Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μ6 vs 911

Ψήφισαν
140. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • M6

73 52,14%
  • 911

67 47,86%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 217

Θέμα: m6 ή 911

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θέλω να μου πείτε ειλικρινά... Λέτε για ταχύτητες πάνω απο 200km/h και πως πηγαίνει το αμάξι και τι συμπεριφορά έχει....

Άντε και τα έπιασες, ποιός μπορεί να τα κρατήσει τόσα χιλιόμετρα για πάνω απο 1-2 άντε 3 χιλιόμετρα απόσταση που είσαι αναγκασμένος να πέφτεις στα φρένα για τον ΑΒ λόγο?
    Λίγες φορές βλέπουμε να πηγαίνουμε αριστερή με το κοντέρ κάτω και να σου χώνεται σφίνα ο άλλος μπροστά γιατί έτσι του την βάρεσε να μην σε αφήσει να προσπεράσεις?

Επίσης τέτοια αυτοκίνητα αν δεν κάνεις ταξίδια με αρκετά χλμ τα σκίζεις μέσα στην κίνηση σταμάτα/ξεκίνα και τις εκκατομύρια λακούβες της Ελληνικής μπαλωμένης ασφάλτου!

Δεν μου λέει τίποτα που παω μια βόλτα και βλέπω τον κάθε λέλο που πήρε το Μ5/Μ6/911/997/GT3 κλπ και πατάει ένα ξερόγκαζο μπας και τον κοιτάξει καμια γκόμενα.... Σόρρυ αλλά αυτή η κατάσταση μου προκαλεί γέλιο

Επίσης τέτοια αυτοκίνητα πρέπει να ξέρεις τι αντιπροσωπεύουν, για τι σκοπό φτιάχτηκαν και πως οδηγώνται, Μην το πάρεις γιατί απλά μπορείς..... Αλλά στην Ελλάδα του "εγώ την έχω πιο μεγάλη .....την μηχανή" ζούμε.....

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΣΙ ΕΣ ΑΙΙΙΙΙ και ψωμι κι αλατι δεν σιγκυνουνε πλεον οχι πορσε αλλα,,,,,,,,,,,,,ΟΥΤΕ κεννιγκσεγκ - βευρον ουχουχουχου

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP