 all the way !
Βεβαια εκανα αρκετες αισθητικες και μηχανολογικες αλλαγες με τις οποιες εκανα ακριβως το αυτοκινητο μου οπως το ηθελα. Nα ευχαριστησω παλι τον Σταθη τον Αλεξη και τον Bomer για ολες τις συμβουλες και την καθοδηγηση
Ολα τα αλλα τα ειπατε και τα αναλυσατε στο μεγιστο βαθμο...
Και να θυμαστε: ''στα 250 πινεις καφε, στα 300 εισαι ανετος, στα 330 βραχος''![]()
Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό που λες
2 φίλοι μου και αδέρφια έχουν στην κατοχή τους ο ένας Μ6 individual & ο άλλος 997 turbo. Τα αυτοκίνητα διαφέρουν η μέρα με την νύχτα.
Μάλιστα έχοντας πάει βόλτα και με τα 2 η διαφορά υπέρ του 997 είναι χαοτική και ο ιδιοκτήτης του 997 μου έλεγε ότι επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά και μεταξύ 996 turbo μιας και ήταν ιδιοκτήτης πριν από το 997.
Σίγουρα το Μ6 είναι πιο cruising(όχι ότι του λείπει η δύναμη...) ενώ το 997 όπλο!
Εξαρτάται το τι θέλει ο καθένας
ωχου...
παλι αρχισαμε τα χαρτακια υπερατου και τα "μου ειπαν οτι ειπες οτι ελεγα..."
φιλε μου ποια ειναι ακριβως η "χαοτικη" διαφορα και η "μερα με τη νυχτα"?
για πες μας, τι καταλαβες εσυ στη βολτα που σε κανανε, τι σου ειπανε οι φιλοι σου, να το καταλαβουμε κι εμεις.
χαοτική διαφορα εχει μια λαμποργκινι μαρσιελαγκο με ενα γκολφ (για οσους ειδαν top gear την κυριακη).
ολες οι αλλες διαφορες μεταξυ, Μ6, 911Τ, Μ3 κλπ τις οποιες ειδαμε στην πραξη και αναλυσαμε (και υπαρχουν και οι χρονοι τις πιστες και youtube και τα παντα ολα), ειναι ελαχιστες.
τωρα αν ο φιλος σου με το 997 ειδε "μεγαλη" διαφορα με το 996 και "χαοτικη" με το Μ6, τον περιμενουμε το σαββατο το πρωϊ στον αη γιαννη να τη δουμε κι εμεις...![]()
ο μεσιε Σταθης τα ειπε με σι και με το νιγμα....αυτα τα χαοτικα δεν τα καταλαβαινω ουτε εγω...εκτος αν μιλαμε για χαοτικες εξισωσεις...περαν τουτου αλλα κ τσαμπουκα τουτου...ευπροσδεκτοι οι χαοτικοι οδηγοι το σαββατο για μια αναβασουλα .... γιατι μου ειπε οτι σου ειπα που ακουσα κ ειδα αυτο που μου διαβασαν κ τελικα θα ανεβω στο βουνο γιατι ειμαι ο χουλκ
![]()
Stathis (26-07-11)