Σε ποιο σημείο έφυγε από την θέση του ??
Σε ποιο σημείο έφυγε από την θέση του ??
Εχω στειλει φωτο στο σπυρο γιατι μπαινω απο κινητο και δεν ξερω πως νς την ανεβασω!ελπιζω να την ανεβασει αυτος!θα προσπαθησω να το περιγραψω.στο κατω μερος του αμορτισερ,εκει που ειναι το σινεμπλοκ του μπαινει μια βιδα που βιδωνει το αμορτισερ.ε φαντασου,το κεφαλι αυτης της βιδας καταφερε και περασε ολο το σινεμπλοκ και το αμορτισερ βγηκε απο εκει.οποτε το κατω στρογγυλο μερος του αμορτισερ οπου βρισκεται το σινεμπλοκ βρεθηκε να ειναι διπλα απο τη βιδα που το κραταγε!
χεχεχεχ
Το έχω ξαναδεί σε ένα φίλο μου!!
Πήγαμε το αυτοκίνητο του για σέρβις και μετά μας το έδειξε ο μάστορας, βέβαια αυτουνού δεν πρόλαβε να βγει τελείως το αμορτισέρ, βάλαμε μια ροδέλα εκεί στην βίδα μεταξύ του αμορτισέρ και το γλυτώσαμε!
Πληροφοριακά ούτε θολόμπαρα είχε ούτε το έλιωνε!!!
Απλά έτυχε μας είπε ο μηχανικός και ότι το έχει ξαναδεί το φαινόμενο!!
Απλα ετυχε δεν μου κανει Βασιλη για αποδεκτη απαντηση.
Τι παει να πει απλα ετυχε;
Ουτε κινεζικο παπι ειναι να το περιμενεις απο που θα σκορπισει, ουτε λαντα συντηρημενο στον μαστρο-χλιμιτζουρα.
Το να φυγει αμορτισερ απο την κατω βαση δειχνει ειτε συντηρηση γιουχου ειτε κακη τοποθετηση.
Αποψη μου φυσικα.
Αφου περασε το κεφαλι μεσα απο το σινεμπλοκ αρα απλα δεν υπηρχε ροδελα και με τα χιλιομετρα φαγωθηκαν η γωνιες του κεφαλιου της βιδας και περασε μεσα η βιδα! Δεν βλεπω να υπαρχει καμια σχεση με πιατελα-ελατηρια κλπ. Η θολομπαρα εκανε πιο ισχυρα τα χτυπηματα που δεχεται καθε πλευρα της αναρτησης επειδη τα φορτια μεταδιδονται μεσω αυτης απο την μια στην αλλη πλευρα.Λογικα η βιδα σου θα εμεινε κρεμασμενη μαζι με το παξιμαδι της απο την αλλη μερια ετσι;
Φανταζομαι να ευχαριστησες τον αδελφο σου που ανακαλυψε τοσο γρηγορα και αποτελεσματικα το προβλημα που κουβαλουσες τοσο καιρο εν αγνοια σου !!