Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

να σου πω οτι εχεις αδικο???αφου δεν εχεις.
    να σου πω οτι συμφωνω...παλι αφου δε συμφωνω.
    οικονομολογοι δεν ειμαστε(εγω τουλαχιστον ειμαι!!)
    ομως ειμαστε πολιτες και οφειλουμε να γνωριζουμε η τουλαχιστο να απαιτουμε να μαθαινουμε τι σημαινουν για εμας οι αποφασεις που παιρνονται για εμας χωρις εμας..
    απο τη πολιτικη σκηνη εχως και την οικονομικη κατασταση της χωρας.
    για να γινω καλυτερος πολιτης η μαλλονκαλυτερος εργαζομενος συνεπαγεται οτι εγω θα συμορφωθω με το υπαρχον δικαιο η τουλαχιστον κοινως αποδεκτο εργασιακο καθεστως.
    απο τη στιγμη ομως που εγω ειμαι και μεγαλυτερος σε ηλικια και πιο προικισμενος με πτυχια ενω ο πιτσιρικας συναδελφος μου παιρνει μισθο κατα 100 ευρω περιπου περισσοτερα απο μενα και δεν μπορω να απευθυνθω καπου περαν του εργοδοτη για να δικαιωθω,τοτε σιγουρα στην επομενη δουλεια μου και εγω θα βρω λαμογια ωστε να κερδισω περισσοτερα.
    εφ οσον ο παγκαλος εχει 65 αδηλωτα ακινητα δικα του και εγω θα επιδιωξω να βρω αδηλωτο σπιτι.
    το ξερω οτι αυτο δε ειναι λογικο αλλα η ανθρωπινη λογικη σταματαει απο τη στιγμη που επικρατον αυτες οι συνθηκες.
    αλλα δεν ειμαι ο χριστος να σηκωσω μονος μου ενα σταυρο.
    ειμαι ενας πολιτης και μαλιστα της φτωχης εργατικης ταξης που καθημερινα βλεπω τους πολιτικους που οι βολεμενοι ψηφισαν να μου κανουν κουμαντο με περισσο θρασος και με πολυ τουπε να κλεβουν ασυστολα απο το ταμειο του κρατους μου και εμμεσως απο το ταμειο του σπιτιου μου.....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Nino (22-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP