λοιπον εχτες ξεκινησε το ξηλομα....τα ξηλοσα ολα κ πηρα τον ουρανο στα χερια....αρχησε το τριψημο κ στο πανι κ στο αλλο που καθεται επανω το πανι κ σημερα θα βαλω βενζινοκολα σε σπρει για να το κολλησω να δουμε εαν θα πετυχει αμα δεν πετυχει θα παρω καινουργιο ουρανο![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
πω πω αυτη η μιζα τη ταλαιπωρια ειναι αυτη με τα καρβουνακια κ τις ιστοριες της κ εμεις φτιαξαμε μια τετοια μας βγηκε λιγο η πιστη βεβαια...σε ενα ε36 κ μεχρι να βγει απο εκει που ηταν..
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
80 η μιζα και 30 το βαλε βγαλε. συνολο 110 ευρω. εσενα?
ziaba (05-08-11)
παιδια τελικα αποτι καταλαβα δεν υπαρχει αμαξι που να μην βγαζει προβληματα....τελος παντων μιας και ειδα τα προβληματα του ε36 θα το παρω....και ας μου βγαλει προβληματα......
BMW M3 Ουίσκι.....Και Του Καρρά Οι Δίσκοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ.......
facebook profile https://www.facebook.com/basilhs.grammenos
Panos 316T (17-08-11)
ε καλα απροβληματιστο αμαξι δεν υπαρχει σιγουρα το θεμα ειναι να κανεις εσυ σωστη συντηριση και ποτε δεν θα σε αφησει...εμενα παντως μου εβγαλε αλλο προβλημα που μου ειπαν οτι το βλεπουν συχνα σε 36αρι...στο πισω φαναρι μου καηκε το ντουη και ελιωσε τελειως η επαφη....βεβαια εκανα μια μικρη πατεντα και το εφτιαξα γιατι δεν ειμαστε για καινουργια φαναρια τωρα..απλα ηθελα να δω μηπως το εχει παθει και κανεις αλλος...
Βασίλης Γραμμένος (17-08-11)