που εισαι εσυ εξαφανισμενος ρε παλιοπαιδο τοσο καιρο? χαθηκαμε...
ευχαριστως να κανουμε μια επαναληψη της βολτουλας, ειχαμε περασει ωραια, εγω ολον τον αυγουστο θα ειμαι στη χαλκιδα σε περιμενω...
οσο για το σημειο που ξεμακρυνες δυο στροφες, ημουν με την πολυθρονα πισω και τα αμορτισερ στο soft.
μολις τα ρυθμισα οπως ηθελα, κοντευα να σε τρακαρω σε καθε εισοδο. το πλεονεκτημα σου ηταν η εξοδος οπου εσυ εκτοξευοσουν κερδιζοντας μετρα, ενω εγω χαροπαλευα ειτε σπιναροντας ανεξελγκτα με κινδυνο να φυγω σε κανενα χαντακι (με το dsc off), ή παταγα γκαζι και δεν πηγαινε (με το dsc on).
ετσι αναγκαζομουν να αργησω πολυ τα φρενα για να κερδισω στις εισοδους τα μετρα που εχανα στις εξοδους, αλλα ετσι δεν μπορουσα να μπω οπως ηθελα για να εχω γρηγορη εξοδο και χαλαγα τις ιδανικες γραμμες οι οποιες βεβαια δεν μπορουσαν ουτως ή αλλως να βγουν σε δημοσιο δρομο με κινηση, φορτηγα, μηχανακια, μηδεν ορατοτητα κλπ
επισης μην ξεχνας οτι εισαι και καμια 250αρια αλογακια πιο πανω... διολου ευκαταφρονητο νουμερακι...

δοκιμασα οτι ηξερα (ως γνωστον δεν ειμαι και ο ρερλ...), αλλα δεν ειχα απαντηση στο τραξιον των τεσσαρων τροχων, εναντι δυο... η φυσικη νικησε...
σημασια εχει οτι περασαμε καλα, γκαζωσαμε, εκτονθηκαμε και εχουμε ωραιες εικονες απο τη βολτα.
αντε εκκλησια εκλεψες εκεινη τη μερα...