Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

γελοία κουβέντα και αυτή τελικά, όπως και όλες οι υπόλοιπες που έχουν παρόμοιο θέμα...η δική μου
    πρόταση είναι να κλείσουν όλες αυτές οι ενότητες με τέτοιο θεματικό περιεχόμενο, γιατί τελικά το
    μόνο που καταφέρνουμε, είναι να κάνουμε το φόρουμ να μην έχει καμμία σχέση με τα αυτοκίνητα.
    το λέω εγώ, που ας μην κρυβόμαστε, ειμαι και αρκετά ενεργός, με αρκετά ποστ σε τέτοιου είδους
    θέματα. κάπου όμως νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει, και να εστιάσουμε στο αυτοκίνητο, που τόσο
    μας αρέσει.
    εγώ θα τελειώσω με αυτό το μύνημα, και δεν ξανασυμμετέχω σε κανένα παρόμοιο θέμα ξανά.
    αυτό που έκαναν οι ταξιτζήδες, ήταν τελείως απαράδεκτο, και θα χαιρόμουν πολύ αν τους εκδικηθεί
    ο κόσμος με το να προτιμάει άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς για αυτή την περίοδο, έτσι για να
    καταλάβουν και αυτοί την ζημιά που έκαναν στους συμπολίτες τους. να τους γυρίσει μπούμεραγκ ότι
    έκαναν...κανένα συγχωροχάρτι σε τέτοιου είδους πράξεις.δεν φταίμε οι υπόλοιποι για αυτά που
    τραβάνε όλοι αυτοί οι τραμπούκοι που με τον τσαμπουκά σε λάθος άτομα αποφασίζουν να πάρουν το
    αίμα τους πίσω.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Talking

Θωμα επιτελους !!!
    Λοιπον επειδη ειμαι αριστερος στη συνειδηση κι εχω δεξια γουστα ξεκιναω νεο thread gia 911 και μ6

3. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Thomelef (21-07-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θωμα επιτελους !!!
    Λοιπον επειδη ειμαι αριστερος στη συνειδηση κι εχω δεξια γουστα ξεκιναω νεο thread gia 911 και μ6
    ε ναι ρε...κάπου το χέσαμε το θέμα με όλα αυτά τα θέματα πολιτικού περιεχομένου πια.
    και φυσικά το λέω και για μένα απο τους πρώτους, που ώρες ώρες μπαίνω ανναμένος
    για να διαβάσω και να γράψω σε τέτοια θέματα. ο καθένας πιστεύει αυτά που πιστέυει.
    δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουν τέτοιες κουβέντες σε αυτό το φόρουμ, όπως και να
    ανοίγουν καινούριες πιστεύω.
    υγ. τα συγκεκριμένα θέματα, είναι και λόγος για πολύ ενεργά μέλη που έχουν κόψει να
    γράφουν στο φόρουμ.
    και τέλος πάντων δεν είναι θέματα για αυτοκινητιστικό φόρουμ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

nikos-Mpacket (21-07-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

τα 2 πρωτα πραγματα που κοιταζει ο τουριστας ειναι
    ποσο θα πληρωσει στην μετακινηση και ποσο στην εστιαση ....
    τον υπνο τον εχει προπληρωσει οποτε δεν τον απασχολει...
    οεπειδη ακομα επιμενουμε να λεμε οτι εχουμε βιομηχανια τουρισμου χαχααχαχαχαχα αν κανουμε ερευνα (προσωπικα λογω δουλειας μαθαινω και βλεπω) θα δουμε οτι ειμαστε αερας κοπανιστος...
    λυση υπαρχει και ειναι ευκολη,
    κυριε αγορασες αδεια με 100 χιλιαρικα ,απο ποιον ???
    μαζευουμε τα λαμογια ,δημευουμε λογαριασμους ,κινητα,ακινητα τα διαθετουμε στους χαμενους της τελευταιας 5-7 τιας που αποδεδειγμενα εχασαν και δεν προκειται να τα παρουν και στηνουμε το επαγγελμα βασει ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ .
    Στην Αθηνα αυτοματως απο 14.000 ταξι παμε σε 10.500 με διαφανεις ορους .
    Δεν υπαρχει ελευθερια στα ταξι εξω,υπαρχει νομος περι αναλογιας οποτε εν μερει μπορουμε να το πουμε κλειστο επαγγελμα και εκει.
    Και αλλα θεματα που με ηρεμια πρεπει να μαθει ο κοσμος αλλα συμφερει καποιους να υπαρχει αναμπουμπουλα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Konstantinos E60 (21-07-11), oldcarskickass (21-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP