Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μ6 vs 911

Ψήφισαν
140. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • M6

73 52,14%
  • 911

67 47,86%
Σελίδα 17 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 71516171819 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 161 έως 170 από 217

Θέμα: m6 ή 911

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.

Απορώ πως δεν έχει μπει ακόμα η αγαπημένη σου ατάκα.......μιας και τέτοια αυτοκίνητα θα παραμείνουν πλέον μονάχα όνειρα θερινής νυχτός ακόμα κι ύστερα από 10 χρόνια κυκλοφορίας στους δρόμους.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Jim... επειδη καμια φορα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα,θα το παρεις γιατι απλα μπορεις....,χωρις να σε ενοχλουν οι λακουβες της Ελληνικης μπαλωμενης ασφαλτου, το σταμάτα/ξεκίνα στο μποτιλιαρισμα και θα ριχνεις και καμια ξερογκαζια που και που,οχι για να σε κοιτάξει καμια γκόμενα....,αλλα γιατι θα γουσταρεις....για εσενα
    Φίλε αν η τύχη μου και ο καλός Θεός εκεί ψηλά με βοηθήσουν ώστε να μπορώ να το αποκτήσω πίστεψέ με δεν θα το πάρω..... Θα μπορώ όμως να το κάνω μια βόλτα (όπως και τώρα αν είχα ευκαιρία δεν θα έλεγα όχι) απο ένα φίλο να πω οτι οδήγησα ένα πορσικό....

Και θα είμαι οκ

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να ρίξω άλλα 10-15-20 χρονάκια στην πλάτη μου, για την ηλικία μου οδηγούσα το Μ3 όταν το είχα και δεν έχω παράπονο, έκανα και τα ξερόγκαζά μου και την λέζα μου και τα πάντα μου όταν και όπου με έπαιρνε....

Πέραν αυτού το Μ6 και το κάθε Μ6 δεν είναι για τα "βαριά" πόδια μου ακόμα γιατί ξέρω πως τόσα άλογα με την τρέλα που με δέρνει δεν είναι καλό....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 24-07-11 στις 20:04

3. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

Thomelef (24-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ναι μπορω να σου πω καθως ειχα κυνηγηθει με το λευτερη πριν 2-3 χρονια που ειχαμε παει μια εκδρομη στον αη γιαννη το ρωσο.
    δεν μπορουσα να τον περασω, αλλα ουτε εκεινος μπορουσε να ξεμακρυνει...
    .
    εμμμ.. για ξαναθυμησου λιγακι την διαδρομη μας στον αγιο ιωαννη..μεγαλη η χαρη του..ανεβαζες-ανεβαζα...ξανα-ανεβαζες-ξανα-ανεβαζα...καποια στιγμη παρα ανεβασα ρυθμο κ μετα απο 3-4 στροφες επρεπε να φρεναρω γιατι σε εχασα απο το καθρεπτη μου....

..μια επαναληψη της βολτας ειμαι σιγουρος οτι θα σου ξανα-φρεσκαρει τη μνημη..

οσο για την επαφη Μ6-911...συμφωνω με τον δημητρη (σκανδαλη) κ τον σταθη. το Μ6 τα κανει ολα πολυ καλα κ ιδιως τα ανοιχτα παρατεταμενα κομματια..το 911ΤΤ .... τριζει, κοπαναει, ειναι στριμοκωλο, ειναι δυσχρηστο, αλλα οταν πας ας πουμε σαρωνιδα σουνιο κ μπαινεις με 3ες σπασμενες στις αποτομες φουρκετες κ σε κοροιδευει κ σε λεει κοτα κ σε προκαλει να βυθισεις πιο βαθια το γκαζι...ειναι αλλου...

οπως παντα... με ξερετε...εγω βαζω ανοιχτη προσκληση σε οποιονδηποτε θελει να νιωσει πως ειναι ενα γρηγορο κ σωστα στημενο 911ΤΤ να τον κανω βολτουλα!

Μετα τιμης,

ο εριστικος/ενοχλητικος οδηγος της γειτονιας σας που με αυθαδεια σας λεει οποιος εχει @@ ας ερθει να παμε να στριψουμε...

5. The Following 3 Users Say Thank You to Paladin For This Useful Post:

skandalis447 (25-07-11), Stathis (25-07-11), Thomelef (25-07-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Paladin Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμμμ.. για ξαναθυμησου λιγακι την διαδρομη μας στον αγιο ιωαννη..μεγαλη η χαρη του..ανεβαζες-ανεβαζα...ξανα-ανεβαζες-ξανα-ανεβαζα...καποια στιγμη παρα ανεβασα ρυθμο κ μετα απο 3-4 στροφες επρεπε να φρεναρω γιατι σε εχασα απο το καθρεπτη μου....

..μια επαναληψη της βολτας ειμαι σιγουρος οτι θα σου ξανα-φρεσκαρει τη μνημη..
    που εισαι εσυ εξαφανισμενος ρε παλιοπαιδο τοσο καιρο? χαθηκαμε...

ευχαριστως να κανουμε μια επαναληψη της βολτουλας, ειχαμε περασει ωραια, εγω ολον τον αυγουστο θα ειμαι στη χαλκιδα σε περιμενω...

