εγω παλι μιας και το αναφερετε με 300ε εντυσα τις 4 πορτες μου και τη στεφανη του τιμονιου μου με γνησιο δερμα μοσχαρι.(σαν και μενα).
εγω παλι μιας και το αναφερετε με 300ε εντυσα τις 4 πορτες μου και τη στεφανη του τιμονιου μου με γνησιο δερμα μοσχαρι.(σαν και μενα).
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Panos 316T (01-10-11)
Πρόβλημα με τον κόφτη που πλέον χτυπάει στις 5200.
Δεν ξέρω απο πότε μπορεί να συμβαίνει αυτό μιας και έχω να το βαρέσω κόφτη κοντά ενα χρόνο τώρα.
Τι μπορεί να είναι αυτό?
Τι να κοιτάξω?
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
Δεν έχω μετρήσει αλλα αυτό δεν θα είχε και αλλού αντίκτυπο?
Το αυτοκίνητο δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά όσο αναφορά την απόκριση του γκαζιού,το τράβηγμα η κάτι άλλο.
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
εάν πχ η αντλία βενζίνης δε σηκώνει τ σωστή πίεση έχεις ατροφια ψηλά
να συμπλήρωσω ακόμα ένα πρόβλημα σε 36αρι μου
τον τελευταία κάιρο αρνιόταν να πάρει μπροστά κάποιες φορές ήθελε αρκετές προσπαθείς για να πάρει το πήγα σε ηλεκτρολόγο κ η διάγνωση ήταν η μίζα η οποία φτιάχτηκε κ το εργαλείο πλέον είναι ετοιμοπόλεμο
Panos 316T (01-10-11)
και εγω εχω θεμα με την μιζα,ακριβως ετσι αρνειται να παρει μπροστα!!χαχα!!νομιζω φυσιολογικη φθορα ειναι αυτη δηλαδη εχει δουλευτει τοσο πολυ που θελει αλλαγη
καλά το δικό μου 36αρι ότι κ να πάθει θα ναι φυσιολογική φθορά 17 ετων αυτοκ είναι
p.s. η μίζα δεν αλλαχτηκε άλλα επισκευάστηκε (το πιο πιθανόν αλλάχθηκάν τα κάρβουνακια ακόμα δεν είδα το μάστορα από κοντά να τον ρωτήσω τι εκάνε ακριβώς)