οσο για το σημειο που ξεμακρυνες δυο στροφες, ημουν με την πολυθρονα πισω και τα αμορτισερ στο soft.
    μολις τα ρυθμισα οπως ηθελα, κοντευα να σε τρακαρω σε καθε εισοδο. το πλεονεκτημα σου ηταν η εξοδος οπου εσυ εκτοξευοσουν κερδιζοντας μετρα, ενω εγω χαροπαλευα ειτε σπιναροντας ανεξελγκτα με κινδυνο να φυγω σε κανενα χαντακι (με το dsc off), ή παταγα γκαζι και δεν πηγαινε (με το dsc on).
    ετσι αναγκαζομουν να αργησω πολυ τα φρενα για να κερδισω στις εισοδους τα μετρα που εχανα στις εξοδους, αλλα ετσι δεν μπορουσα να μπω οπως ηθελα για να εχω γρηγορη εξοδο και χαλαγα τις ιδανικες γραμμες οι οποιες βεβαια δεν μπορουσαν ουτως ή αλλως να βγουν σε δημοσιο δρομο με κινηση, φορτηγα, μηχανακια, μηδεν ορατοτητα κλπ
    επισης μην ξεχνας οτι εισαι και καμια 250αρια αλογακια πιο πανω... διολου ευκαταφρονητο νουμερακι...
    δοκιμασα οτι ηξερα (ως γνωστον δεν ειμαι και ο ρερλ...), αλλα δεν ειχα απαντηση στο τραξιον των τεσσαρων τροχων, εναντι δυο... η φυσικη νικησε...
    σημασια εχει οτι περασαμε καλα, γκαζωσαμε, εκτονθηκαμε και εχουμε ωραιες εικονες απο τη βολτα.
    αντε εκκλησια εκλεψες εκεινη τη μερα...

7. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Thomelef (25-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

που εισαι εσυ εξαφανισμενος ρε παλιοπαιδο τοσο καιρο? χαθηκαμε...

ευχαριστως να κανουμε μια επαναληψη της βολτουλας, ειχαμε περασει ωραια, εγω ολον τον αυγουστο θα ειμαι στη χαλκιδα σε περιμενω...

οσο για το σημειο που ξεμακρυνες δυο στροφες, ημουν με την πολυθρονα πισω και τα αμορτισερ στο soft.
    μολις τα ρυθμισα οπως ηθελα, κοντευα να σε τρακαρω σε καθε εισοδο. το πλεονεκτημα σου ηταν η εξοδος οπου εσυ εκτοξευοσουν κερδιζοντας μετρα, ενω εγω χαροπαλευα ειτε σπιναροντας ανεξελγκτα με κινδυνο να φυγω σε κανενα χαντακι (με το dsc off), ή παταγα γκαζι και δεν πηγαινε (με το dsc on).
    ετσι αναγκαζομουν να αργησω πολυ τα φρενα για να κερδισω στις εισοδους τα μετρα που εχανα στις εξοδους, αλλα ετσι δεν μπορουσα να μπω οπως ηθελα για να εχω γρηγορη εξοδο και χαλαγα τις ιδανικες γραμμες οι οποιες βεβαια δεν μπορουσαν ουτως ή αλλως να βγουν σε δημοσιο δρομο με κινηση, φορτηγα, μηχανακια, μηδεν ορατοτητα κλπ
    επισης μην ξεχνας οτι εισαι και καμια 250αρια αλογακια πιο πανω... διολου ευκαταφρονητο νουμερακι...
    δοκιμασα οτι ηξερα (ως γνωστον δεν ειμαι και ο ρερλ...), αλλα δεν ειχα απαντηση στο τραξιον των τεσσαρων τροχων, εναντι δυο... η φυσικη νικησε...
    σημασια εχει οτι περασαμε καλα, γκαζωσαμε, εκτονθηκαμε και εχουμε ωραιες εικονες απο τη βολτα.
    αντε εκκλησια εκλεψες εκεινη τη μερα...
    αν θυμασαι...οταν βγηκα απο το αμαξι, σε αγκαλιασα, σε φιλησα (τα υπολοιπα ειναι σοκινγκ δε τα βγαζω παρα εξω) κ χοροπηδουσα σα μικρο παιδι που επιτελους..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..βρεθη κε αμαξι κ οδηγος που με εκανε να βαλω το κεφαλι κατω κ να οδηγησω ταπα!! .. η βολτα μας ειναι μεσα στις 3-4 καλυτερες βολτες της ζωης μου!! ...Αχααααααα..ωστε εισαι χαλκιδα ε?! εεε ψηνεσαι η σαββατο η κυριακη αλλααα νωρις νωρις νωρις το πρωι να παμε μια καταδρομικη για λουκουμαδες?!?

Rides
    0

Προεπιλογή

ε και κατι οφφ τοπικ ελαφρως..ξερεις απο βεσπα??? ..πως παει ετσι το παλικαρι στο αβαταρ σου????

Rides
    2

Προεπιλογή

να σου πω κι εμενα δεν ειχε τυχει ως τωρα να μην μπορω να περασω καποιον σε δημοσιο δρομο, ησουνα ο πρωτος... χαχαχα

αντε σε περιμενω οποτε θες, να προηγηθει τηλεφωνο 1-2 μερες πριν...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Paladin Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε και κατι οφφ τοπικ ελαφρως..ξερεις απο βεσπα??? ..πως παει ετσι το παλικαρι στο αβαταρ σου????
    εχουμε μια παρεα απο θεσσαλονικη το "knee down club", που μπαινουνε με βεσπα σε πιστες καρτ και πανε ταπα...

εχει μεγαλη πλακα...

Προεπιλογή

Τόσα χρόνια κάναμε να μάθουμε τα πεμβε να ψιλοφτιάχνουμε τίποτα... και να πάμε να πάρουμε πόρκε ? Και φτου και απ΄την αρχή? Μπαααα δεν θα τ'αντέξω

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    3

Προεπιλογή

Τι νε λεμε τωρα η 911 ειναι αλλου!

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εκτος τοπικ, οταν πατε για γρηγορη βολτα ενημερωστε με παρακαλω πολυ!!!!!!!

Σελίδα 17 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 71516171819 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP